הריון שני...

נעמולה

New member
הריון שני...

כאחת שכל הזמן חושבת על ההריון הבא, ומתחזקת מהעובדה שכולם אומרים שגוף האישה פורה מאוד בשלושה חודשים הראשונים לאחר לידה, די נבהלתי לקרוא את הכתבה ואת ראשי הפרקים של המחקר שמפורסם וגורס שאין מה למהר ולהיכנס להריון שני במהלך חצי שנה לאחר הריון אז נכון שלכל מטבע יש שני צדדים, אבל גם הרופא שלי לא ממליץ למהר ולהיכנס והוא תולה את הסיבה בהחלמה נפשית מלאה ורצון לתת לגוף לחזור לעצמו ב 100%, ומצד שני מיילדת המליצה לי לא לחכות אפילו ולנסות שוב. מתי אני אפסיק להילחץ מכל מחקר כזה?

נעמולה

New member
ויותר מזה - שכחתי להוסיף

במחקר עצמו מדובר גם באובדן הריון מכל סוג שהוא, נראה לי שיש לי עודף זמן אם אני בודקת מחקרים כאלה לעומק

chapling

New member
לפי מה שהבנתי, וגם קצת ממה שיודעת

מדובר על זמן לאחר הריון, או לאחר איבוד הריון בשלב מתקדם (שליש אחרון) ואז גם אני שמעתי ממקורות אחרים שלא מומלץ לנסות להיכנס להריון במשך חצי שנה, כנראה שהגוף צריך תקופת התאוששות בכל מקרה חצי שנה זה מן זמן אצבע כזה, ולא נראה לי שהוא מדוייק וגורף. צריך לתת לגוף קצת זמן

זה בדיוק המחקר מהעיתון ששאלתי

עליו אתמול... עכשיו שקראתי את הכתבה זה נראה לי יותר שמדובר על הריון לאחר הריון שלם או מתקדם... לא כל הפלה או גרידא... אני מאמינה (רוצה להאמין) שבסופו של דבר הגוף של כל אחת "יגיד" לה מתי הוא מוכן לעוד הריון... מעניין אם אפשר לעזור לגוף להתאושש עם תזונה בריאה ופעילות גופנית.... קרוב לוודאי שזה יכול לעזור לו להתאזן טוב יותר... יאללא... סלט מלא וויטמינים וריצת בוקר!

chapling

New member
אני באמת רצה בבקרים...

ולא רק בגלל שהצטרפתי למחזור ספטמבר....
מחזור ספטמבר ינצח!!!!!!!!!!!!!

גם אני מבינה מהמאמר

שמדובר על אימהות טריות, דהיינו לאחר הריון מלא, או על כאלה שהפסיקו את ההריון בשלב מתקדם מאוד. יש כל מיני סטטיסטיקות בעולם, ונורא קשה לדעת איפה את נופלת. גם אם הסיכוי יהיה 1:2 להפלה האם לא תנסי? הרי עדיין יש סיכוי של 50% שתצליחי לא להפיל... אני הייתי מסתכלת על חצי הכוס המלאה. אני מכירה מקרים של בנות שהצליחו להכנס מהר להריון חוזר, וההריון היה מוצלח. אז למה שאצלך זה לא יצליח? ברגע שאת מרגישה שהחלמת נפשית, וברגע שהגוף ירגיש שהוא החלים - תצליחי להכנס להריון. אז עכשיו צריך רק לעבוד על ההחלמה

Galit29

New member
מה שנראה לי זה

שמדובר על נשים שעברו לידה אחרי 9 חודשים, ושמצויין שם שהגוף פשוט לא יעמוד בעוד הריון ונראה לי שזה גם מתייחס לנשים בסוף שנות ה-30 וה-40 לחייהן ז"א שהסיכון אצלן הוא יותר גבוה מאישה בשנות ה-20. נעמה, את פשוט צריכה להקשיב לגוף שלך ולהפסיק להלחיץ את עמצך ולהכניס כאלו דברים לראש שלך. אגב, בעלולי הזמין מקום להיום למסעדה שהמלצת אז תודה מתוקה!!1

למעלה