הריון בישראל

stkachov

New member
אל תשכח לשמור קבלות

אם כבר יש לה מעמד תושב ארעי... הביטוח הלאומי אמור להחזיר לה חלק מהסכומים של ההוצאות הרפואיות בזמן ההמתנה של 183 יום.
&nbsp
&nbsp

בחיים אל תנסה לשכנע מישהו לעבור לישראל!

אלא אם כן הוא מקונגו או בנגלה דיש, שאז באמת שישראל זה שיפור אדיר בשבילו. ישראל זה מקום נוראי לחיות בו גם בלי ירי מעזה, וצריך ממש לרצות את זה בכל מאודך בשביל שתצליח להיות מאושר שם. אפילו לי שנולדתי וגדלתי שם, שיש לי אזרחות ישראלית ושיודעת עברית, היה קשה מדי לחיות שם. אז בחורה שאין לה שום דבר עם ישראל? השתגעת? אתה יודע איזה רגשות אשמה (100% מוצדקים) יהיו לך אחר כך כשהיא תשתגע שם?

רינת 201

New member
ויהודי או יהודיה באירופה ?

גם ללכת לגור באירופה זה לא כזה כיף ליהודי או יהודייה
המון אנטישמיות וארצות הברית לא מקבלת בקלות כל מי שרוצה לעבור לגור בה
ישראל היא מקום טוב שמגיעים אליו גם עולים מארהב וצרפת

המקום הכי מסוכן ליהודים בשל יהדותם הוא ישראל

באיחוד האירופי יש כ-4% מוסלמים, בישראל 16%= פי 4
תזכיר לי כמה יהודים נרצחו או נפצעו בשל יהדותם בשנים האחרונות בישראל, וכמה בכל אירופה?

איזה שטויות

&nbsp
את מדברת כאילו שאין דברים טובים בישראל.
ואם קשה לך, אז הנה רשימה קצרה:
&nbsp
1) משפחה
2) אפשרויות תעסוקה טובות
3) מזג אוויר טוב
4) מערכת בריאות טובה וזולה
5) מערכת השכלה טובה וזולה
6) מגוון אנושי
7) בטחון אישי (אין כמעט פשע)
8) פירות וירקות מצוינים במחיר טוב.
&nbsp

schlomitsmile

Member
מנהל
ואתה גר בארץ?

מעודכן במה זה אומר לחיות כאן?

אני כן, מבחירה.
שאני לא מתחרטת עליה.
ולא שהכל מושלם כאן, ממש לא- יש מקום מושלם?
עבורי זה המקום הנכון ביותר.
אין לי בעיה עם אנשים שמחליטים שעבורם יש מקומות נכונים יותר,
כן מפריע לי שאנשים מלכלכים על בחירה כלשהי ותוקפים מי שבוחר בה.

אספרסו2

New member
אף אחד לא תקף את הבחירה האינדבדואלית לחיות שם

אלא את הנתונים השקריים שמזכירים
תעמולה של משרד ההסברה.

וגם: לנסות לשכנע אדם ממדינה נורמלית לעבור לישראל

זו זחיחות, יהירות וחוצפה שאני לא יכולה אפילו להתחיל לתאר. בחיים לא הייתי מעזה לנסות לשכנע מישהו אפילו לבקר בישראל כתייר (לא הייתי סולחת לעצמי אם אחר כך היה קורה לו משהו), אז לשכנע מישהי להגר לישראל? ועוד בתור אחד שדופק חשבון לסבתות שלו על כל נאד (סליחה) שהוא תוקע?

Top10Movies

New member
סליחה אבל מה נחשב מדינה נורמלית?

מאיפה כן אפשר לשכנע ואיפה לא?

מדינה נורמלית

זו מדינה שבה יש נישואים אזרחיים והפרדתץ דת ממדינה, ותחבורה ציבורית בכל ימות השבוע.
זו מדינה שבן אדם עובד עם משכורת רגילה וצנועה יכול לגמור בה את החודש כמו בן אדם ולפרנס עצמו בכבוד ואפילו לבלות ולחסוך קצת, מיום עבודה של 8 שעות (כן כן, רק 8 שעות והביתה) גם בלי להרויח כמו מנכ"ל.
זו מדינה שבה אפשר להגיע לדירה גם בלי אבא ממש ממש עשיר
זו מדינה שאין בה סל תרופות ועמלת שורה וכל מיני המצאות מהתחת
זו מדינה שהנשיאים שלה ורוב הפוליטיקאים המכהנים לא יושבים, ישבו או יישבו בכלא כנורמה
זו מדינה בה לא יורים עליך כל רגע, ואין מלחמה וגיוס חירום כל שנתיים שלוש
זה ככה רק בשלוף, יש לי עוד. להמשיך או שהבנת את הפרנציפ?

