הריאלטי הכי...

הריאלטי הכי...

שאלון שכולו קשור לריאלטי.. בשאלות אלו ניתן מ1 עד 3 תוכניות.. הריאלטי הכי מעניין: הריאלטי הכי משעמם: הריאלטי הכי מצחיק: הריאלטי הכי מרגש: הריאלטי שנזכור בתקופה הקרובה: הריאלטי שנשכח /ששכחנו: הריאלטי שנרצה לראות שוב/שישדרו שוב: הריאלטי שנמאס ממנו: בשאלה הזאת לכתוב רק מספר.. מספר הריאלטי שראיתי מאז שאני זוכר ת'עצמי: בשאלה הזו לפרט: מהי בשבילי ריאלטי טוב? אני מקווה שמישו יענה וישתתף בשאלון.., אורית

n l m

New member
אוקיי

הריאליטי הכי מעניין:הישרדות הריאליטי הכי משעמם:פרוייקט Y הריאליטי הכי מצחיק: אמממ..אוליי פרדייז הוטל, בגלל שהדמויות קריקטורות שזה מעורר גיחוך, אבל ריאליטי לא אמור להיות מצחיק הריאליטי הכי מרגש:הישרדות הריאליטי שנזכור בתקופה הקרובה:אי אפשר לענות על זה, יש כאלה שירדו ויש כאלו שעדיין ממשיכים אז זה לא מאוזן הריאליטי שנשכח:החפרפרת הריאליטי שנרצה לראות שוב:סוף הדרך הריאליטי שנמאס ממנו:כוכב נולד בקשר לשתיי השאלות האחרות, אענה יותר מאוחר

amitooshacham

New member
תשובות:

הריאלטי הכי מעניין: הישרדות הריאלטי הכי משעמם: עדן לנצח הריאלטי הכי מצחיק: ביג בראדר אוסטרליה הריאלטי הכי מרגש: ביג בראדר אוסטרליה הריאלטי שנזכור בתקופה הקרובה: המירוץ למיליון הריאלטי שנשכח /ששכחנו: החפרפרת הריאלטי שנרצה לראות שוב/שישדרו שוב: ביג בראדר מכל הארצות הריאלטי שנמאס ממנו: המתמחה מספר הריאלטי שראיתי מאז שאני זוכר ת'עצמי: אם השאלה היא מספר תוכניות הריאליטי, אז אין לי מושג.. יותר מדי בשביל לספור. מהי בשבילי ריאלטי טוב? תוכנית טובה בשבילי היא תוכנית שגורמת לי לרצות לראות עוד ועוד פרקים בלי להשתעמם.

ilovegnh

New member
שלי

מעניין: השרדות משעמם: כוכב נולד אחרי האודישנים מצחיק: כוכב נולד באודישנים מרגש: החפרפרת תקופה קרובה: סוף הדרך 2 שנשכח: קחי אותי שרון שנרצה לראות שוב: החפרפרת נמאס ממנו: המירוץ למליון שראיתי: 12 ראליטי טוב: ראליטי שלא מעיף אנשים בגלל שהם התחזו לנקבות.

ilovegnh

New member
מצאתי משהו יותר נשכח מקחי אותי שרון

מישהו זוכר את המניפולציה?

n l m

New member
המניפולציה

היא תכנית ריאליטי בדיוק כמו שמי רוצה להיות מיליונר והחולייה החלשה הם תכניות ריאליטי אז זה לא ממש רלוונטי לפה ואם כבר מדברים על ריאליטי נשכח הייתה פעם איזו תכנית שידוחים מפגרת עם דנה דבורין שנמשכה רק שבועיים ואני אפילו לא זוכר את שמה אז עכשיו כשאני חושב על זה זה הכי מתאים לקטגוריה של הנשכחים

ilovegnh

New member
ערוץ 10 קראו לזה ריאליטי.

וערוץ 10 הם כמו אלוהים אז אני מאמין להם.

Doji

New member
תשובות

הכי מעניין : השוליה, המתכון להצלחה, הישרדות הכי משעמם : עדן לנצח מצחיק : הארוס השמן שלי, הרווק, הרווקה הריאליטי הכי מרגש : הישרדות הריאלטי שנזכור בתקופה הקרובה : אני חושב שאת העונה הנוכחית של הישרדות. הריאלטי שנשכח : mad mad house, the x factor שנרצה שישדרו שוב : ביג בראדר (כי לא ראיתי אף עונה של זה וכנראה שאני מפסיד משהו) הריאלטי שנמאס ממנו : המירוץ למליון. כל ריאלטי ישראלי איי שם או שבתכנון. מס' הסדרות שראיתי? המממ... קשה לספור. אני לא יודע. בסביבות ה- 20 אוליי (כשאין התייחסות למס' עונות בתוך הסדרה). מה בשבילי ריאלטי טוב? כל מה שמבדר/משעשע/מרגש אותי ללא שום גבולות של מוסר/צדקנות והשפלה של המתמודדים. ושיהיה ערוך טוב. ואם אפשר עם פרס גדול בסופו כדי שיהיה על מה להילחם. זה יספיק לי. המשימות/אתגרים וכו' פחות מעניין אותי כי אני חושב שבתוכנית ריאלטי זו לא המטרה אלא האמצעי להוציא רגש/תככנות/תחרותיות מהמשתתפים.

