הרוק מת

MuffinMan

New member
שאומ אומר מת

אני לא מתכוון נעלם! כי תמיד יהיה לנו את זה בלב! אבל כרגע הלהקות של ימצינו פשוט עזבו את הרוק האיכותי... אליאב

ביקשת להקות

כמה להקות רוק עכשוויות טובות... (אני בודק את זה במחשב אז זה יוצא לפי סדר הא``ב): אגב, אני לא מכיר ממש טוב את הלהקות האלה, כי גם אני מתעניין יותר בלהקות ישנות, אז אולי חלק מהלהקות שאני מציע לא כאלה טובות... anathema הדיסק האחרון שלהם, לפחות פשוט מעולה. alice in chains לא מכיר אותם ממש טוב, אבל הם מעולים. דרים... nine inch nails porcupine tree זאת להקה פשוט מעולה. נכנסים אצלי למעלה ללהיכל התהילה יחד עם פינק פלויד ולד... הם פרוגרסיב pearl jam ללא ספק להקה מעולה radiohead הם לא שום חיקוי! primus הם באמת טובים symphony x פרוגרסיב מטאל שנוטה לפרוגרסיב יותר מאשר אצל דרים. אני אוהב אותם יותר מדרים ת`יאטר. system of a down רבים יאמרו שהם להקה עלובה, אבל לדעתי הם פשוט גאוניים ומקוריים. והסולן ענק. הייתי מוסיף עוד... אבל הנקודה היא שהרוק לא גוסס ולא מת. הוא די חי. אני מניח שחלק מזה לא מתאים לטעמך, ניחא. או משהו shine

ed547

New member
אליס אין ציינס כבר מזמן לא עשו כלום

אפשר נראה לי כבר להכריז שהם התפרקו. חבל שמעתי גם שמטאליקה רוצים את הבאסיסט שלהם. מצד שני אומרים פה שכבר מטאליקה מצאו באסיסט אז.. וסיסטם.. יש כאלה שמשווים אותם לרייג בגלל שני הסולנים אבל אין כל כך מה להשוות.. זאק תמיד פוליטי סרגיי של סיסטם לא תמיד.

כשאמרתי

שהסולן של סיסטם גאוני, התכוונתי דווקא לשירה שלו. יש לו קול ממש טוב ושירה מיוחד. כנראה שהוא הביאה את זה מלבנון (הם להקה של ארמנים מלבנון). ולסולן לא קוראים סרגיי, זה יותר כמו סרג` או סרג`י. ואני לא רוצה לחשוב אפילו על שם המשפחה שלו.... shine

avikoo

New member
הוא צודק ו...

בגדול!! איפה תמצאו היום להקות כמו מטאליקה גאנס או נירוונה? אין!

untitled

New member
זה נכון שאין היום

זה נכון שהיום אין להקות רוק טובות, פשוט כי זה לא הסגנון השולט כיום מה לעשות וצעירים מעדיפים לשמוע פופ היום זה לא אומר שהוא מת זה פשוט אומר שכרגע זה הכיוון שמוסיקה מתפתחת בו והיא עוד תחזרו אל הרוק...

karl @epitaph

New member
אני לא חשוב

שהפופ מתפתח לאן שהו המוסיקה נהייתה מין מכרה זהב לכסף קל וגם הרוק חוטא בזה מקליטים רק כדי להרוויח כסף מגיעים לנקודה הכי נמוכה כדי למכור כמה שיותר רוב הלהקות הטובות של הרוק הן מהעשורים הקודמים , הרוק החדש די מת אבל ופה האבל הגדול יש הרבה אנשים שעדיין שומעים,עדיין מתענינים, ויש כמה יציאות וכמה להקות משפיעות כמו רדיוהד למשל , הרוק ימות רק מתי שיפסיקו לשמוע רוק ועדיין שומעים קארל

avikoo

New member
כן אבל אני בטוח שכולכם מבינים

שזה לא רוק אמיתי זה פוף זה מוסיקת Mtv.זה חארטה זה לא הדבר האמיתי

MuffinMan

New member
זה לא הרעיון שלי של מוזיקה טובה

אני מדבר על THE WHO BLACK SAABTH סגנון כזה הלהקות שאת הבאת די חרא לפי דעתי... וגם אל לא חרא פשוט לא מגיעים לרמה של שנות ה 60 אליאב

