הרוש...מה אתה רוצה??

series4u

New member
אז בקיצור

הוא הציל את הקבוצה, משתי סיבות: הראשונה - זה היה התפקיד שלו, חלק מהניהול של הקבוצה, השניה - כשאף אחד לא אומר לו לא - הוא יכול לקחת כמה כסף שהוא רוצה. והוא לקח פי 3.5 ויותר מבעלי תפקידים דומים בקבוצות אחרות עם בעלים מסודרים שמזרים כסף שחסר.
(ואם נסתכל מאיפה הגיע אותו כסף שהציל את הקבוצה, זה חלק גדול הגיע מגומא אגאייר , 4-5 מליון דולר במזומן, חלק זה חוזים שהסתיימו או מוחזרו (כמו שהזכרתי את החוזה של שום, שהביאו אותו כדי לחסוך כסף של מאמן, כי בכל מקרה הוא מקבל כסף. וכדי לאמן היה מוכן לוותר על חלק מהכסף, ככה שכולם הרוויחו), חלק משחקנים שנמכרו כל שנה וחלק מספונסרים ותורמים שהוסיפו עוד קצת. לא משהו שקשור לניהול או שיווק טוב יותר. חלק מהיתרון שלו היה ביחסים הטובים שהיו לו בהתאחדות ובבקרה. לזה אין תחליף).
למה אתה חושב הוא לא שלח את בית"ר לפירוק וכל שנה חיכינו עד הרגע האחרון עד שהקבוצה אושרה בבקרה? פעם בגלל מכירה של שחקן שלא רצה לעזוב ופעם בגלל מענק לא גומא אגאייר שחשב שבזכות אותו מענק הקבוצה תמכר לו, אבל מישהו בבית"ר דאג שארקדי לא ימכור לו.
כשהקבוצה הולכת לפירוק - איציק לא יקבל בשום מקום 1.5 מליון שקל לשנה. וגם את מה שחייבים לו - הוא לא יראה.
&nbsp
שחקנים נשארו משתי סיבות: חוזה גבוה שהם לא יקבלו במקום אחר או חברים של איציק לעושק הגדול. ונתתי לך דוגמאות לשחקנים שמקבלים היום פחות מחצי ממה שהם קיבלו בבית"ר (או דרשו מבית"ר).
&nbsp
ובקשר לטביב,
גם אני לא אוהב את ההתנהלות שלו. אבל בינתיים אין לנו משהו אחר. אין רוכשים שעומדים בתור. כשהעמותה חיפשה רוכש, המועמד היחידי היה טביב, וגם זה בלחץ. אז עם זה צריך לחיות. לטוב ולרע.
אז בינתיים במקום לבנות, הוא מנסה ליצב את הקבוצה מבחינה כספית. חור של 4 מליון שקל מהעונה הקודמת צריך להשלים. צריך להפנים שהוא לא כמו ארקדי ששפך כספים בלי הכרה. גם לא שחר/גולדהר/אלונה ששופכים כספים כחלק מהתרומה שלהם לקבוצה. טביב בא לבית"ר להרוויח כספים. וזה הכיוון שלו. קודם צריך ליצב את הקבוצה מבחינה כספית (ואם זה אומר לדחות רכש או תשלומים עד שיכנס הכסף ממס הכנסה - אז הוא יחכה, כי שקל שהוא הכניס לקבוצה - הוא כבר לא יכול להחזיר לכיס).
&nbsp
&nbsp

jnus1

New member
ממ בקיצור... חחח הרגת אותי!

ולענייננו- קצת התעייפתי מהדיון הזה, ונראה כי הוא עקר משום שאנו לא מסכימים וזה בסדר. שוב חפרת ובאותו כיוון... אנילא מסכים איתך. קורנפיין הציל את בית"ר ולא מתוך אינטרס אפל או רע. זה לגיטימי לדאוג למשכורת, זו העבודה שלו... אני דווקא נזכר בימים השחורים של זאבי שהפקיר את בית"ר לאנחות ונתן לה להגיע לפירוק, מי שנשארו בקבוצה התגלו בתור העוגנים והסמלים שלה קורנפי ביניהם אמסלם וכו'. כדאי לזכור את זה לפני שמאשימים סתם, ואני ממש לא מכיר את קורנפיין אישית אין לי שום אינטרס פה, אבל צדק אני אוהב לכולם. הוא תרם רבות לבית"ר המשכורת שלו לא גרמה לבעיות בבית"ר אלא הבעלים וכבר דשנו בזה. השחקנים והחובות באשמת הניהול הכושל, השחקנים עשקו כי איפשרו להם, ואיך הוא לא מכר עדיין לא ברור לי? איך הוא רצה לפגוע בבית"ר ובית"ר לא גמרה יותר גרוע? שכחת כמה הוא חיפש משקיעים? הוא ולא גאידמק אגאייר חתום על ההצלה ב2009 אבל קורנפיין על כל השאר... וצריך מנהל טוב וחכם כדי להגיע להישג של שנים להחזיק קבוצה רזה, ללא תקציב וכסף ורק נכסים ולקיים אוה בליגה ראשונה. אמרתי שהיו לו טעויות אבל ההאשמות האלה פשוט לא מחזיקות מים. בוא נסכים לא להסכים?
אני לא מבין מה אתה מתאר לי בהתלהבות את העובדה שטביב בא לעשות כסף עלינו כאילו זה דבר לגיטימי וטוב שצריך לשפר לנו את המצב רוח... זה מנבא שחורות. אף בעל קבוצה אל הרוויח בארץ שחר אוהד ממכבי חיפה ולא הרוויח, אפילו הבועל שקיבלה כספים באירופה מההשתתפות במפילים לא הרוויחה באמת סכומים משמעותיים. רק באנגליה, ואולי בספרד מרוויחים וגם רק בקבוצות בגדולות ריאל ברצלונה, סיטי, מנצ'טסר אולי יובנטוס. השאר מפסידות אויל גם ארסנל...
לכן, האם לשיטתך אנחנו עומדים לפני שוקת שבורה נוספת? אולי פירוק לדעתך? ממש בשורה לשנה החדשה

shay100m

New member
אתה לא יכול להתכחש לעובדה שיש טעם לפגם במשכורת המנופחת שהיתה

לקורנפיין ולחבריו.

sabepi

New member
מה אתה מנסה להסביר לשקרן הזה משהו?

הוא נותן לך כאן נתונים הזויים,מופרכים,לא קשורים למציאות בשום דרך.
&nbsp
הוא לא מבין שאת הבולשיט הזה הוא יכול להאכיל את החברים שלו מלה בבוניה ולא אנשים עם טיפה שכל.
&nbsp

למעלה