SoleSurvivor

New member
אמריקאי זה הכי אחי

הריאליטי הכי מעניין: הישרדות הריאליטי הכי משעמם: השגריר הריאליטי הכי מצחיק: חילופי נשים הריאליטי הכי מרגש: הישרדות הריאליטי שנזכור בתקופה הקרובה: לצערי זה כנראה כוכב נולד. הריאליטי שנשכח: I'm a celebrity get me out of here הריאליטי שנרצה לראות שוב: mad mad house הריאליטי שנמאס ממנו: המירוץ למיליון

עונה

הריאלטי הכי מעניין: הישרדות, עדן לנצח. הריאלטי הכי משעמם: פגישת מחזור
הריאלטי הכי מצחיק: הצילו, אני סלברטאי, תוציאו אותי מפה. הריאלטי הכי מרגש: החפרפרת, הישרדות. הריאלטי שנזכור בתקופה הקרובה: הישרדות. הריאלטי שנשכח /ששכחנו: קחי אותי שרון. הריאלטי שנרצה לראות שוב/שישדרו שוב: murder in small town X הריאלטי שנמאס ממנו: חילופי נשים/משפחה בהשאלה וכל ריאלטי שאין בו ניפויים. מספר הריאלטי שראיתי מאז שאני זוכר ת'עצמי: די הרבה, לא יכול לספור
מהי בשבילי ריאלטי טוב? ריאלטי שבא לי לראות אותו שוב ושוב

Sole Survivor

New member
תשובות

הריאלטי הכי מעניין: המרוץ למליון הריאלטי הכי משעמם:רצח מעיירה.. הריאלטי הכי מצחיק:המרוץ למליון הריאלטי הכי מרגש:המרוץ למליון הריאלטי שנזכור בתקופה הקרובה:המרוץ לצליון הריאלטי שנשכח /ששכחנו:הברבור הריאלטי שנרצה לראות שוב/שישדרו שוב:המרוץ למליון הריאלטי שנמאס ממנו: הרווק

שלייי

הריאלטי הכי מעניין:המתמודד הריאלטי הכי משעמם:המירוץ למיליון הריאלטי הכי מצחיק:הישרדות הריאלטי הכי מרגש:המתמודד הריאלטי שנזכור בתקופה הקרובה:המתמודד הריאלטי שנשכח /ששכחנו:המירוץ למיליון הריאלטי שנרצה לראות שוב/שישדרו שוב:עדן לנצח הריאלטי שנמאס ממנו: הריאלטי הזה שבונים מסעדה שכחתי איך קוראים לו בשאלה הזאת לכתוב רק מספר.. מספר הריאלטי שראיתי מאז שאני זוכר ת'עצמי:25 בשאלה הזו לפרט: מהי בשבילי ריאלטי טוב? ריאלטי טופ אמור להיות מרגש מצחיק שלא נשכח לא ימאס ממנו שיהיה מענין ושתמיד נרצה לראות אות שופ

R y a n O

New member
התשובות שלי

הריאלטי הכי מעניין: השרדות הריאלטי הכי משעמם: הצילו אני סלבריטאי, החפרפרת, הרווק הריאלטי הכי מצחיק: השרדות הריאלטי הכי מרגש: השרדות הריאלטי שנזכור בתקופה הקרובה: השרדות הריאלטי שנשכח /ששכחנו: החפרפרת, קחי אותי שרון, הצילו אני סלבריטאי הריאלטי שנרצה לראות שוב/שישדרו שוב: המירוץ למיליון והשרדות הריאלטי שנמאס ממנו: הרווק והרווקה ופגישת מחזור מספר הריאלטי שראיתי מאז שאני זוכר ת'עצמי: הרבה... (בערך 20) בשאלה הזו לפרט: מהי בשבילי ריאלטי טוב? ריאלטי שדומה לחיים במציאות (ריבים, חברויות אמיתיות והשפלות), וגם שיגורם לי להרגיש מה ההרגשה של המתמודדים (גם במצבי עצב וגם במצב של שמחה) שמעיפים אנשים כל פרק וגם תוכנית שגורמת לי לצפות בפרק הבא בלי להשתעמם עוד בפרק הראשון (כמו התוכניות שכתבתי למעלה)

R y a n O

New member
*****תוספות*****

הריאלטי שנרצה לראות שוב/שישדרו שוב: המירוץ למיליון והשרדות פרדייז הוטל ועדן לנצח הריאלטיי הכי מעניין: השרדות, המירוץ למיליון, פרדייז הוטל ועדן לנצח

למעלה