הריון ונגמר..

ענבל241

New member
הריון ונגמר..

אחרי 9 שאיבות ו-1 החזרות סוף סוף בטא חיובית... אבל מההתחלה הכל הולך לא הולך מתחילה את השבוע הרביעי עם מחלה ויראלית וחום שמגיע ל-39.5 מעלות, לאחר שבוע מגלים שיש שני שקים, והשמחה חוזרת!!! ממתינה כמה ימים נוספים ופתאום דימום... עולה לביה"ח ואז מגלים עוברים עם דופק ב-2 השקים - הסיבה לדימום, יתכן חשש להפלה אך יתכן כי זהו דימום סביר, קורה הרבה פעמים ובייחוד בהריון תאומים. לאחר שלושה ימים נוספים ביקור אצל הרופא שאומר כי הוא רואה שני עוברים עם דןפק תקין ומהיר ותואמים את השבוע בו הם נמצאים (6+5), הרופא מזהה מקור הדמם ברחם אבל לא מתרגש, למחרת הדימום הופך טרי אבל כבר חדלתי מלדאוג כי ככה זה עם הריון תאומים..אתמול שוב ביקור אצל הרופא (7+3) הפעם בקופת חולים והפעם הוא לא רואה דופק באף אחד מהשקים!!! עולה לבית חולים בתקווה שאולי יתרחש נס אבל הוא לא קרה... 4 ציטוטק לווגינה ו-2 שקים באמבטיה וכואב כואב כואב!!!

o o z a

New member

אוף! איזה חרא!!!!!!!! זה נשמע פשוט נורא, מזעזע! אני כל כך מצטערת בשבילך. אין מילים שיוכלו לנחם
אני מקווה שזו תהיה החוויה הקשה האחרונה שתעברי לפני השמחה הגדולה

זואילי

New member

ענבל, ההודעה שלך היא כמו סכין בבטן. פשוט צימררת אותי. הכאב שלך חוצה מסך. ואין מילות נחמה. כל כך מצטערת לשמוע
שולחת לך חיבוקים

דסי31

New member
כל כך מצטערת לשמוע....

איזה סיפור, מה עברת מסכנה שלי, ממש רכבת הרים רגשית ופיזית... בתור אחת שעברה דבר דומה אני מכירה את ההרגשה, כאילו לקחו חלק ממך, חלק מהנשמה... אפילו עכשיו כשאני כבר שנה אחרי זה עולות לי דמעות רק מהזיכרון של התחושות הללו, אין ספק זו החוויה הכי קשה שעברתי בחיי... הכי חשוב עכשיו שתקחי לעצמך את הזמן עכשיו כמה שתצטרכי, זה מגיע לך. מחבקת אותך הכי שאפשר ומבטיחה לך שיהיה יותר טוב למרות שעכשיו זה לא נראה ככה...

liats80

New member
אוי ואבוי

ענבל, אני כ"כ מצטער לקרוא את ההודעה שלך. רק יכולה לתאר לעצמי את הכאב. אין לי מילים. שולחת חיבוקים חמים.

ענבל241

New member
תודה לכולן

תודה על האמפטיה...היה קשה ועדיין, אך בהחלט הכל משתפר עם כל יום שעובר... הדבר היחידי שקצת מעציב אותי כרגע זו המחשבה של שוב להתחיל הכל מחדש. ומי יודע מתי זה יקרה שוב ואיך הפעם זה יגמר?... אני מנסה כמובן להישאר אופטימית אך אלו מחשבות בלתי נמנעות.. מקווה שהפעם יהיה טיפול קצר שיניב הריון ארוך! הלואי.. ומאחלת לכל מי מכן שחפצה בילד שתזכה לחבוק אותו אוטוטו... ובלי שום מהמורות בדרך, אמן!

אויי יקרה

כל כך מצטערת לקרוא, כל כך כואב. אין מילים שיוכלו לנחם שולחת לך המון חיבוקים

למעלה