הריון ויחסים?

לימי5

New member
הריון ויחסים?

שמי לימור ותאריך הלידה שלי: 12.2.68 לבעלי קוראים עידן ותאריך הלידה שלו: 18.3.63 אנחנו נשואים כמעט חמש שנים ובזמן האחרון יש עליות ומורדות ביחסים. נולדה לנו ילדה כתוצאה מטיפולים . התחלנו שוב בטיפולים וחליתי בוירוס . לצערי הטיפולים הופסקו עד שיהיו לי נוגדנים. יש לי 2 שאלות: האם המצב ביחסים בבית ישתפר ושאלה שנייה מתי אוכל לחזור לטיפולים או האם את רואה הריון בזמן, בשנה הקרובה. תודה

כריסטין

New member
תגובה

הקלפים בעד שתקחי פסק זמן לכמה חודשים , תני לגוף שלך להתחדש ולהתחזק לבנות תאי גוף חדשים . ותנטרלי את המחשבות השליליות כי בזמן האחרון את יותר מידי חוששת אם הטיפול יצליח או לא וזה מה שמעכב את העניינים . הקלף "שישה מטות" ניצחון והתאוששות מן המצב הבריאותי . בתחום הרומנטי מערכת יחסים יותר יציבה החל מחודש יולי .

לימי5

New member
כריסטין תודה רבה! יש לי כמה שאלות ../images/Emo39.gif

אני רוצה לדעת אם הבנתי נכון. ממה שכתבת לי האם ז"א שיהיה עוד הריון בשנה הקרובה? כמה זמן יקח פסק הזמן הזה עד שאתחיל שוב בטיפולים. שאלה נוספת היא לגבי סוג הטיפול. בסיבוב הראשון טופלנו שנה בהזרעות והצלחנו. זה לקח שנה אבל הצלחנו בדקהב ה-90 לפני הפריית מבחנה. האם את יכולה לראות אם זה יקרה הפעם או שנעבור לשלב הקשה יותר? האמת שאני לחוצה כרגע מהקטע של לקבל תשובה חיובית ולדעת שיש נוגדנים למחלה ולכןנ אנינ עושה בדיקה דם כל חודש ומתאכזבת. והלחץ הוא גם מהקטע של הגיל 34 מתי אלד שוב? וכולן מסביב רק יולדות. ושוב תודה על הכל

כריסטין

New member
תגובה

בדיוק , הלחץ שלך הוא המכשול , נסי להרגע ולהשתחרר לחשוב על אופטימיות , תני לגופך לבנות תאים חדשים וחזקים יותר , קחי פסק זמן של חודשיים שלוש סיכוי טוב להריון במהלך השנה . אופטימיות וסבלנות זה שם המשחק כעת

למעלה