הריון בניו יורק.

scalar

New member
הריון בניו יורק.

שלום, אני חדשה כאן בניו יורק ובפורום הזה. אשמח לקבל עצות והמלצות מיודעי דבר בנוגע להריון בארה"ב. בעלי עובד כאן (בעל אשרת עבודה) ואנחנו מבוטחים (ע"י מקום עבודתו) בביטוח ע"י Aetna open choice PPO. אתמול הצטרפתי אליו, וכעת אני ב-NYC. אנחנו בשבוע ה-22 להריונינו ואשמח לקבל עצות והמלצות לגבי רופאים, בתי חולים, וכד´. האם מישהו/י יכול להמליץ לי על רופא להמשך מעקב ההריון, על בית חולים בו מומלץ ללדת, האם ומתי צריך להרשם ללידה, לקורס הכנה ללידה, ועוד. בתודה מראש!

ננסנס

New member
סקאל´ כנסי לכאן...

שלחתי לך מסר עם פרטים לגבי רופא, בית חולים וכו´. גם אנחנו חווינו לידה בניו יורק לפני כחצי שנה ותאמיני לי שהשד אינו נורא מה עוד שהקטנצ´יק יוצא עם הדרכון ביד.... בהצלחה, ננסנס

ליילה

New member
הי סקאלר, ברוכה הבאה לפורום שלנו

אני יודעת שיש כאן אנשים שיכולים, וגם יעזרו לך בשמחה בכל מקרה, מזל טוב ובהצלחה יום כתום

פיטפוט

New member
ילדים זה ברכה!

שלום לך, כמי שחווה כבר כמה לידות בניו-יורק, אשמח לעזור לך בכל דרך אפשרית. מאחר ומדובר בנושא אישי, אשמח להעביר לך את המידע במסר פרטי. אם את מעוניינת, אנא צרי קשר. דרך אגב, הרופאה שלנו היא ישראלית. ייתכן ויהיה לזה משקל חשוב בהחלטה שלך. אני מאחל לך המון מזל-טוב והמשך הריון קל ובריא. פיט-פוט

למעלה