הרחבת נעליים

littlerunaway

New member
הרחבת נעליים

אז התחדשתי אתמול בזוג הנעליים האלה:
http://www.caligula.co.il/,cats_catalog,kindc_342,

הבעיה היא שמסתבר שרגל שמאל שלי קצת יותר גדולה מרגל ימין והרצועות בחלק הקדמי לוחצות על האצבע הקטנה ברגל וזה כואב. ניסיתי מידה מעל אבל הן היו רופפות מדי על הרגל לטעמי אז קניתי בתקווה שהנעל תתרחב קצת.
אז איך אפשר להרחיב אותן בלי שאאלץ לנעול אותן ולסבול מכאבים בינתיים? יש מצב שנעליים שלא עשויות לא מתרחבות בכלל?
הן לא היו זולות ואני מאוהבת בהן (ואני מאוד בררנית בנעליים) וזה יהיה סופר מבאס אם אני לא אוכל לנעול אותן כי הן לוחצות.
למישהי יש רעיון?

innocence

New member
אם הן מעור, עור מתרחב,

כלור, אפש רלשים כמה זוגות גרבייםולהתהלך בהן בבית ככה עד שהעור יתרכך וטיפה יתרחב.
יש גם איזו שיטה עם שקית מים ולשים בפריזר (כי מים מתררחבים כשהופעים לקרח) אבל אני לא בטוחה לגבי זה.

@יעל@

New member

אני קניתי מפלייפוט 2 זוגות נעליים דמוי עור.

הנעליים התרחבו עליי במידה לפחות.

דמוי עור מתרחב יותר לדעתי, וגם זה תלוי באיכות של החומר.

littlerunaway

New member
תודה רבה על התגובות

אני מאוד מקווה שאת צודקת. כבר כמעט התייאשתי מחיפושי נעליים (לקחתי סיכון והזמנתי 2 זוגות באיביי. 100 ש"ח לכל אחד, לא סוף העולם). ולכן קפצתי על אלה כשראיתי אותן בחנות למרות שהן קצת מחוץ לתקציב (עלו 300 ש"ח). והצבע הכחול שלהן בכלל הרס אותי...

(אני עוקבת אחרי הפורום שלכם די באדיקות, מקווה להצטרף באוקטובר הקרוב. כרגע העבודה לא מאפשרת לי להתלבש כמו שאני רוצה)

littlerunaway

New member
תודה רבה על התגובות

אני מאוד מקווה שאת צודקת. כבר כמעט התייאשתי מחיפושי נעליים (לקחתי סיכון והזמנתי 2 זוגות באיביי. 100 ש"ח לכל אחד, לא סוף העולם). ולכן קפצתי על אלה כשראיתי אותן בחנות למרות שהן קצת מחוץ לתקציב (עלו 300 ש"ח). והצבע הכחול שלהן בכלל הרס אותי...

(אני עוקבת אחרי הפורום שלכם די באדיקות, מקווה להצטרף באוקטובר הקרוב. כרגע העבודה לא מאפשרת לי להתלבש כמו שאני רוצה)

innocence

New member
אני לא יודעת להגיד לך..

אני מניחה שזה תלוי בבד שממנו הן עשויות, אבל מהניסיון שלי דווקא חומרים שאינם עור לא מתרחבים בכלל....

if i fell

New member
כל הנעליים מתרחבות, תמיד, אלא אם הן גומי

כן, גם דמוי עור. פשוט עור מתרחב מהר יותר. בד אפילו יותר.
את יכולה ללכת לסנדלר שירחיב, יש לו מכונה. בכל אופן, מידה נמדדת באורך. רצועות זה דבר שמתרחב. אם היית לוקחת מידה יותר הנעל גם כן הייתה מתרחבת והיא פשוט הייתה נופלת.
כל מי שקנתה נעליים שנפלו לה אחר כך כי הן התרחבו, הייתה צריכה לקחת מראש מידה קטנה יותר.

if i fell

New member

את יכולה ללכת לסנדלר שירחיב, יש לו מכונה. בכל אופן, מידה נמדדת באורך. רצועות זה דבר שמתרחב. אם היית לוקחת מידה יותר הנעל גם כן הייתה מתרחבת והיא פשוט הייתה נופלת.
כל מי שקנתה נעליים שנפלו לה אחר כך כי הן התרחבו, הייתה צריכה לקחת מראש מידה קטנה יותר.

if i fell

New member

למעלה