Top10Movies

New member
לא הבנתי כלום

חוץ מהעובדה שאת מלאה בסטיריאוטיפים והכללות.
אז כדאי להזמין לארץ את אשתך רק אם היא עומדת בתנאים המומצאים שהחלטת עליהם.
עזבי, עדיף שלא תמשיכי, הבנתי הכל בעצם.

לא הכל את/ה צריך/ה להבין

במיוחד כשאת/ה ממש ממש מתעקש/ת שלא להבין.
לא מדובר בסטריאוטיפים מומצאים, שכן לצערך הרב, אני מכירה את ישראל היטב (בטח יותר ממה שאת/ה מכיר את ספרד), משום שחייתי שם שלושה עשורים כולל שירות צבאי, עבודה ומיסים- ואני מכירה היטב גם חיים אחרים במקום שפוי, נעים ונוח יותר. כולל עבודה, מסים ושגרה כך שיש לי נקודת השוואה שאין לך, ולכן הדעה שלי יותר רצינית מהשטוות והמנטרןות שאת/ה ממלמל/ת פה. ככה זה, את/ה תצטרך/י לחיות עם האמת.

Top10Movies

New member
אני חושב שהתבלבת ביני לבין אחר.

ההנחות שלך שאיני מכיר משהו טוב ממך מעניינות...שיהיה לך בהצלחה מכל הלב. יבוא יום ותתבגרי מהשטויות, גם אחרי 3 עשורים.
הדעה היותר רצינית שלך מהשטויות שלי עשתה עלי רושם מעולה.

cocacola27

New member
מה שאני יכולה להגיד לך

זה שישראל הרוויחה שיש בה אנשים כמוך וגם.. שמדינה כזאת זקוקה לאנשים שיאהבו אותה באמת, כמו שאת. זה מחמם את הלב לדעת שהנאמנות שלך והאהבה שלך למקום הזה שהוא יותר ממדינה, כאלו גדולות ומוחלטות. אני לא מרגישה ככה כלפי הארץ שעברתי אליה (שבדיה) אבל מאוד הייתי רוצה להרגיש ככה כלפי מקום. אושרך.

אחת אחת

משפחה זה נחמד מאד, אבל לגור ליד המשפחה זו לא סיבה בשביל לגור איפה שאין אפשרות לחיות כמו בן אדם, לפחות בעיניי.
אפשרויות תעסוקה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח עם יוקר המחיה בישראל, גם אנשים שעובדים כמו חמור 1 שעות ביום לא יוכלו לקנות דירה, ובקושי הם יכולים לחיות. אני כבר לא מדברת על מותרות. מה גם שבגיל 45 אין בישראל שום אפשרויות תעסוקה.
מערכת הבריאות הספרדית והאירופאית באופן כללי, עד כמה שאני יודעת על ארצות איחוד אחרות, מכניסה בכיס הקטן את הישראלית. פה אין "סל תרופות". כל תרופה, נדירה ויקרה ככל שתהיה, ממומנת על ידי המדינה.
גם ההשכלה פה הרבה פחות יקרה מבישראל
מזג אוויר טוב יש בספרד, עוד הרבה יותר טוב מהלחות האיומה של ישראל. כנ"ל הפירות והירקות, שהם מעולים וזולים פה. בישראל הכל יקר ופה הכל זול. איך אני בשבילך?
"בטחון אישי (אין כמעט פשע)"? חח אתה בטוח שאתה אמיתי? בישראל, שיש בה כולה 7 מיליון אנשים, כל שניה יש פגע וברח של ערסים, יריות וחיסולים בין משפחות הפשע ועוד לא דיברנו על דרום תל אביב. בספרד, שיש בה 50 מיליון אנשים, דברים כאלו קורים באופן הרבה פחות תכוף.

בקיצור, תמשיך לקשקש ולנסות לשכנע את עצמך שאתה חי במקום נפלא.

למעלה