הריבוט של DC

הריבוט של DC

חברים, DC עשו ריבוט וזה די נעלם קצת מדפי הפורום.
למי מביננו שאינו קורא DC האם זו הזדמנות טובה וכדאית להכנס לעולם שלהם?
קראתי את החוברת הראשונה של Batman ואם לומר את האמת זה לא היה משהו שהפיל אותי מהרגליים והסתיים בקליפ-האנגר (מה המילה בעברית?) יחסית צפוי.

מי שקורא את הסדרות החדשות מוכן לחלוק עמנו את מחשבותיו והגגיו בבקשה?

idodo35

New member
תראה

יש חוברות ויש חוברות אם אתה רוצה להכנס לעולם של DC מ0 יש חוברות שהייתי ממליץ ויש שלא
אבל זו בהחלט הזדמנות טובה להכיר דמויות חדשות! וכמובן שיש דברים יותר ופחות איכותיים חלקם ממש נחמדים חלקם די אה
לגבי באטמן אני ממליץ להמשיך לקרוא זה ממשיך ממש נחמד!

ודרך הגב בספטמבר הקרוב הולך להיות "חודש 0" שאולי ייתן מקום טוב להתחיל...
מקווה שעזרתי!

Guid

New member
מהניסיון שלי עם ה-New 52,

יש בהחלט את ההרגשה שהכל התחיל מההתחלה.
[אני מתעניין בעולם הקומיקס כבר הרבה שנים, אבל ההיכרות שלי היא רק מהסדרות והסרטים. לקומיקס ממש נכנסתי רק לאחרונה]
אז כשיוצא לי לקרוא איזו סאגה מהעולם של DC שלפני הריבוט, אני תמיד מרגיש שהיו דברים שקרו לפני כן, ויש התייחסות אליהם שאני פשוט מפספס אותה.
בקומיקסים שאחרי הריבוט אין את ההרגשה הזאת. אתה מרגיש כאילו דברים ממש מתחילים עכשיו.
אז אם אתה שואל לגבי הזדמנות להכנס לעולם הזה- כאחד שהתחיל להכנס לעולם של DC ממש לאחרונה, אני חושב שכדאי לך לנסות.

ושוב, אני לא מדבר מתוך ידע (כי אין לי הרבה ממנו), אלא מתוך ניסיון אישי והרגשה אישית.

קריאה מהנה (?)

idodo35

New member
נקודה טובה...

אבל אני חושב שמאד חשוב שכן תקיר את הדמויות גם אם זה רק דרך הסרטים\סדרות אחרת זה לא הכירות מאד טובה... (שוב יש כאלה שיותר אבל הרוב לא...) בתכלס בהחלט יש ממה להנות...

למעלה