הריון ראשון ויש הרבה התלבטויות...

נושי30

New member
הריון ראשון ויש הרבה התלבטויות...

אני בשבוע 28 ויש מספר דברים שאני לא בטוחה לגביהם ואשמח לקבל את עזרתכם והכוונתכם: 1. החל משבוע 22 יש לי נפיחות נוראית בכפות הרגליים. לפעמים זה נעלם ואז שוב מופיע בלי כל סיבה ברורה. אני שוחה 3 פעמים בשבוע ומשתדלת להרים רגלים בכל הזדמנות וזה לא עוזר. מה עושים? למה זה מופיע? 2. רציתי לדעת מתי כדאי להתחיל לעשות הזמנת ריהוט וציוד לתינוק? כמה זמן מראש צריך לתכנן הכל? 3. כולם מלחיצים אותי שאני צריכה למצוא כבר מטפלת לתינוק שלי שיוולד רק בספטמבר (אנחנו גרים במודיעין ויש פה "פיצוץ" אוכלוסין של תינוקות) אני מתכוונת להשאר בבית 4 חודשים (אין ברירה...), כלומר בינואר 2005 להשאיר אותו עם מטפלת. יש למשהי המלצות על מטפלת במודיעין? האם עדיף משפחתון או מטפלת?

אמברין

New member
גם אני בשבוע 28

ואצלי הרגליים כואבות ונפוחות בערך כבר מלפני חודש. זה גם הצטברות של נוזלים וגם, המשקל הנוסף שהן אינן רגילות לסחוב! זה טבעי לחלוטין למרות שגם מבאס נורא. מה שלי עוזר דווקא זה הליכות. בערך 50 דקות ביום. אני מתכוונת לקנות את הדברים רק בסוף חודש שמיני, תחילת תשיעי. חודש לפני נראה לי די והותר. ולשאלתך האחרונה, וודאי שעדיף מטפלת, בחודשים הראשונים, הם עדיין זקוקים ליחס אישי ולא לחלוק אותו עם עוד פעוטות כמוהם. בהצלחה גדולה!

למעלה