הריון כימי???????

• פותח הנושא smagi
  • פורסם בתאריך

smagi

New member
הריון כימי???????

מישהי יודעת עד מתי נספג הריון כימי? ואם הוא נספג האם עדיין בדיקת הריון ביתית מראה הריון??? הציצים פתאם הפסיקו לכאוב לי יש לי הפרשות חומות שקופות (כמו לפני מחזור) וכאבים בבטן התחתונה נראה לי שההריון הזה עומד להסתיים.

סיבוב2

New member
מגי יקרתי אולי תפסיקי לענות את עצמך

אני יודעת שזה קשה אבל תנסי לחשוב חיובי
אם ההפרשות ימשיכו תלכי לרופא שיעשה US

smagi

New member
לא יכולה אני היפוכנדרית ../images/Emo8.gif

מטבעי!

פוקית27

New member
מגי אם את כל כך דואגת אולי כדאי לך

לעשות עוד הפעם בדיקת דם,נראה לי שזו האינדיקציה הכי טובה. לי היו שני מיקרים של הריון שהתחיל אך לא נקלט ופשוט אחרי 4 ימים הביטא צנחה ונעלמה. מאמינה שהכל בסדר,אבל מאבינה את החששות שלך. שולחת לך
חזק ומחזיקה אצבעות .

m i c h a l y

New member
בין אם זה הפעם הריון מוצלח../images/Emo6.gif

ובין אם לא - הדאגות שלך הן לא מה שישפיעו! אני ממליצה לך לנסות בכוח שלא לחשוב בשום כיוון אלא לעסוק בפעילויות שיעזרו לך להעביר את הימים. בכל אופן, לי יש הרגשה שעד סוף השליש הראשון את תדאגי המון (באופן הגיוני) אז כדאי להתחבר לאיזה ספר מרתק או כל פעילות אחרת שתעזור לך להרגיש שפויה קצת יותר.... מקווה לראות פה בקרוב תמונה שלך עם בטן ע נ ק י ת ! מיכל!

Gill Gallad

New member
אוי מגי, מקוה שזה שום דבר ../images/Emo57.gif

חשבתי שההפרשות פסקו! זה אכן מלחיץ. אבל לא הייתי שוקעת בדיכאונות חסרי ביסוס עובדתי... אולי את מלחיצה את עצמך בעוד שההריון תקין ומתקדם יפה? הייתי מאמצת את העצה של פוקית לעשות בדיקת דם - אם ההריון נפל הבטא תצנח. מניחוש אני מניחה שבבדיקת שתן הפס יראה חלש עד שקוף? - לא יודעת, בדיקת דם תהיה אמינה יותר. מחזיקה אצבעות שזה באמת כלום ומקווה שההריון יתקדם ויתפתח לתפארת!!!

aba20

New member
לשאלתך הריון כימי!

אני עשיתי בדיקת שתן יום לפני האיחור ויצא חיובי, אבל הסתובבתי עם הפרשות מעטות אבל בצבע של מחזור. יומיים אחרי בדיקת דם הראתה תוצאה של 11 (מה שנאמר לי גבולי) יום אחרי ירדה התוצאה ל 8 ויומיים אחרי התוצאה יצאה שלילית. הרופא טוען שזה קורה וניתן להמשיך כרגיל.דרך אגב החזה שלי התנפח וכאב כמו שאף פעם לא וביום שהחל המחזור לאחר הדימומים הלא סדירים עבר הכאב כלא היה.

למעלה