הרזייה....

הרזייה....../images/Emo32.gif

טוב זה נושא מעצבן וטחון וגם לא קשור לפורום אז אני לא ירשום הרבה יש לי רק שאלה לגבי התפריט הזה..., מה דעתכם, אני ירזה ככה??? בוקר: ירקות צהרים: שניצל תירס 1 וסלט---------קינוח: תפוח ערב: 2 פת אורז על זה גבינה וסלט תודהה

תתיעצי עם דיאטנית

(מאמינה שיש פורום בתפוז שמתאים ושיש בו מומחה בנושא) כל עוד את אוכל בריא, כמות מספקת(מבחינת קלוריות ליום) ועושה גם ספורט הכול אמור להיות בסדר

כל החיים שלי הם דיאטה ועשיתי המון ה

מון טעויות שגרמו לי למלא בעיות אז ככה: בבוקר כריך עם פסטרמה או גבינה כלשהיא + שתיה חמה עשר גם כריך כמו בבוקר צהריים מרק + 2 פרוסות לחם (קל) ערב סלט + קוטג' או עוף או דג אפשר לאכול יוגורט 1 ביום (עדיף דל שומן) ואפשר לאכול עד 3 פירות ביום את יכולה לאכול המון סלטים זה ממלא, לא משמין ובריא! ממליצה לך על הדיאטה הזו. אם לא תאכלי כלום את רק תשמיני ולעשות הרבה ספורט בהצלחה!

TodiS

New member
בנות, מה נסגר איתכן??

ע"י הרעבה עצמית לא תגיעו לשום מקום חוץ מלמשקל כפול. בוקר: 2 פרוסות לחם קל + ממרח +שתייה חמה א. ביניים: פרי/ חטיף בריאות/כריך א.צהריים: שניצל+סלט+3 כפות תוספת א. ביניים שתייה חמה+ משהו מתוק וקטן א. ערב סלט+פרוסת לחם+טונה+גבינה+ביצה וכל זה פלוס הרבה ספורט!!! תאכלו נכון ובריא! שיהיה בהצלחה. אגב, אני לא דיאטנית ויתכן שגם התפריט שכתבתי אפילו לא מספיק, לכן יש להתייעץ עם אדם מומחה. בשום אופן לא לוותר על ארוחות ולקצץ. תאכלו מסודר ובריא. חשוב להקפיד על ירקות, פירות ושתייה מרובה של מים. בהצלחה

זה ממש הרבה מה שכתבת../images/Emo12.gif

אני שותה שוקו/ קפה ילדים בבוקר בבצפר לחמניה קלה עם ממרח בצהריים סלט וחלבון כלשהוא ובערב ביצה וסלט ואני צימחונית
רשמת לה ממה הרבה אוכל

TodiS

New member
זה לא הרבה! ככה צריך! +הסבר

כשמכניסים לגוף מס' מועט מאוד שלקלוריות, באופן טבעי הוא נכנס לסוג של "מגננה" ומכין את עצמו לתקופת רעב. לכן, פירוק הקלוריות ובעקבותן פירוק השומנים יהיה מועט מאוד. לעומת זאת, אם נאכל בצורה טובה ומסודרת, הגוף יוכל לפרק את הקלוריות ללא קושי, כמובן שבצירוף ספורט. אל תשכחי שאת נערה, לא תינוקת קטנה
את צריכה לאכול! יומטוב!

the mush

New member
אם את רוצה להיות אנורסקית,

אז כן- זה התפריט המושלם.
אם זה מה שתאכלי, לאט לאט תראי גם את ההשפעה של זה בבלט שלך. יהיה לך פחות כוח.

לא זה לא...

זה מעט מאוד... זה פחות מחצי ממה שבנאדם נורמלי אוכל! כן כן! וחוצמזה שזה מעט מאוד וקשה לחיות עם מנה כל-כך מועטת של אוכל, היא תרעב ותרגיש רע. זה לא בריא, זה לא טוב בכלל

../images/Emo12.gifאז מה שאת אומרת זה שגם אני אוכלת

מעט מדי? כי אני אוכל משו דיי דומה בתכלס
וזה ממש לא נראה לי קצת מה שהיא כתבה..ואת מה שכתבתי אני אוכלת ככה הרבה זמן ואני עדיין חייה

תראי,

השאלה היא אם זה מה שאת אוכלת כי זה מה שאת צריכה ואת באמת אוכלת טוב או כי את בדיאטה מתמשכת שמאוד לא בריאה לגוף? כל אחת ואחד שונה בצריכת האוכל שהוא צריך, זה מאוד תלוי בעיכול ושריפת הקלוריות והרעב התמידי... אבל בעיקרון כן, זה מעט מאוד מה שהיא כתבה!

אני לא בדיאטה אני רוצה לרזות אבל אנ

אני לא בדיאטה ולדעתי זה ממש ממש בסדר מה שאני אוכלת
או מה שהיא..זה לא נראה לי מעט

רוב האנשים

שאוכלים נורמלי, זאת אומרת לא בדאיטה כלשהי אוכלים הרבה יותר. את צריכה לבדוק את זה, אם המשקל שלך מתאים לגובה ולגיל...

למעלה