untitled

New member
בכלל לא התכוונתי

שהפופ מתקדם לאנשהו, ומבחינתי זו לא ממש מוזיקה מה שהולך היום, אבל תראי למה רוב בני הנוער מקשיבים היום? על מה מדברים בעיתוני נוער? ובכלל, מה שנמכר היום (מכיוון שהשורה התחתונה אצלו זה למכור) זה פופ אני מאמין שאם הרוק עדיין שומר על עצמו, אמנם על אש קטנה ובשקט בשקט, הוא עוד יחזור בגדול, בעוד איזה 30 שנה בערך כשאנשים יחזרו שוב לשמוע דברים ישנים וטובים (האמת גם היום הדברים הטובים, פינק פלויד דיפ פורפל, לד זפלין ועד רבים וטובים שלא הזכרתי - הם ``ישנים``) אבל תראו, כשאנחנו נגיד לילדים שלנו להוריד את הווליום, אז הם ישמעו רוק (מקווה מאד מאד)

כתבתי את זה וזה עכשיו אי שם למטה

אז עוד פעם: זה שמי שמצליח ברוק בשנים האחרונות הוא דיי חרא, זה לא אומר שאין להקות טובות. זה אומר שחברות התקליטים בוחרות להחתים להקות פופ-רוק (יעני כל הלהקות האלה בMTV, וויטוס וכאלה) ברגע שילחצו על חברות התקליטים להביא דברים יותר אכותיים הם יביאו, אבל צריך שיהיה קהל בשביל זה. ברור לכולם שחברות התקליטים מעוניינות בכסף וזהו ואלו שמעוניינות במוזיקה פושטות רגל

avikoo

New member
בקיצור,שורה תחתונה שוב אותה מסקנה

אין היום רוק יש שיטרוק פאקינג פוף גרביג` ולא רוק אמיתי שנכנס ללב

Yoni16

New member
הרוק לא מת!

שלום לכולם קראתי את ההודעות של כולם והחלטתי להגיב הרוק לא מת רבותיי! יש מוזיקה טובה שם בחוץ, כל מה שצריך זה לדעת איפה לחפש. יש כיום להקת מצוינות, לא פחות טובות מלהקות שהיו לפני עשור ויותר, למרות שהסגנון כיום שונה ממה שהיה לפני 10, 20 או 30 שנה. הרוק הקלאסי של שנות ה70, מה לעשות, לא יחזור לעצמו. אבל כדאי לפתוח את האוזניים ולהקשיב למוזיקה הטובה עדיין יש היום.

זה בדיוק מה שאני מנסה להגיד...

זה ברור שזה ככה... אגב שכחתי את דייב מתיוס בנד הם גם נחמדים ואגב הם התפרסמו בזכות הנפסטר מה שמוכיח שהנפסטר טוב :) מה שמזכיר לי, נפסטר חתמו עם 150 חברות תקליטים באירופה (קטנות מן הסתם) אז עכשיו דרך הנפסטר אפשר למצוא להרקות לא מפורסמות ממש אבל אולי חלק מהן טובות

MuffinMan

New member
אוקי אולי טעיתי

והרוק לא מת או אולי אפילו לא גוסס אבל ברמה שלו היום הוא אף פעם לא יחזור לגדולה של שנות ה 70. לפחות מסכימים עם זה? אליאב

הרוק לא מת..

הוא פשוט ניכנס לפרופורציות.בשנות ה70 וסביבותיה הרוק היה מיינסטרים לכן הוא כל ילד אם גיטרה ואוזן טיפה מוזיקלית רצה להיות ג`ימי פייג` ולכמה מהם היה מספיק כישרון ואמביציה בשביל להצליח(לדוגמא:ג`ימי פייג`) אבל המצב הזה היה לא טיבעי, רוב האנשים לא רוצים(ויכולים) לישמוע קטעי רוק מתקדם, הם פשוט רוצים משהו שיהי נעים לאוזן מקפיץ ורדוד, הם לא רצו ``מסר`` וסאונדים ``אגרסיביים`` ולכן הרוק פינה את מקומו במרכז והגיע למקומו הטבעי באגף השוליים של המוסיקה ה``איכותית`` לצד הג`אז. והיום כל ילד אם אוזן מוזיקלית ועכוז חטוב רוצה להיות ברטני פיחס, ולכן הרמה ירדה... נ.ב שמחתי שעוד מישהו אוהב ומכיר את תמוז נ.נ.ב המלצה לחובבי ביטלס, האלבום החדש של רוקפור-פשוט מחווה לביטלס

למעלה