הריון וכאבי אנד'- עזרה

דולי9

New member
הריון וכאבי אנד'- עזרה

הי בנות אני בהריון בשבוע ה 9 לאחר IVF חשבתי שתהיה לי הפסקה מכאבי האנד' בהריון ..בשבועות האחרונים יש לי את אותם כאבים שיש לי במחזור..אמנם לא קשים אבל בהחלט מציקים.. היום היה לי דימום וכאבי בטן...אצלי הדימום הוא גם רקטלי ושם מתמקדים הכאבים.. הייתי בבדיקה והכל בסדר יש לי תאומים .. אני יודעת שדימום שכיח בשליש הראשון של ההריון אבל ציפיתי שהאנד' לא יטריד אותי בהריון . לפי מה שידוע לי ההריון אמור לדכא את האנד'(כמו שהרופא אמר לי לאחר הלפר' שהפתרון שלי הוא או להיות בהריון או לא לקבל מחזור..) האם דימום בהריון מחמיר את האנד כמו כל דימום של מחזור? האם מישהי חוותה כאבי אנד' ודימום בהריון? תודה

זואילי

New member
../images/Emo95.gif דולי ../images/Emo95.gif

אני באמת לא מבינה בזה, אבל... תאומים???????????????????????????????? ככה, בין השורות.... מקווה שהכאבים יחלפו ושיהיה לך הריון ארוך ומקסים

דולי9

New member
תודה

כן יש לי תאומים כמעט שלישיה .. כי הרופא התלבט אם להחזיר שניים או שלושה עוברים.. למזלי החזיר שניים ולא שלושה.. מקווה להתחיל להנות מההריון הזה בנתיים אני כל שבוע בריצות לבדיקות בגלל הדימום שיש לי.. אני כ"כ לחוצה ומתוחה מההריון הזה.. תודה. דולי

ha1231

New member
ברכות על ההריון../images/Emo24.gif../images/Emo65.gifשיעבור קל תקין

וארוך. לא זכור לי שהיו לי כאבים בהריון. אם זה ימשיך רצוי לבדוק.

galim29

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif דולי

בתוך ההודעה נבלעה הבשורה הכי טובה: בהריון עם תאומים... איזה אושר מאחלת לך הריון תקין וקל.... מקווה שהדימום יפסיק וכך גם האנדו תיחלש.. כנראה קשה לה להיפרד ממך והיא מנסה להיאחז.. אוטוטו יעבור ותתרכזי בתסמיני ההריון

ברכות ברכות ומזל טוב

איזה יופי כפול שניים......מאושרת בשבילך ובכלל מאושרת אין לי תשובה בשבילך כי לא הייתי בהריון....מציעה לך לשאול את הרופא..... ולהמשך הריון ארוך עגול תקין ומשעמם... נשיקות

דולי9

New member
זק יקרה

תודה על הברכות קראתי את מה שכתבת .. מאוד התרגשתי.. עברת כ"כ הרבה סבל.. אני מקווה שהתקופה הקשה מאחוריך ואני מאחלת לך רק בריאות ואושר דולי

אורציק1

New member
כאבי אנדו בהריון

הייתי בהריון פעמיים עם אנדו. כן זה כואב. ממה שאני יודעת האנדו לא גודל ממש בזמן הריון אבל מגיב לרמת ההורמונים הגבוהה. אחרי הלידה בזמן הדימום כואב גם כן אבל כדאי אחר כך להניק הרבה - דוחה מחזור מצויין. המון מזל טוב!!!!!

דולי9

New member
תודה

חשבתי שבהריון לא יהיו לי כאבי אנד' האם היה לך דימום בהריון?

מישמש33

New member
גם אני בהריון עם התאומים סבלתי מכאבי אנדו'

בשליש הראשון, אח"כ היו לי כאבי הריון, של הימתחות רצועות, לחץ על הצלעות ועוד כל מיני היה גם דימום כמעט לאורך כל ההריון וצירים, כך שהייתי בשמירת הריון, כמעט לכל תקופת ההריון, למרות הכל נהנתי מכל שניה בהריון ואם היה אפשרי להיות במצב הזה באופן תמידי, אני קונה. והכי חשוב יותר מהכל, שיהיה המון מזל טוב, שיעבור תקין וקל ותשמרי על עצמך ובלי התאמצויות מיותרות.

דולי9

New member
הי

יש לי מידי פעם דימום קל והרופא לא דיבר איתי על שמירה או מנוחה.. מאיזה חודש נכנסת לשמירת הריון ? מלחיץ אותי לחשוב שאצטרך לשכב בית בשמירה כבר בתחילת ההריון... תודה על התגובה..מסתבר שהאנד' באמת לא עוזב אותנו גם לא בהריון... דולי

אורציק1

New member
דימום בהריון

דולי, על תדאגי! באופן עקרוני בשבוע 9 יש לעיתים דימום נורמלי לחלוטין שנובע מהשתרשות השיליה על דופן הרחם. שמעתי כבר על נשים שממש המשיכו לקבל מחזור קל כמה חודשים ראשונים... ההריונות שלי עצמי היו מלווים צירים מוקדמים, לחץ דם הריוני ותפירת צואר הרחם, ובכל זאת - זה אושר מוחלט! - בייחוד לאחר שכבר הבהירו לי שעם אנדו אני לא אוכל להכנס להריון... אז תרגעי ותתחילי להנות. זה יהיה הכי בריא... בהצלחה...

דולי9

New member
הי

הדימום הלחיץ אותי בגלל שהיה גם קריש דם וגם בגלל שיש לי דימום רקטלי.. ממש כמו במחזור רגיל.. אבל אחרי שני ביקורים במוקד נשים ובדיקת רופא אני כבר לא לחוצה .. בכל אופן כרגע אני לא ממש נהנית מההריון כל עוד הבחילות לא עוזבות אותי כל היום ,כאבי בטן והקפצות למוקד נשים אני מאוד מקווה שהשליש השני יהיה נסבל יותר תודה על העידוד דולי

זואילי

New member
אנדו והריון

חייבת להגיד שאני נדהמת ממה שאני קוראת וכמובן לומדת מנסיונכן. כולם אומרים לנו שהריון הוא הפתרון האולטימטיבי עבורינו, וברור לי שזה פיתרון מבורך, אבל אף אחד לא מספר לנו את מה שאתן מספרות. והכל נשמע כ"כ הגיוני בנושא ההורמונים - אנדו - הריון. הדרך הזאת, להגיע למטרה הנכספת כל כך קשה ומלווה מכאובים, אבל הניצחונות האלה שלכן - שווה את כל הקרבות. אז סתם ככה... תודה

למעלה