הרחבות לבעלי TD6

GhostDrummer

New member
תגיד..

זו איזושהי מחלקה של רולנד שבונה להם קיטים? או שהם עובדים בנפרד? רולנד בכלל יודעים על קיומם?

Vdrums

New member
לא נראה לי שהם ביחד.

הם אמריקאים, אם אני לא טועה הם יושבים בפלורידה. תכלס הם עושים שירות עצבני לרולנד, זה רק מחזק להם את המוניטין. ואני בטוח שרולנד יודעים על החברה הזאת.

Vdrums

New member
כן, יש לי 3 חבילות

כל אחת יותר מעולה מהשניה. הסט ששמת בקישור נראה מצוין, אחלה פיתרון לאימון.

TAMIR182

New member
חח הייתה מאמין

עוד לא קניתי כבל USB להעביר את ההרחבות שלי חחחחחח אני מאוכזב מהכבל מידי שקניתי ב 80 שקל ולא הצלחתי להישתמש בו:) בקרוב אני יביא איזה אחד USB אחי תתחבר מידי פעם למסנג'ר אני רוצה לשאול אותך כמה דברים

tb 181

New member
../images/Emo207.gif, אם כבר מדברים על אלקטרונים.

היו הרבה דיבורים וחיפושים בפורום של אנשים שרצו סט אלקטרוני קטן וזול. נראה לי שזו אפשרות מעולה.

dudester

New member
האם זה יקפוץ?

טאם טה דה דאם!! נראה לי שוווה הקפצה הניצלוש הזה.

Vdrums

New member
בוא נצא מנקודת הנחה שה3 עולה

1000$ אז לדעתי המחיר ישב באיזור ה500-700$

I ta Y

New member
1000 דולר

למרות שזו חנות אירופאית אם אני לא טועה,המחיר הוא 1000 דולר. קצת יקר בשביל מערכת פשוטה לאימונים.. באותו המחיר אפשר להביא TD3 .

Vdrums

New member
בערך 850$. באמת לא הבדל רציני

אולי שזה יגיע לכל שאר החנויות המחיר ישתנה קצת

TAMIR182

New member
במחשבה שנייה

ניראה פצצה.. אם הוא יהיה טוב הוא ימיכר בכמויות.. ניראה מערכת טובה לגיגים וכאלה.. דרך אגב שמתי לב הפדים חדשים מעניין איך הם נישמעים(רעש חיצוני) ואיך הם מרגישים כיף לראות שרולנד מפתחים דברים חדשים והעולם האלקטרוני רק גודל ומתפתח

KAB123

New member
אני בספק שזה מיועד לגיגים...

זו מערכת שמיועדת בלעדית למתחילים. זכורות לי כל הפעמים שבהן הורים ששמעו ש"יש מערכת על ווליום" שאלו על אלקטרוניות, וברולנד כנראה החליטו שהגיע הזמן לנצל את השוק הזה.

למעלה