הריון ראשון

בראדשו00

New member
לולי - שאלת השאלות - בני אדם מניעים אותם

כ"כ הרבה דברים מודעים ולא מודעים. גם בהקשר הרגיש של להביא ילדים או להחליט שלא. יש הרבה פרמטרים שנכנסים כאן. להוציא אנשים שיותר פועלים מתוך "אוטומט" לדעתי.

luliy

New member
מסכימה איתך

אבל העולם הזה, בדיוק כפי שכתבת שמכיל דברים מודעים ולא מודעים מאוד מסקרן אותי. על תהליכים שעוברים בני אדם. אני מקווה שאין כל פסול בלבחון/להתעניין/להסתקרן בנושא:)

אם גיל 50 זה 40 החדש, ו-40 זה 30 החדש ו-30=20

זה אומר ש- 20 זה ה-10 החדש? ומה זה ה10 ? סתם... עם ההתקדמות הטכנולוגית העולם באמת נהיה יותר צעיר. בעבר בני 40 היו כבר קשישים... זה טוב? זה רע? זה מעולה!!! לגבי אלקבץ- מסכימה איתך. היא רצתה הריון וזהו. לא הייתי מחפשת סיבה.

בראדשו00

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif על הגילאים

הייתם רוצים להחזיר את הגיל אחורה? לחזור בזמן? נו טוב, זה אותו דבר ואולי שווה שירשור או שכבר נפתח בעבר איזה שירשור על זה.... אני כן - אך עם התובנות של היום. מאד ריאלי
ובעיקר בודהיסטי

לא ריאלי ולא בודהיסטי אבל עדיין שווה דיון ../images/Emo3.gif

אז אם אשחק בכאילו הייתי מבקשת לחזור לגילאי ה-20 עם התובנות של היום במקום הפדיחות של אז לחזור לשנות ה-60 בכל מצב. עם הפדיחות של גילאי ה-20 או התובנות של היום :) אבל התובנות של היום מיד פורצות בפיהוק. נגמלתי מפנטזיות!
לכל גיל הפדיחה/תובנה שלו וזה בדיוק כמו שצריך וטוב לי ככה.. ואללה, נראה לי שהרגע חוויתי הארה!

לחזור לשנות ה-60?

באותו עניין...ממליצה (לא באמת...רק כבידור להרוג שעתיים) לראות את הסרט חצות בפאריס של וודי אלן. לא לצפות לוודי אלן, לא נשאר ממנו כלום בסרט הזה. לצפות ל"עוד סרט אמריקאי"...

e s t a h

New member
עבורי זה חסר טעם לשוב אחורה בשנים...

מאחר וגם עם התובנות של היום לא נראה לי שהרבה היה משתנה. מה שאומר ....בעצם....ש.......לא ממש השתניתי מאז גילאי העשרה
או או....

למעלה