הרחבת זיכרון לIBM R50

Music3D

New member
הרחבת זיכרון לIBM R50

היי, אשמח לעזרה
ברשותי IBM R50 עם 512 זיכרון אני מעוניין להרחיב את הזיכרון לג'יגה כדי לשפר קצת את הביצועים של המחשב. אשמח אם תמליצו לי על הזיכרון שאני צריך לרכוש ואיך אני מוסיף את הזיכרון בעצמי? מצורפת תמונה מתוכנת CPU-Z ותצלום של החריץ לכרטיס זיכרון - אם מישהו יוכל לסמן עליו לאן הכרטיס נכנס...

bar666xp

New member
על הציפ יש מדבקה/ות

מופיע שם מקט... הכי טוב לך לפי המקט הזה תרכוש אחד זהה. כמו שאמר לך JAN כרגע יש 512M ב333MHZ... אגב הוא של HYUNDAI {הם אגב דיי מוצלחים בזיכרונות לניידים עד כמה שידוע לי} hymd564m646cp6j.

Jan22

New member
עכשיו יש לך 512MB 333MHZ

כלומר אם אתה רוצה להוסיף עוד סטיק ל1G אז מומלץ מאוד שתיקח במהירות זהה - כלומר 333MHZ - כדי לממש את העבודה בדואל. אתה יכול לקחת כל חברה שאתה רוצה ,אין בעיה לשלב חברות שונות ,אבל בנוגע לשילוב מהירויות וגדלים - פה יש בעיה. אתה צריך לקחת מהירות שנתמכת על ידי לוח האם שלך (לוח האם תומך עד מהירות מסוימת ,ואם אני לא טועה בR50E הוא תומך רק בDDR1 עד 333MHZ). אם תשלב מהירויות גבוהות מהתמיכה - המהירות הכללית תהיה המהירות של הזיכרון בעל המהירות הנמוכה יותר.

Music3D

New member
תודה

אני לא רוצה להתעסק עם זה יותר מידי אני אקח 512 של 333MHZ יש חברה מומלצת? PQI\Kingston\Samsung ?

Jan22

New member
קינגסטון / GEIL הם הטופ

סאמסונג / ADATA וכו' הם ה''רגילים'' . ההבדל הוא באחריות לכל החיים ובCOOLER ''פרטי'' על הזיכרונות של GEIL.

למעלה