הרחבת חזיות

Degeneration X

New member
הרחבת חזיות

שאלה מקדימה- קניתי 4 חזיות בH&M. לא לבשתי אותן, אבל הורדתי את התגיות ושמרתי אותן ואת החשבונית [אפילו את שקיקי הבד האלה שבאו איתם]. אתם חושבים שיחליפו לי? :\ הכל שם, רק לא מחובר אחד לשני.. ובמידה ולא.. איך מרחיבים חזיה בהיקף? זה כל כך מעצבן שלא שמתי לב לזה בדקה של המדידה. וקניתי 4 חזיות כולן באותו היקף ועכשיו זה לוחץ, אפילו אם ה-ווים על הכי רופף מתוך ה3.

בדיוק השבוע קניתי

מאינטימה (לדעתי יש בכל חנות לבני נשים) לא יודעת מה השם הרשמי של זה אני אמרתי למוכרת: " חלק שמאריך את הקיף החזיה..." זה עולה 10 שקלים

עילמונה

New member
ניתן למצוא בכל חנות דיסקית "מאריך חזיה"

בשקלים בודדים, זהו חלק קטן מבד עם קרסים, אשר מתלבש על קרסי החזיה ומרחיב אותה בהתאם להיקף הרצוי.

תיקתקית

New member
דווקא מומלץ להשאר עם חזיה בהיקף לוחץ

בתנאי שהלחץ הוא לא מטורף מטורף ככה שנשארים לך חתכים. הסיבה היא שהחזיה מתרחבת מהמתיחה הזאת עם הזמן ואת תראי שהיא תתרופף ואפילו תצטרכי להדק אותה בקרס. לבינתיים כדאי מאוד לקנות מרחיב חזיות (כמו שהמליצו לך) בכל חנות חזיות, והיקף נכון צריך להיות כזה שעם מרחיב חזיות זה כבר רק מחזיק ולא לוחץ. ככה החזיה לאט לאט מתרחבת ותוכלי להקטין את הקרסים במרחיב. המלצה נוספת זה שתשימי לב שעם המרחיב הציצי עדיין יושב לך בקאפ כמו שצריך, כי יש טרייד אוף בין ההיקף לקאפ - כשההיקף קטן הקאפ גדל ולהיפך. זה קורה בקפיצות מסויימות אז כנראה שאחרי מרחיב הקאפ עדיין יתאים לך, אבל כדאי לוודא.

לי וולף

New member
תיקתקית צודקת

בעקרון, לא מומלץ לקנות חזיה שיושבת הכי טוב כאשר היא על הקרס האחרון אלא כדאי שתהיה על הקרס הראשון. חזיות מאבדות אלסטיות מהר יחסית ולשם כך יש עוד קרסים.. להאירך את חיי המדף שלהן. ובכל זאת.. אם הן טובות עם התוספת, אז הרווחת
צירפתי לינק אקראי שמצאתי עם תמונות של הפטנט

נצל"ש לטיפ קטן

תמיד לקנות חזיה שמתאימה על הקרס הכי "רחב" כדי שלעם ההתרחבות שלה לא תצמצאי את עצמך בלי מקום "להצר".

למעלה