הריון ואפילפסיה

omertm

New member
הריון ואפילפסיה

שלום לכולם! אני לוקחת כיום למיקטל 225 ליום ושוקלת להכנס להריון בקרוב הייתי מעונינת לברר מה ההשלכות של התרופות על ההריון ועל העובר ומה הסיכון באי לקיחת תרופות וחשיפה לאפשרות של התקף (לא היה לי התקף כבר שנתיים וחצי) תודה בינתיים : )

הי

את חיבת ללכת לרופא המטפל ולברר איתו. כל מהלך ההריון תידרשי לבדיקות לבקרה. לידיעתי, למיקטל והריון זה בסדר,אבל שוב ללכת לרופא. אני בטוח שתקבלי עצות נוספות היכן ניתן לעשות ברורים נוספים. בלי קשר רצוי לקחת חומצה פולית כבר עכשיו, שזה תוסף מזון(ויטמין) ניתן לקניה ללא מירשם, שבאופן כללי משפר סיכוי להריון תקין.

לפי מה שידוע לי

בזמן הריון הכל מבוקר, כאילו.. יש מצבים שמורידים את המינון וכאלה.. אבל הכל תחת פיקוח של רופא.

ruthty

New member
בוקר טוב לך omertm../images/Emo104.gif

קודם כל אני מאוד שמחה בשבלך שאת מאוזנת ואין לך התקפים מזה שנתיים לגבי הריון - כאשר אשה נכנסת להריון כל גופה משתנה יש לה שינוי הרמונים בגוף שינוי זה יכול להשפיע עליך שנית אל תסתכני באי לקיחת הכדורים בשום פנים ואופן דבר זה יכול לגרום לך להתקף גדול גשי לרופא שלך והתיעצי איתו לגבי שאר הדברים דעי לך שכל מה שאת מכניסה לפה עובר אוטומטית לעובר כאשר היתי בהריון לא הפסיקו לי את הכדורים נכנסתי למעקב בלי הרבה חרדות וברוך השם הכל היה בסדר אני מאחלת לך כל טוב והריון נעים

למעלה