הרזיה והנקת פעוט

הילהל

New member
הרזיה והנקת פעוט

שלום אסתר, אני מניקה את יונתן בו השנה וחצי ולאחרונה התחלתי דיאטה (משהו מאוד רגוע ומאוזן). יש לי 2 שאלות: 1. האם יש משהו שחשוב לא להפחית ממנו יותר מידי בדיאטה, גם כשמדובר בהנקה של ילד "גדול" (אולי בשר? ביצים?)? 2. האם גם בשלב הזה, של משהו כמו 4 הנקות ביממה, יש שריפת קלוריות בגלל ההנקה? אחרי ההנקה של 22:00, שהיא מאוד רצינית וארוכה, אני מרגישה רעבה נורא.

diet and breastfeeding

YOu should eat a balanced diet. I think that a dietician named Tova Krauzer appears in one of the other forums, and you could ask her about what you should eat. AS for the amount of calories that you burn, it is still in the range of 500 per day even if the baby is eating less often. He is getting larger amounts!! Try eating a low fat yogurt before bed or eat a banana or other filling fruit.​

justmom

New member
תרגום: דיאטה והנקה

את צריכה לאכול תפריט מאוזן. נדמה לי שדיאטנית בשם טובה קראוזה משתתפת באחד הפורומים האחרים, ואת יכולה לשאול אות מה את צריכה לאכול. ביחס לכמות הקלוריות שאת שורפת, זו עדיין בסביבות ה-500 קלוריות ביום גם כשהתינוק יונק לעיתים תכופות פחות, מפני שהוא מקבל כמויות גדולות יותר! נסי לאכול לפני השינה יוגורט דל-שומן, או בננה או פרי משביע אחר.

למעלה