הריג החדש שלי
E ERHAMU New member 16/3/06 #3 בוינה יא זבל בתור זה שסחב אותו כל הדרך מאריזונה אני מבקש ממך ביפה להוריד אותו מהגב במיידי אחרת הדם המרוקאי שלי יתחיל להתחמם ואז לא כדאי לך להיות באיזור.
בוינה יא זבל בתור זה שסחב אותו כל הדרך מאריזונה אני מבקש ממך ביפה להוריד אותו מהגב במיידי אחרת הדם המרוקאי שלי יתחיל להתחמם ואז לא כדאי לך להיות באיזור.
S sharonchon1 New member 16/3/06 #4 בוינה יא זבל בתור אחד שחזר עכשיו מאריזונה אין לך זכות להתחמם מכלום לפחות בחודש הקרוב.... לא משנה כמה מרוקאי אתה...
בוינה יא זבל בתור אחד שחזר עכשיו מאריזונה אין לך זכות להתחמם מכלום לפחות בחודש הקרוב.... לא משנה כמה מרוקאי אתה...
N noamk New member 17/3/06 #6 חמו.... הקופסא הגדולה שהייתה אצלך במיזוודה שייכת למורדי. תודה (לא הספקתי להגיד).
E ERHAMU New member 17/3/06 #7 זאת עם הטלק הלבן ? שארוז בשקיות של 5 גרם ? אין בעיה אני אמסור לו . האמת השתמשתי קצת בטלק הזה זה עשה לי פריחה בכל הגוף מעניין ....
זאת עם הטלק הלבן ? שארוז בשקיות של 5 גרם ? אין בעיה אני אמסור לו . האמת השתמשתי קצת בטלק הזה זה עשה לי פריחה בכל הגוף מעניין ....
N noamk New member 17/3/06 #8 הטלק היה בתחתית הכפולה. של המזוודה - לא בקופסא הכחולה. חוץ מזה - זה טלק לאף, לא לאשכים.
ב ברק לסרי New member 19/3/06 #9 קודם כל תחתום על יפוי כח, אחר כך.. תפוצץ אותו. תמיד תהיה מיוצג לפני הפשע. נ.ב.יש לך אצלי חוב של שכ"ט מהיעוץ והייצוג ברוסיה. עו"ד מרוקאי - לסרי
קודם כל תחתום על יפוי כח, אחר כך.. תפוצץ אותו. תמיד תהיה מיוצג לפני הפשע. נ.ב.יש לך אצלי חוב של שכ"ט מהיעוץ והייצוג ברוסיה. עו"ד מרוקאי - לסרי