הרחק מן ההמון הסוער

Always First

New member
הרחק מן ההמון הסוער

מי מכיר מי יודע?
אני מחפש מקום לסקי פחות צפוף. ברוב האתרים הגדולים והמפורסמים באירופה היינו (ואל טורנס, לפלן, לזארק, אלפ-דואז, אבוריאז, ססטרייר, מדונה, סלה-רונדה, קורמאייר, שמוני, פילה, לטויל, סנט מוריץ, זרמט, צרויניה, סנט אנטון, אישגיל, קיצבוהיל, סולדן, ועוד כמה וכמה)
תנאים מקדמיים:
לפחות 100 ק"מ מסלולים.
עיירה לא קטנה מידי.
אשמח להמלצות.

natyh

New member
תודה על ההפניה

ויאלהה ואתר בקירה יעשו את העבודה שלא לדבר על הערך המוסף סיור אתרים בברסה .

כתמורה להמלצה אני צריך שתארגן לי עוד 500 צפיות בסירטון של בקירה

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/o...NOCZmZWF0dXJlPXBsYXllcl9lbWJlZGRlZCNhdD00Nw==

alonaski

New member
תנאי מוקדם שלו: לפחת 100 ק"מ מסלולי סקי

לא כ"כ תואם ל"אתר קטן"...

natyh

New member
העפתי מבט על מדריך האתרים שהמלצת עליו

http://www.skiresort.de/beste-skigebiete/europa/

אז כמובן שבמקומות הראשונים :
אוסטריה נו שוין מה עוד חדש ...
במקום ה 20 גראן ואלירה ופורט דה סול י כלומר אבוריאז וכולי במקום ה 20 באותה רמה עם גראן ואלירה .... מענין אם מי שכתב את האתר גם טרח לנסוע לאנדורה ...

במקום ה 77 באנסקו ופורמיגאל כלומר פורמיגאל בספרד באותה רמה של באנסקו או באנסקו ברמה של פורמיגאל זה כבר מעניין ....

את בקירה לא ראיתי עד למקום ה 77 בכלל .... , אז כנראה שאולי כדאי גם לדרג את אתרי הרשת המדרגים אתרים או לשאול מהם הקריטריונים שלפיהם קבעו את הדירוג כי על פניו אולי יש קהל שאוכל את הקשקוש הזה ... סביר להניח שרוב האנשים לא היו בהרבה מקומות , אך אני מצפה שלפחות המדרגים יטרחו להגיע לאתרים בפועל ולבדוק .

בקירה בהחלט טוב יותר לדעתי מאתרי פורט דה סולי, לטעון שסבויה איזור לה פלאן הוא מקום חמישי אחרי כל האתרים האוסטרים נו שוין ....
שאתר גרמני ידרג את צרפת לפני אוסטריה ....

נו אז כנראה שכפי שכתב אריך מריה רימארק

במערב אין כל חדש ?..
m Westen nichts Neue דנקה שיין ...

אם ציפיתי שמישהו במדינת ישראל לאור ההיסטוריה ילמד משהו על האומה והאופי הגרמני כנראה שטעיתי קורה ...

מתגנב

New member
מונטרוזה

150 ק"מ מסלולים (מפורסם 180 אבל חלק מתוכם לא מקושרים).
מסלולים אדירים - ארוכים, יפים, מספקים מאד.
די דליל באנשים.

למעלה