הריון בגיל מאוחר

אירית7

New member
הריון בגיל מאוחר

שלום לכולן, פעם ראשונה שכותבת כאן, מקווה שהגעתי למקום הנכון . אני בת 42 אמא לילד בן 9.1/2 וילד בן 6, כבר למעלה משלוש שנים מנסה להכנס להריון נוסף ללא הצלחה. שני ההריונות הראשונים היו ספונטנים ומהירים. בגיל 40 פניתי לרופא פוריות ועברתי 4 IVF ללא הצלחה, מסתבר שאיכות הביציות שלי לא משהו. בשנה האחרונה לקחתי הפסקה מההורמונים והטיפולים והתחלתי דיקור אצל רופא סיני שמומחה בפוריות ועדיין ללא הצלחה, עכשיו הוא רוצה שאעבור הפריה ללא הורמונים בתמיכתו. הבנתי שהסיכויים להכנס להריון לאחר גיל 42 נמוכים מאוד,הייתי שמחה לשמוע מנשים שהציחו להרות בגיל זה. קשה לי להרים ידיים, אשמח לשמוע סיפורים מעודדים תודה

ברוכה הבאה - בהחלט הגעת למקום הנכון

הסיכויים נמוכים אבל לא נמוכים מאוד מקווה שיכנסו המומחיות בקרוב לתשובה יותר טובה משלי אל תתיאשי אם לא תקבלי תשובה מהר כי מחר כיפור ולא בטוח שמחר תהיה פעילות בפורום (מחרתיים בטוח שלא) הכי חשוב אל תתיאשי צום קל ותימה טובה

דינהלה1

New member
לאירית

יש לי חברה שהרתה בגיל 42 . וממה שאני מכירה מהגן של הבת שלי יש הרבה אמהות בסביבות הגילאים האלה. מה שחשוב לדעתי במקרה שלך שהרופא שלך מוכן להעביר אותך הפרייה ללא הורמונים שזה לדעתי מצויין. זה מפחית מאוד את הסיכון הבריאותי שיש שבהפריות בגלל מתן ההורמונים ולדעתי כדאי לך ללכת על זה, במקביל את צריכה להיות מציאותית ולקחת בחשבון שגם אם לא תצליחי יש לך היום 2 ילדים ולפעמים פשוט צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה. בהצלחה

עוד משהו

בכיתב של נתנאל חלק גדול מההורים הם הורים מעל גיל 35 הורים שיש להם ילדים בוגרים ואילו הם ילדי הזקונים שלהם

ר ע נ נ ה

New member
חברה שלי בת 43

כבר הופנתה לתרומת ביצית ואז עשתה חושבים ויצאה עם בעלה לחופשה, מהחופשה הזו יצא הריון ונולד ילד מקסים שהוא היום בן שנתיים וחצי. לגביי דיקור - אני מהמאמינות - את ההריון הראשון שלי לדעתי השגתי בעזרת דיקור (טיפול של מוקפאים) בהצלחה

למעלה