הריון של נערת ליווי

מצב
הנושא נעול.

animos

New member
הריון של נערת ליווי

הריון של נערת ליווי
הכרתי נערת ליווי דרך האינטרנט ושילמתי לה על המפגשים ביננו, באחד המפגשים הקונדום נפל באמצע והבחורה נכנסה להריון, היא אומרת שזה רק ממני כי רק איתי היא היתה באותו חודש ואומרת שגם בדיקה תוכיח את זה, אני דרשתי ממנה לעשות הפלה אבל היא לא מוכנה לשמוע על זה, יש משהו שאני יכול לעשות? לתבוע אותה? ממש לא מתאים לי ילד מנערת ליווי, היא תוכל לתבוע ממני מזונות? אני מבולבל ולא יודע מה לעשות, תודה

כחלחל

New member
משהו לא מסתדר בסיפור

הריון של נערת ליווי
הכרתי נערת ליווי דרך האינטרנט ושילמתי לה על המפגשים ביננו, באחד המפגשים הקונדום נפל באמצע והבחורה נכנסה להריון, היא אומרת שזה רק ממני כי רק איתי היא היתה באותו חודש ואומרת שגם בדיקה תוכיח את זה, אני דרשתי ממנה לעשות הפלה אבל היא לא מוכנה לשמוע על זה, יש משהו שאני יכול לעשות? לתבוע אותה? ממש לא מתאים לי ילד מנערת ליווי, היא תוכל לתבוע ממני מזונות? אני מבולבל ולא יודע מה לעשות, תודה
משהו לא מסתדר בסיפור
אם היא באמת נערת ליווי לא יתכן שהיתה רק איתך באותו חודש. אם היא סתם ....קלת דעת (קלת דעת = "מזדיינת" בפוליטקאלי קורקט) ואז מה פתאום גבתה ממך כסף? ראשית הייתי מכחיש מכל וכל עד שיוכח אחרת בבדיקת אבהות. אם עדיין מוקדם לבדיקה או שאינה מסכימה או שיש קשיים לבצע בדיקה, תנסה לגייס חברים שיקנו את שירותי המין שהיא מספקת ויוכלו להעיד על "עיסוקה" דבר שיטיל ספק על זיהוי האב ללא בדיקה. שים לב, אני מכיר סיפור שבחורה "פיברקה" הריון כדי לסחוט "דמי הפלה" מהבחור אבל לארו סירובה להפלה יתכן שזה לא המקרה (אלא אם הסירוב הוא לצורכי מיקוח) ולבסוף, אם בסופו של דבר יוכח שאתה האבא, אז מזל טוב לך ידידי, שכח במה עוסקת הבחורה ותחשוב איך אתה מארגן את חייך מהיום והלאה עם הצאצא/ית שבדרך...... זה גם יהיה הזמן המתאים לפנות ליעוץ אצל עו"ד טוב וגם עו"ס לא פחות חשוב

אם הסיפור נכון תתכונן להיות אב

הריון של נערת ליווי
אם הסיפור נכון תתכונן להיות אב
זכותך היחידה היא לדרוש בדיקת אבהות.

תשובה

הריון של נערת ליווי
תשובה
אם הכל נכון, אם יוולד ילד ואם היא תתבע ממך, בשם הילד, אבהות ומזונות, יערוך ביהמ"ש בדיקת רקמות והיא שתקבע אם אתה אמנם האב ובהמשך לכך תחוייב במזונות הילד. סירוב מצדך לערוך את הבדיקה יוחזק נגדך. אתה לא יכול לחייב אותה לעשות הפלה וגם לא נראה שהיה פה מעשה תרמית כלשהו מצדה.

ילד, מזונות

תשובה
אם הכל נכון, אם יוולד ילד ואם היא תתבע ממך, בשם הילד, אבהות ומזונות, יערוך ביהמ"ש בדיקת רקמות והיא שתקבע אם אתה אמנם האב ובהמשך לכך תחוייב במזונות הילד. סירוב מצדך לערוך את הבדיקה יוחזק נגדך. אתה לא יכול לחייב אותה לעשות הפלה וגם לא נראה שהיה פה מעשה תרמית כלשהו מצדה.
ילד, מזונות
שכבת עם אשה, היא נכנסה להריון. יולד ילד או ילדה, אתה תהיה אביהם. מי לדעתך צריך לפרנס את הילד?? אולי חשבת שאם האשה היא מה שאתה קורא נערת ליווי, הילד הוא חסר זכויות? ואם לא הייתי מגדיר אותה כנערת ליווי, אלא כאחת "שנותנת", מה היה על ההיריון והילד שבעקבותיו?

שילה1

New member
בקש ממנה מסמכים רפואיים המעידים על

ילד, מזונות
שכבת עם אשה, היא נכנסה להריון. יולד ילד או ילדה, אתה תהיה אביהם. מי לדעתך צריך לפרנס את הילד?? אולי חשבת שאם האשה היא מה שאתה קורא נערת ליווי, הילד הוא חסר זכויות? ואם לא הייתי מגדיר אותה כנערת ליווי, אלא כאחת "שנותנת", מה היה על ההיריון והילד שבעקבותיו?
בקש ממנה מסמכים רפואיים המעידים על
גיל ההריון,ועשה את החישוב. שלח מישהו (חוקר פרטי?חבר?)שיבדוק ויקליט,כדי לחזק את עיסוקה של הגב'. אם היא אכן נערת ליווי-לא עבדה כל אותו חודש?תמהתני.. לי יש צחושה כי מנסים לסחוט אותך.על כן-המנע מלתת כל פרט העלול להפריע לחייך ולחיי משפחתך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה