הריון כימי

קורלי

New member
הריון כימי

התבשרתי היום על סיומו של הריון שני כהריון כימי. בעצתן של הבנות מלפני מס ימים אינני מתכוונת להמתין להריון כימי שלישי, על מנת שיתאפשר לי לקבל הפניה לבדיקות מיוחדות,וקבעתי באופן פרטי תור אצל דר ורדימון שהוזכר. ממה שהזכירו הבנות הבנתי שאצל חלקן גילו שהיתה להם קרישיות יתר בדם ועם טיפול מתאים זה מסתדר. ברצוני לבקש מכן את רשימת הבדיקות המפורטת שעלי לעשות ועליות ואולי במקרה אצליח לשכנע את דר ווליוביץ שיתן הפניות מתאימות. כמו כן רציתי לשאול האם ידוע לכן על בעיות אחרות מלבד קרישיות שיכולים לגלות בבדיקות אלו והאם הן ניתנות לטיפול האם ידוע לכן על כאלו שגילו אצלן בעות שונות לאחר שהגעתי כבר סוף סוף לשנב שאני מצליחה להרות אני צריכה להתמודד עם מידע מתחום אחר וחדש כנראה שנכתה לי שם למעלה שאני צריכה ללמוד הכל עד אשר יהיו לי ילדים שישויצו שיש להם אמא כל כך חכמה. אודה לכם מאוד,אני מאוד מודאגת.

יעל@

New member
קורלי ../images/Emo14.gif

מצטערת על סיומו של ההריון. אני מקווה שהברור בנושא יוכל לעזור. אני מניחה שיש כאן בנות שעשו את הברורים ועל כן יכולות לעזור. המון בהצלחה, ומקווה שאולי זה רק אי הצלחה של פעמיים ובפעם השלישית זה יקרה ל 9 חודשים. יעל

innes

New member
קורלי, עצובה איתך

טוב שאת בשליטה ויודעת מה את רוצה לעשות בשלב הבא. המון המון הצלחה, ושיהיו תשובות טובות בבירור.
וגם
מאינס

בהצלחה בבדיקות

ולאחריהן בהצלחה בטיפול לצערי (או לשמחתי, תלוי איך מסתכלים) אין לי בדל של ידע בנושא רק לאחל בהצלחה במקרה הזה אני יודע ליאור

שולחת לך חיבוקים

מקווה שההריון הבא יגיע מהר ויהיה מושלם (כדי שיגיע כבר הילד שיוכל להשוויץ באמא החכמה שלו)

נוג

New member
../images/Emo14.gif תחזיקי מעמד שולחת../images/Emo24.gif

היי, לי אין נסיון עם הנושא, אבל מקווה שהבעיה תפתר ובמהרה זה יהיה הריון אמיתי מאוד ולא כימי מעצבן.
נוג

קורלי יקרה

קודם כל חיבוק על העצב שבהרין הכימי. התקווה שהנה יש הריון והכאב שהוא לא מתפתח. אני יודעת על רשימת הבדיקות ששולחים כשיש הפלות חוזרות, אני לא בטוחה שהכל תקף גם להריונות כימיים (אינם נחשבים כהפלות). 1. בדיקות דם מקיפות כולל קרישיות. לא כל הבדיקות ממומנות על ידי קופת החולים, על מה שכן ממומן צריך להתעקש ועל 3 בדיקות, אם את מחליטה שאת רוצה צריך לעשות במכונים הגנטיים באופן פרטי (עלות של כמה מאות שקלים) 2. יש רופאים שממליצים על היסטרוסקופיה, למרות צילום רחם תקין, כי אולי יש מחיצה קטנה ברחם והעוברים משתרשים עליה. 3. בהפלות חוזרות שולחים את בני הזוג לערוך קריוטיפים (בדיקה של הכרומוזומים). קופות החולים לא ששות לממן את זה. שוב, צריך להתעקש. נתתי לך תשובה לגבי הפלות, אני באמת לא יודעת אם כל זה תקף גם להריונות כימיים. שההריון הבא יהיה תקין וימשיך עד סופו המלא והמאושר זוהרה

למעלה