הריון ואנדו'
היי בנות יקרות... קצת נעלמתי לאחרונה אבל לא הפסקתי להיכנס לפורום המדהים הזה.. אז למי שזוכרת אותי ולמי שלא... אני כרגע בשבוע 29 בהריון תאומים עם שני
הריון שהושג בזכות ד"ר סוריאנו, פרופ' שולמן, והפורום המדהים הזה שבלעדיו לא הייתי במצבי היום... בזמן האחרון אני לא מפסיקה לחשוב על הלידה ועל מה שיהיה אחרי הלידה בע"ה מבחינת האנדו'. ככל הנראה אני אאלץ לעבור ניתוח קיסרי בגלל בעיה של שיליית פתח (שילייה שנמצאת בפתח צוואר הרחם ולכן לא ניתן ללדת בצורה רגילה), וזה מאוד מלחיץ אותי מהבחינה של ההידבקויות וכל המצב שלי בבטן (למרות שמייד אחרי ניתוח הניקוי נקלטתי להריון ואולי המצב לא גרוע כמו שהוא היה), יש פה בנות שעברו קיסרי??? איך זה השפיע על המצב בבטן? חוץ מזה יש לי תור ב- 20 לחודש לתה"ש ואני מקווה שייצא לי לפגוש את סוריאנו ואולי לבדוק אפשרות ללדת בתה"ש אם הוא יהיה במהלך הניתוח או כל רופא אחר מצוות האנדו'..? מה נראה לכן..? הגיוני שמישהו מצוות האנדו' יוכל להיות בניתוח.. או שאני סתם חיה באשלייה..? ועוד שאלה.. למנסות שבינינו.. האם מתחילים מיידית גלולות אחרי הלידה (אם בכלל קיימות גלולות שניתן לשלב עם הנקה) או שמסתמכים על הנקה... תודה לכולכן רינת
היי בנות יקרות... קצת נעלמתי לאחרונה אבל לא הפסקתי להיכנס לפורום המדהים הזה.. אז למי שזוכרת אותי ולמי שלא... אני כרגע בשבוע 29 בהריון תאומים עם שני