הרחבת האוסף...

ללוש 15

New member
הרחבת האוסף...

טוב...כרגע,יש לי זוג פיתונים מתכדרים. אני רוצה לקנות עוד נחש אבל לא יודע איזה..אני שונא זעמנים...אני מחפש סוג של פיתון שגודל למקסימום 2 מטר מה אתם אומרים?? ועוד משהו..מה זה פיתון קווניסלנד?אפשר קצת מידע? ואם אפשר גם מידע לגבי פיתוני שטיח.."(חיפשתי בגוגל ואין..)

אוראל111

New member
יש...

יש המון נחשים שמומלצים למשל במשפחת הפיתונים : מומלץ חלק מהקרפטים למשל ג"אנגל קרפט ,ניו גיני קרפט וכולי אבל פה זה עינין של טעם ופה זה גם עינין של כסף הקרפטים אמונם מומלצים למגדלים מתחילים אך בדרך כלל עולים הרבה פיתוני צ"ילדרן גם מומלצים...(הינה מאמר מהאתר עצמו : http://www.exoticpets.co.il/article_in.asp?IDNews=985) אמממ מישפחת הבואות היא מישפחה גדולה שבתוכה יש עמון תתי מין שמומלצים למגדל המתחיל אבל שוב זה עינין של טעם הינה מאמר על בואות : שבו מפרטים כימעט כולhttp://www.exoticpets.co.il/article_in.asp?IDNews=927 כול סוגי הבואות יש גם את מישפחת הזעמנים המומלצים מיבינהם זה הקינגים, הכרכנים ,גופרים ,והמליקים קצת פחות לרוב הנחשים יעמדו בטעיות והם לא גדולים בכלל... המילקים מומלצים קצת פחות כי לרוב הם פחדנים ומנסים ליברוח אבל זה גם תלוי באופי של הנחש.... מישפחת הזעמנים לרוב יותר זולה אבל זה תלוי במופע (יש המון מופעים יפים), בגודל הנחש וכמובן במחיר שהממוכר יקבע מה שאמרתי פה זה הנחשים שבדרך כלל מומלצים ולא סיכום על כול נחש ותיצתרך ליקרוא מידע רב ליפני שאתה לוקח את הנחש שאתה בוחר... אכשיו לגבי הקווינסלד-קוסטל קרפט! הוא שייך למשפחת החנקים ולתת משפחת הפיתונים... למין-Morelia spilota שבעצם חלק מהסוג - Morelia הוא תת מין בתוך פיתוני השטיח (Morelia spilota ) הוא בעצם הנחש "הרגיל" מבין פיתוני השטיח... אני לא יודע אם כרגע מוכרים אבל יש את התת מין בארץ....לכמה אנשים! אני משאר שהוא די יקר (1000+ וככה גם שאר פיתוני השטיח...) מקווה שעזרתי

Morelia spilota הוא המין ו

Morelia spilota spilota זה בכלל פיתון יהלום שאותו אין בארץ למיטב ידיעתי. הקווינזלנד זה Morelia spilota mcdowelli והוא תת מין של הMorelia spilota spilota למיטב הבנתי. שיעשה חיפוש בגוגל על אחד מהשמות האלו ואני בטוח שהוא ימצא מידע רב. אני מצרף קישור שאני מאמין שיתן לך הרבה תשובות ויסביר על גידולם, לך ולכל מי שמתעניינים בנחשים הללו.

ללוש 15

New member
קראתי חלק מהמאמר

ולא הבנתי כמה דברים.. הם תוקפניים? הם צריכים כמות לחות מיוחדת? והם גודלים עד 1.80? בגדול-הם צריכים תנאים מיוחדים או לא?

naja

New member
אוראל, קראת מה הוא שאל?

הוא מחפש נחש שיגיע עד 2 מטר..... זה די פוסל את מרבית פיתוני השטיח(מלבד הניו גינאה) ובטח פוסל את הבואות קונסטריקטור(ודרך אגב, המאמר מקיף בסה"כ סוג אחד של בואות-בואות קונסטריקטור, ובטח שלא "כמעט את כל הסוגים....).

naja

New member
יש מעטים.

בבית החיות יש פיתוני עצים שעולים 2700 ש"ח..... אם בואות מעניינות אותך, אז יש להם בואות קניתיות נחמדות.

רן333

New member
אני מצרף קישור לאתר מצויין

על "בואות החול" (האמת היא ש"חנקים" נשמע לי מתאים יותר) מהסוג Eryx, כולל החנקים הקנייתיים - Eryx colubrinus. חנקיים נוספים שהייתי לוקח בחשבון: א. Antaresia למיניהם - הפיתונים הקטנים בעולם, וביניהם: Antaresia childreni ו-Antaresia maculosa. הענקיים שבהם (A.maculosa מאיזור Cape York שבאוסטרליה) מגיעים לאורך של מטר וחצי. ב. Rosy Boa (בלטינית: Lichanura trivirgata) - חנק קטן, קרוב של ה-Eryx, שחי באמריקה - ממקסיקו בדרום ועד אריזונה. נחש מצויין, לדעתי, אבל כרגע לא כל כך זמין בארץ. מצורף קישור מעניין.

הרשה לי לתת לך עצה שימושית

אם אתה רוצה חנק לא ענק אבל בעל נוכחות ,אני מציע לך לשקול את הבואה,יש בארץ הרבה,קלים לטיפול תבדוק שבאפשרותך לספק לה את כל הצרכים ואם תחליט שאתה מעוניין תקבל מידע,אני ממליץ לך מכל הלב.

ללוש 15

New member
......

אבל בואה מגיעה לשתיים וחצי מטר או יותר ואני לא יכול להרשות לעצמי דבר כזה...אני לא יוכל לספק לה את התנאים שהיא זקוקה להם..

למעלה