הריון ולידה

אפרת29

New member
הריון ולידה

ערב טוב לכולם, אני לומדת בעצמי בעזרת ספרים ומאמרים כרגע את נושא בנומרולוגיה, בניתי לעצמי תחזית של השנים האחרונות כדי לראות האם הנומרולוגיה יכולה היתה לצפות את ההריון שלי שהגיע אחרי 8 שנות ניסיונות... וגיליתי שנכנסתי להריון בשנה מס' 6 שלי כנראה בחודשים 4 או 5 וילדתי במזל טוב בשנה 7 בחודש 2 שלי. לפי מה שקראתי לשנה 6 יש פוטנציאל להריונות ולידות ומס' 2 מסמל בין היתר לידה. זה הדהים אותי שאלתי היא האם יש ספרות שמסמלות הריון או לידה ? ואם כן מהן? ועוד שאלה, כשעושים תחזית שנתית האם כל מספר שחישבתי לכל חודש מתנהג כמו מספר של שנה? אשמח לקבל המלצה לספר טוב בנושא, תודה רבה מראש על תשומת לבכם, אפרת

שלום אפרת ,

האמת , הרבה ידע מקצועי ומעשי לא תקבלי מתוך הספרים אלא רק בלימוד אישי מול מורה שיש לו את הידע הזה . ישנם הרבה מספרים שמצביעים על הריונות ,הפלות,לידות,קשיים וטיפולים וכן הלאה . אינני יכולה לציין מהם כי אלו סודות הצירופים וסודות המקצוע . אין לי מושג איך את מחשבת שנה אישית ואיך את מחשבת חודש אישי כי ישנם מספר נוסחאות חישוב שונות . כאשר עושים תחזית שנתית ישנה השפעה לכל שנה ולכן כל מספר מתנהג אחרת . בכל מקרה כל מספר שתראי יתנהג בדרך שונה , תלוי היכן הוא נמצא ובצירוף של איזה מספר מופיע יחד עימו . אם תחליטי שאת רוצה ללמוד באופן מקצועי ובצורה מקיפה , את מוזמנת לפנות אליי . בברכה,קרן

למעלה