הריון בפריסה

הריון בפריסה

איזו פריסה עשויה להצביע על מצב של הריון? חשבתי על הקיסרית ועל השמש. אשמח לשמוע מניסיונכם הרב מנסיוני הדל, אילו קלפים, מיקומים וצירופים אפשריים. לציין שעשיתי פריסה של 5 קלפים "היכן X עומדת מבחינת הריון?" מחשבה, רגש, יצר ויצירה, אינטואיציה ועשייה.
 
כאשר אני רואה היריון בפריסה

זה מגיע יותר ממקום אינטואיטיבי מאשר חיבור של קלף זה עם קלף אחר. לעתים אפילו בפריסה של עבודה אני רואה לעתים הריון ולימים מסתבר שזה נכון. השמש, הקיסרית, חלק מקלפי הגביעים, אס המטות ועוד כמה וכמה יכולים להצביע על כך. למה את מתכוונת שאת כותבת "מחשבה, רגש, יצר ויצירה, אינטואיציה ועשייה. "
 
../images/Emo51.gif על התייחסותך

יש לי חפיסת קלפים ספירליים שבהם מופיע בקלף הירח דמות אישה מחזיקה עובר ומאחור אישה זקנה, וזה מתחבר לי גם למחזוריות הפריון של האישה וגם עולה בקונוטציה לקלף המוות. חשבתי שאפשר לפרש את הקלפים הללו גם בהקשר של הריון, תלוי עם אילו קלפים הם יוצאים בפריסה. לגבי "מחשבה, רגש, יצר ויצירה, אינטואיציה ועשיה" זו פריסה שלמדתי מגיסתי שלמדה טארוט בקורס. שואלים "באיזה מצב/עמדה אני נמצאת עכשיו מבחינת (נושא) X?" ובוחרים 5 קלפים, כל אחד מייצג אחד מחמשת התחומים הנ"ל. פותחים גם קלף שישי מייעץ כללי לפריסה. כך, לדוגמא: אם אני שואלת על הריון ויוצא ביצר ויצירה קלף הקיסרית ובעשיה יוצא אס המטות, אני נוטה לפרש את זה חיובי, ולא כנבואה אלא ככוון וכמצב קיים. גיסתי אמרה לי שגם השילוב של הכוהנת הגדולה עם הכוהן עשוי להצביע על הריון. אני לא בקיאה בזה, אך זה מעניין אותי בייחוד וקיימת הסתייגות לפתוח בנושאי בריאות והריון. אני מבינה את ההסתייגות כי יש המון אחריות בפתיחה, בהקשר של נבואה שמגשימה את עצמה וכדומה, ובכל זאת, אם מדובר בשני אנשים אחראיים - פותח ושואל , מדוע לא?
 
למעלה