הריון לא רצוי

הריון לא רצוי

שלום, אני שולחת שאלה בשם ידיד שלי שנמצא במצוקה. לצערו הוא הכניס ידידה שלו להריון, הידידה לא מוכנה לעשות הפלה, והוא בשום אופן לא רוצה את ההריון והילד . (אין לו שום רגש רומנטי כלפי הידידה ואין לו שום כוונה להתחתן איתה או לנסות לנהל איתה חיים זוגיים) יש לציין שהבחורה אפילו לא היתה חברה שלו, אלא סתם ידידה. יש להוסיף ולהגיד שהבחור לא טוען שזה נעשה במרמה, הוא ידע שהיא ללא גלולות, ושייתכנו השלכות על המעשה. למען ההגינות, אני חייבת להגיד שאני באופן אישי יכולה להזדהות ולהבין גם את הבחורה (היא בת 32 רווקה וכנראה די מאוהבת בבחור) יחד עם זאת, הוא הידיד שלי כאן ואני מנסה לעזור לו. אנא בלי לשפוט אותו שעליו לקחת אחריות על מעשיו וכד' כי הוא ממש ממש לא רוצה את זה (ומצטער עד כלות על האימפולסיביות שבמעשה ..) מה ואיך הוא יכול לעשות על מנת לנסות לשכנע אותה לרדת מהרעיון. כרגע היא לא מוכנה לשמוע מזה, והוא במצוקה קשה. אשמח לרעיונות עבורו.

dietoday

New member
בן כמה הוא?

רשמת שהיא בת 32.. אני אחסוך את ההטפות כמו שביקשת, הרי זה גם ככה לא יועיל כרגע... זה נשמע כאילו מדובר בבני עשרה.. בגיל 30+ צריכה (לדעתי כמובן) להיות ראיה יותר רחבה של האופציות.. היא לא רוצה הפלה והוא לא רוצה לגדל את הילד. מה האופציות? 1. שתגדל אותו לבד. אם הוא כ"כ נחוש בדעתו, שינסחו בניהם הסכם שפוטר אותו מאחריות לילד. 2. שתיתן את הילד לאימוץ. יכול גם להיות שאחד מהם ניתן לשיכנוע.. אולי הוא יבין עם הזמן שהוא כן רוצה את הילד ויתחיל לתמוך בעניין, או שהיא פתאום תבין שזה הולך לשנות לה את החיים ולאו דווקא לטובה ותחליט להפיל.. כדי לא לחשוף יותר מידי לגבי עצמי (כי זה סיפור די יחיד במינו) אני לא אפרט, אבל אני יכולה להגיד לך שגם בגילאים יותר צעירים הדברים האלה נוטים להסתדר בסופו של דבר (ולא, לא אני זאת שהייתי במצב דומה..). בכל מקרה, אני מקווה שימצאו פיתרון מהסיבה היחידה שחבל על הילד..

הוא בן 30

בהחלט לא בן עשרה.. לגבי האפשרות הראשונה אני חושבת שמבחינה חוקית, גם אם הוא אומר שהוא לא רוצה את הילד, החוק לטובת האם והוא מחויב להכיר בילד ולשלם מזונות. לגבי האופציה השניה, לתת הילד לאימוץ, זה בכלל לא שיקול, כי האם כן רוצה את ההריון והתינוק. זה רק הבחור שלא רוצה. הוא מחפש דרך או רעיון איך להצליח לשכנע אותה לעשות הפלה (ושוב ברמה האישית, זה לא קל,כי אני באופן אישי בהחלט מבחינה את הבחורה) תודה על ההתייחסות והעזרה.

לפי מה שאת כותבת

לא נראה לי שיש לו דרך לשכנע אותה לעשות הפלה. אמרת שבאופן אישי את מבינה את הבחורה. אז אם היית במקומה תחשבי אם היה משהו שבחור היה יכול להגיד לך שישכנע אותך לעשות הפלה? לא נראה לי... נראה לי ששווה לבחור להתייעץ עם עו"ד אם יש לו דרך חוקית כלשהי ל"התחמק" מהאחריות (ולא להסתמך על ידע שנדמה לו או לך שיש לכם בנושא, אלא אם אחד מכם עו"ד כמובן).

לכל מעשה יש תוצאה

לצערנו כיום הסקס הפך למשחק, הוא ידע שהיא עשויה להכנס להריון , האם רוצה לשמור על ההריון ולגדל את הילד הוא יכול להכיר באבהות שלו ולשלם מזונות לילד או לבקש בדיקת אבהות ואם זה שלו להכיר בילד ולשם מזונות והילד יגדל אצל האם זה לא מחייב אותו לשאת אותה לאשה אבל להשתתף בהוצאות של הילד וזה ילמד אותו להיות זהיר בעתיד , לכל מעשה יש תוצאה שיהיה גבר ושישלם על הילד מזונות

גם אם היא לא תבקש מזונות

זכותו של הילד/ה לקבל מזונותץ מהאב אז גם אם יחתים אותה עלך טופס שהיא לא תבקש מזונות ניתן לתבוע מזונות בשם הקטין

למעלה