הריון מעל גיל 40

נורקס

New member
הריון מעל גיל 40

שלום לכולכם וסליחה על ההתפרצות. רציתי לשאול, יש לי שני ילדים מדהימים וקטנים. השנה הייתי בת 40. לאחרונה נכנסתי להריון ואיבדתי אותו בשבוע 8-9. מה הסיכויים להיכנס שוב להריון? מה הסיכויים בגיל הזה להריון ללא סיבוכים? אשמח לשמוע סיפורים מעודדים מנשים בגילאי 40+ שהביאו ילדים בריאים לעולם. תודה

ברוכה הבאה, אם אין לך בעיות מיוחדות

אני לא חושבת שאמורה להיות לך בעיה להרות גם בגיל 40

דינהלה1

New member
שלום לך

ממליצה לך מאוד לבחור רופא טוב שמבין בפריון ולצאת איתו לדרך, יש כל מני בדיקות הורמונליות שאת ובן זוגך תתבקשי לעבור ועל פי הפרופיל ההורמונלי שלכם הרופא יוכל להשיב לך בצורה מקצועית ואמינה ולסייע בידכם. יש היום תרופות וטיפולים רפואיים שניתן להעזר בהם לפי הצורך. גיל 40 יש סיכוי טוב להרות. אני ילדתי קצת לפני 40 את התאומים שלי אם זה מעודד אותך ואני מכירה בנות שהרו בגילאים 40+, ויש גם גם בנות כאן מהפורום שעשו זאת,את מוזמנת לגלוש כאן איתנו ולגלות בעצמך
שיהיה לך בהצלחה.

נורקס

New member
תודה על התשובות

לא נראה לי שיש בעיות מיוחדות. אולי חוץ מההפלה האחרונה בשבוע 9 אחרי שלא ניצפה דופק. זה היה לפני כ-3 שבועות. יש לי שני ילדים קטנים. את בכורתי הבאתרי לעולם בגיל 36 ואת ילדי השני בגיל 38....הורות מאוחרת
פשוט תהיתי האם יש קשר בין הגיל שלי להפלה הזו שהיתה לי ומה יקרה בהריון הבא, הרי אנחנו לא נהיות צעירות יותר.

a17

New member
סביר להניח שיש קשר...

אבל לא חייבת להיות עוד הפלה, הרי עם הגיל איכות הביציות יורדת והסיכון למומים מולדים עולה...

למעלה