הרזייה....

אין בעייה, רק תפסיקי לרקוד...

כי אין לך חלבונים, B12 או שאר ויטמינים, מספיק פחממיות או כל אבות המזון השונים. צריך פחממות לאנרגיה, ויטמינים לתפקוד נכון, וחלבונים לבניית השריר, אז באמת שלא חשוב כמה תנסי לרקוד - את לא תצליחי. אנמיה זה לא כזה תענוג, דרך אגב.

טוב תודה לכולכם...

לא נראה לי שזה יהיה ממושך אבל סך הכל כמה כבר אני ירזה מזה...(1,2 קילו?!) אין מצב לאנורקסיההה!!! בצהריים הוספתי איטריות

אם עושים דיאטה אז למה לעשות לשבוע?

תתחילו לאכול נכון לעשות ספורט ופשוט תמשיכו ככה.. הגוף צריך איזון.. לא עליות וירידות

מק221

New member
לי יש אנמיה בידיוק בגלל..

הסיבות האלו שאני לא אוכלת מלא דברים חשובים ! ואני אוכלת יותר מזה ביום אז ... הדרך שלך לאנמיה לא כזאת ארוכה כמובן אולי לא יום ולא חודש אבל בהלט זה יכול להגיע אליך. וזה לא כזה כיף.. כי כל הזמן סחרחורות וכאבי ראש ובחילות[הריון? חח לא]. ואין כח כל הזמן וצריך לקחת תרופות לא כיף בכלל!

מזה אנמיה???

ואיך מגיעים לאנמיה??? לא התכוונתי שאני יאכל כמו שרשמתי שבוע...אם אני יראה שאני מרזה אני יוסיף קצת ויאזן את זה ואז זה יהיה מסודר......

מק221

New member
בעיקרון..

אין לי משמ מושג מה זה אנמיה למרות שיש לי חח.. משהו שחסר בדם.. משהו כזה. יש כאלו שנולדים עם זה ויש כאלו שזה בא להם עם הזמן מחוסר ויטמינים או כל מיני דברים אחרים שצריכים אותם ואת לא אוכלת אותם .

מק221

New member
זה מה שזה אנמיה..

אנמיה מוגדרת כירידה בנפח כדוריות הדם האדומות(RBC) ונמדדת באמצעות ריכוז ההמוגלובין (Hb) בדם. הערכים הנורמליים של המוגלובין: נשים %g2-/+14 גברים: %g2-/+16. הסימפטומים באנמיה אינם ספציפיים, הם מבטאים את הירידה באספקת הדם והחמצן לרקמות ולאיברים השונים בגוף. בד"כ, האדם שסובל מאנמיה יתלונן על: חולשה, עייפות וסחרחורות כאבי ראש, עצבנות, קושי בריכוז, חוסר תיאבון, בחילות תחושת קור בגפיים דפיקות לב ולפעמים גם עלייה בקצב הלב (טכיקרדיה) החולה יראה חיוור בשל ירידה באספקת הדם לעור, משום שהגוף מפנה יותר דם לאיברים החיוניים. האנמיה יכולה לנבוע ממספר סיבות שונות: חוסר במרכיבים הדרושים לסינתזה של כדוריות דם אדומות הרס מוגבר,הנובע ממחלות מח העצם, הכליות והטחול . דימום מוגבר, כתוצאה מגורמים פנימיים (כגון: מחלות ממאירות, כיבים במערכת העיכול, פגיעה מכנית) מצבים אנמיים יכולים להופיע בעקבות מחלות מסוימות, לכן בד בבד עם הטיפול באנמיה חייבים לברר את הרקע להתפתחותה. מבחינים בין סוגי אנמיה כתוצאה מחוסר תזונתי: אנמיה מחוסר ברזל (מיקרוציטית והיפוכרומית) - כדוריות הדם קטנות וחיוורות. אנמיה מחוסר ויטמין B12 או חומצה פולית (מגלובלסטית) - תאי הדם האדומים גדולים.

H e l p3

New member
חוץ מזה שזה מעט מדי....

זה גם בלי חלבון אחד קטן ובודד אפילו!

TheBlackFairy

New member
תראי

לא אני ולא שאר חברי הפורום הם דיאטניים, נכון שלרובנו יש ידע מעצם היותנו רקדנים והיננו יודעים מה טוב לנו כרקדנים לאכול ומה לא טוב בכלל, אך אני ממליצה לך למרות כל העצות שפה להתייעץ בפורום דיאטות ואורח חיים בריא, שם בשמחה יסכימו לעזור לך
.

למעלה