הריאלטי הכי...

בוביץ

New member
תשובותי

הריאלטי הכי מעניין:ביג בראדר הריאלטי הכי משעמם:פגישת מחזור הריאלטי הכי מצחיק:החיים הפשוטים הריאלטי הכי מרגש:ביג בראדר הריאלטי שנזכור בתקופה הקרובה:הישרדות הריאלטי שנשכח /ששכחנו:קחי אותי שרון הריאלטי שנרצה לראות שוב/שישדרו שוב:ביג בראדר הריאלטי שנמאס ממנו: החיים השפוטים בשאלה הזאת לכתוב רק מספר..8 מספר הריאלטי שראיתי מאז שאני זוכר ת'עצמי: בשאלה הזו לפרט:המירוץ למיליון,קחי אותי שרון,ביג בראדר,הישרדות,החיים הפשוטים.זוג נשוי.,אמריקן איידול מהי בשבילי ריאלטי טוב?משהו שמהנה כמו כל תוכית טלחוויזיה

maya567

New member
תשובות שלי

הריאלטי הכי מעניין: המירוץ למליון הריאלטי הכי משעמם: יש הרבה. מה שמשעמם אני פשוט לא רואה. הריאלטי הכי מצחיק: החיים הפשוטים - וד"א פריס וניקול (שנראית היום פיצוץ) רבו ולא מדברות, וכנראה שבעונה הבאה קימברלי סטוארט (הבת של רוד סטוארט) תחליף את ניקול. הריאלטי הכי מרגש: אין משהו שממש מרגש. אולי ג'ו שמו, כי הבנאדם לא היה מודע שהכל סביבו, והסוף היה מרגש - בשבילו. הריאלטי שנזכור בתקופה הקרובה: אין לי שמץ של מושג. הריאלטי שנשכח /ששכחנו: המבצר
הריאלטי שנרצה לראות שוב/שישדרו שוב: המירוץ למליון! הריאלטי שנמאס ממנו: חילופי משהו, או כל דבר שפוקס מחקים.

maya567

New member
בייחוד שהיום היא ממש פצצה

ולדעתי פריס פשוט מקנא באיך שניקול נראית היום!

willo

New member
תשובות

אין תשובות פשוטות, אבל ננסה לקצר:- הריאלטי הכי מעניין: המרוץ והישרדות זה נדוש (אבל נכון וקשור להשקעה) אהבתי את התוכנית עם המשפחה שהסתגרה באחוזה והמשרתים בחרו (לא זוכר את השם) הריאלטי הכי משעמם: בית החלומות הריאלטי הכי מצחיק: המופע של ג'ו שמו הריאלטי הכי מרגש: לדעתי אין דבר כזה הריאלטי שנזכור בתקופה הקרובה: הישרדות 10 (עד 11), המרוץ 7 (עד 8) ולמעשה את מה שמשודר עכשיו. הריאלטי שנשכח /ששכחנו: אם שכחנו איך רוצים שנזכור את השם? סתם.. אצלי זה פרוייקט Y הריאלטי שנרצה לראות שוב/שישדרו שוב: זה לא אותו דבר, הייתי רוצה את החפרפרת (רק שיחליפו את איתי אנגל), ישדרו שוב הישרדות/המרוץ/עדן/פרדייז וגל מה שעדיין יש ללויין זכויות. הריאלטי שנמאס ממנו: הרווק/ה וכל תוכניות השידוכים אינסטנט.

P o i s o n ivy

New member
מישהו זוכר את אי הפיתויים????

זה היה באמת סדרת מציאות מעולה לדעתי! ואפילו שעברו כמה שנים, עוד לא שכחתי.

F o l k l o r e

New member
שלי.

הריאלטי הכי מעניין: המירוץ למיליון, אנטמ, הישרדות בעונותיה המוצלחות, החפרפרת, השוליה. הריאלטי הכי משעמם: כל דבר שקשור לדייטינג או אהבה, כולל פרדייז הוטל, עדן למצח ושאר זבלונים, כל דבר ישראלי שיוצר אי פעם, עם יוצא דופן חלקי לחפרפרת. הריאלטי הכי מצחיק: אמריק'ז נקסט טופ מודל. הריאלטי הכי מרגש: המירוץ למיליון.

