הרחבה...

0inbar0

New member
הרחבה...../images/Emo9.gif

כמה שאלות על הרחבה... על חלקן הבנתי שאי אפשר לענות על גבי הפורום אז אשמח אם תוכלו לשלוח לי תשובות במסרים.... כמה עולה לעשות הרחבה (בערך) ? מקבלים טאנל,טייפר, משהו ? איפה עשיתם והאם אתם ממליצים... צריך אישור הורים? זה כואב?(סביר להניח שכמו פירס זה אינדיבידואלי אבל בכל זאת..
) כרגע החור שלי בעובי של עגיל טבור סטנדרטי 1.6 אפשר להרחיב ישירות ל-3? כמה עולה להרחיב כל פעם במידה אחרי הפעם הראשונה ? וזהו נדמה לי...

juliron

New member
אממ..

היום עשיתי את ההרחבה הראשונה שלי! :) הפירסר עשה לי ישר 3 מ"מ.. הייתי בטוחה שעושים מ"מ בכל פעם, אבל הוא אישר שזה יהיה בסדר גמור. זה היה אחלה.. לא ירד דם או משהו.. אבל בהחלט כאב.. לא חשבתי שייכאב אבל כאב.. לא משהו רציני.. סתם כאב.. כמו לעשות עגיל רגיל באוזן רק טיפה יותר..:) -נסבל בהחלט! זה בא לי עם טאנל.. לא ביקשו ממני אישור הורים.. אני גם בת 18 אבל לא שאלו.. (עלה לי 95 ש"ח) ו.. אממ זהו כעיקרון.

N o k i

New member
3 מ"מ בבת אחת זה רע,

ובטח שזה יכאב! זה שהוא אישר זה לא אמור שזה נכון, לצערי לא כל מה שפירסרים אומרים כיום זה תורה משמיים..רובם חאפרים שלא ממש מבינים מהחיים שלהם.

N o k i

New member
תשובות.

1. בערך בערך 50-40 ש"ח, וזה אם תבחרי בתכשיט סרג'יקל סטיל סטנדרטי ופשוט (גם ככה תחליפי אותו אחרי חודש בערך, אז זה לא כזה משנה). כל פעם את מוסרת את התכשיט הקודם, מקבלת חדש ומשלמת את הסכום הזה. 2. בחלק צריך ובחלק לא, אני לא נתקלתי במקום שביקש אישור אבל יש כאלה. 3. זה לא אמור לכאוב, כל עוד עושים את זה בצורה הדרגתית. 4. מרחיבים במ"מ אחד כל פעם (במידות מ-מ-ש גדולות זה כבר משתנה)..לעתים בגדלים קטנים מרחיבים אפילו בפחות (ככה הפירסר שלי אמר לפחות). 5. ראי 1.

0inbar0

New member
תודה לכן על התשובות../images/Emo140.gif

המהירות עד מאוד..יש לי עוד כמה שאלות..:) אין הבדל בין המחיר של ההרחבה הראשונית לבין מחיר שאר ההרחבות? (לפי מה שאמרתן בהרחבה הראשנה משלמים על העגיל + הרחבה בשאר משלמים רק על ההרחבה ועושים טרייד אין על העגיל...הבנתי נכון?) איפה אתן עשיתן?

juliron

New member
אני בז'ובינו.. אבל לא הייתי ממליצה

לך ללכת לשם..:)

smady by

New member
למה?

גם אני הייתי בג'בינו (או אומנם לקעקוע..) אבל? מה גרם לך להגיד את זה? (לא באה בתוקפנות, סתם לידע..)

juliron

New member
גלל התגובה של נוקי.. ידעתי

שאסור להרחיב יותר ממ"מ כל פעם והוא הרחיב לי על ההתחלה 3 מ"מ.. כולם אומרים שאת זה עושה פירסר שלא כל כך מבין.. (למרות שאני טענתי אחרת) אז אני לא יכולה להמליץ לה לעשות שם..

N o k i

New member
הממ..

כל מקום והשיטה שלו.. יש מקומות שאת משלמת על התכשיט הראשוני ואז ממשיכה ב50 בכל פעם. אני פשוט התחלתי לשלם 50 בכל פעם..אולי כי זה היה טאנל ממש ממש פשוט (עם שתי גומיות). ואפילו לא עשיתי טרייד אין..פשוט קניתי כל פעם ב50. בקצור, כל מקום והשיטה שלו.. אסור להמליץ על מקומות מעל דפי הפורום..

0inbar0

New member
../images/Emo110.gifאהה...../images/Emo110.gif

סבבה... בכל מקרה אני אברר בכמה סטודיואים ואחליט.. תודה רבה לכן!

NightWish2

New member
מנצל"ש....

אם אין לי חור.. אז אני קודם צריך לעשות את החור, לחכות שהוא יתרפא ורק אז להתחיל להרחיב? או שכבר מהחירור הראשוני ניתן להרחיב?

הממ..

בעיקרון כן, את צריכה להתחורר קודם, לסיים את תקופת ההחלמה [עם הוראות טיפול נכונות כמובן] ורק אז, לאחר אישור של פירסר שהפירסינג שלך מוחלם, להתחיל להרחיב. יש עוד אופציה, שהיא פשוט להתחורר מההתחלה עם מחט של 2.4 מ"מ [עם מחט של 3.2 זה יותר בעיה לפי מה שהבנתי].. כדאי שתבררי בסטודיו אליו את הולכת..

shpluck

New member
חור מחוררים במידה יותר נדמה לי

אז אם עושים חור 2.4 עושים עם מחט 3.2 חור 1.6 עם מחט 2.4...

יכול להיות

אני הבנתי שזה ככה רק עם פירסים בסחוס.. אבל יכול להיות שאני טועה..

shpluck

New member
לאדע

האמת שלפי ההגיון אני לא רואה הבדל עקרוני. לא משנה צריך לברר אצל בעל מקצוע...

NightWish2

New member
המממ ....

אז עדיף ישר להתחורר עם מחט עבה מהרגיל, אם אני ירצה להרחיב בהמשך ? ולמה בפירסים בסחוס צריך מחט עבה יותר?

למעלה