STA1

New member
תשובות

הריאלטי הכי מעניין: הישרדות,המירוץ למיליון,עדן לנצח הריאלטי הכי משעמם: הרווק,הרווקה הריאלטי הכי מצחיק: החיים הפשוטים אבל ברצינות...מטומטמות אבל מצחיקות!!!ואמריקן איידול באודישנים שסיימון יורד על כולם..פחח..הוא מלך הריאלטי הכי מרגש: הישרדות הריאלטי שנזכור בתקופה הקרובה: הריאלטי שנשכח /ששכחנו: קחי אותי שרון.. הריאלטי שנרצה לראות שוב/שישדרו שוב: הישרדות עונות 1-4 הריאלטי שנמאס ממנו: כל דבר שקשור לאישה שבוחרת מ10 גברים אחד שישאר איתה ולהפך!!בעע.. בשאלה הזאת לכתוב רק מספר.. מספר הריאלטי שראיתי מאז שאני זוכר ת'עצמי:יותר מ15- בשאלה הזו לפרט: מהי בשבילי ריאלטי טוב? ריאלטי מצחיקק אבל מרגש שתמיד יעניין ולא יהיה כמו התוכנית של אסף הראל..שיעמום חיים ופיגור שיכליי..

callop

New member
תשובות שלי...

הריאלטי הכי מעניין: שחק אותה סטרייט..מציאותי במיוחד עם כל קטעי הסטריאוטיפים הריאלטי הכי משעמם:היה איזה משהו באורבה? עם בנות פרחות כאלה שבאו והיו צריכות להתחרות על בן באיזה כפר..פאק אנאל זוכרת תשם של זה הריאלטי הכי מצחיק:עדן לנצח הריאלטי הכי מרגש: הישרדות הריאלטי שנזכור בתקופה הקרובה:הישרדות הריאלטי שנשכח /ששכחנו:האקדמיה לצחוק..קחי אותי שרון..כמובן פרי יצירתינו הריאלטי שנרצה לראות שוב/שישדרו שוב:פרדייז הוטל הריאלטי שנמאס ממנו: הרווק\רווקה..מיצינו קצת לא? הרבה..לא זוכרת מספר...אבל לפחות 10 בשאלה הזו לפרט: מהי בשבילי ריאלטי טוב? ריאליטי שמתמקד במערכות יחסים של אנשים...שיש הרבה אקשן ...ריבים אהבות וכל השטויות האלה...זה ריאליטי לדעתי

עינב ר

New member
התשובות שלי + תוספת

סליחה שאני מתפרצת ככה אבל ממש מתחשק לענות על סקר כזה. הריאלטי הכי מעניין - אם מדברים על רוב העונות - המרוץ למליון מנצח בפער לא גדול על השרדות. הריאליטי הכי מצחיק - הדוגמניות הריאליטי הכי מרגש - קשה לי להגיד שיש תוכנית אחת , יש בעיקר קטעים פה ושם שהצליחו. הריאליטי שנזכור בתקופה הקרובה - השרדות אני מניחה. ריאליטי ששכחנו - יש לא מעט - דגש על הישראליות. יחד עם התוכניות המעיקות של אמהות שמתחלפות בבתים. מיצינו. ריאליטי שנרצה לראות שוב - השרדות - מהעונה הראשונה. הריאליטי שנמאס - למעשה רוב התוכניות נהיו שטוחות ומאוסות. בעיקר הרווק / הרווקה / מי רוצה להתחתן. מספר ריאליטי שראיתי - קשה להגיד אני מניחה בסביבות 12 ככה.. ריאליטי טוב, זה ריאליטי שמצליח לגרום לנו להיות בעד חלק מהאנשים ונגד חלק אחר וממש לתפוס פייבוריטים. והתוספת - הייתי מוסיפה שאלה - באיזה ריאליטי היית רוצה להשתתף - ובזה אין שום ספק - המרוץ למליון. חלום.

למעלה