הרוק מת

MuffinMan

New member
הרוק מת

יש לי רק דבר אחד להגיד - אחרי שנות ה60 70 ואלי קצת ה80 ותחילת ה 90 הרוק פשוט מת, לא נעלם מת! תמיד הוא יהיה בליבנו הרוק הטוב של זפלין, בלק סאבאת` וכל הנחמדים האלה. אבל תסתכלו על איזה להרות קיימות היום - הפאנק רוק או במילים האחרות הפאק רוק השתלט על העולם. פה ושם נשארו להקות טובות אפיול מעולות כמו פרל ג`ם דרים טיאתר. אבל זהו הרוק הטוב והיפה (ורוק מתקדם) עזבו את העולם בשביל פאק רוק ומטאל ןאיך איפשר לשכוח את אמ טי וי ולהקות הבנים שלה! אליאב! תגובות בבקשה!

אם הוא מת זה רק בגלל שאנשים

רוצים לחשוב ככה.. אין לי מושג למה, אבל זה ככה. אגב בשנות השמונים הוא דיי נעלם ואחרי זה חזר, עם כל הדיסקו והחרא הזה. בקיצור יש מספיק להקות רוק היום ויש מספיק אנשים ששומעים את זה, לדוגמא בישראל, יש המון להקות רוק, היהודים, אביב גפן (שאני לא מת עליו ממש אבל זה מה שהוא מנגן), ברי סחרוף, מוניקה סקס, חמי רודנר ועוד הרבה. ויש עוד הרב סוגים של רוק היום הם לא מטאל ופאנק, כל הבריט רוק למשל. ומה לעשות גם רוק שאתה לא אוהב הוא עדיין רוק, יכול להיות שהוא לא איכותי אבל הוא עדיין משהו. לדוגמא רד הוט צ`ילי פפרס, אנימנחש שאתה לא מת עליהם אחרת היית מזכיר אותם, הם שומרים טוב מאוד על הרוק והרבה אנשים אוהבים אותם (כן כן אני יודע הדיסק האחרון היה ממוסחר) והם נגנים טובים אחד אחד ובתור להקה הם עובדים ממש טוב. אני יכול לתת לך עוד הרבה דוגמאות לזה. וסיבה אחרונה: הרוק אף פעם לא ימות כי תמיד יהיה מי שירצה לשמוע את זה

ed547

New member
אליאב רק בגלל שאתה לא מכיר זה לא

אומר שאין ינגווי מלמסטין הוציא חומר חדש סטריאני הוציא חומר חדש וגם סטיב ואי ועוד מלא גיטריסטים מעולים יש גם עוד להקות כמו סימפוני איקס(תתפלא אבל הם יותר טובים מדרים טיאטר) וליקוויד טנסן אקספרימנט ואפילו להקות פסיכודליות כמו פורקופיין טרי(נכון לא תחליף לגרייטפול דד ודורס אבל עדין יש גם הרבה להקות מטאל מלודיות חדשות שיוצאות בפינלנד כמו סטרטווריוס סונטה ארקטיקה ורפסודי יש עוד ועוד דוגמאות מסקנה: הרוק לעולם לא ימות רק שהוא באמת בבעיה עכשיו כי פעם המיינסטרים היה נשלט על ידי להקות כמו לד זפלין בלאק סבאת פינק פלויד ראש ועוד שפעם להקות טובות עכשיו הפופ הממוסחר והמגעיל השתלט על המיינסטרים אבל לזה עדין לא אומר שהרוק מת. בפרוש לא

גלית 14

New member
אני די מסכימה

למרות שאני אוד אוהבת פאנק ורוק חדש יחסית. אתה במקרה מגבעת עדה?

MuffinMan

New member
אמ...

קודם כל רוק ישראלי כעקרון הוא די גרוע... יש פה ושם הברקות כמו הזבובים או הדיסק הראשון של היהודים השני ממש גרוע והחדש שלהם לא שמעתי... ויש גם לדוגמא את תמוז. אבל על השאר אני ממש לא חושב שזה מוזיקה איכותית. צ`ילי פפרס אף פעם לא ממש אהבתי את הסגנון שלהם וכמו שאמרת שים לב לדיסק האחרון שלהם... זה מואד יעזור אם תתן לי רשימה של להקות רוק טובות שייקמות ושאני אומר טובות זה יודעות לנגן, ולא להקות של פאנק רוק שסתם עוד 2 אקורדים וחצי.

אבל זה עדיין רוק...

מה שאומר שהוא לא מת... אז אולי כרגע אין הרבה להקות רוק איכותיות אבל הרוק תמיד קיים... ושוב פעם מה עם הבריט רוק?? רדיוהד למשל???

MuffinMan

New member
התכוונתי לרוק איכותי

אני אישית מאוד אוהב את דיוהד אבל כמו שאמרתי זה רק הברקות לעומת שנות ה70, אבל אני רוצה שתיתן לי רשימה של יותר מ10 להקות רוק איכותיות!!

גלית 14

New member
אני מאוד אוהבת בריט רוק...

רדיוהד זה בריט רוק נכון??????? אני קצת בורה בנושא.... ואתה מגבעת עדה?

MuffinMan

New member
מידע

אני? לא אני לא מגבעת עדה... איפה זה בכלל? ביטלס נחשבים לבריט רוק? וגם אם אתם רותים באתר של מומה יש תחנות רדיוןת מעולות לפחות אני יודע שהתחנה של רוק מתקדם מעולה!

גלית 14

New member
רגע רגע רגע....

אני חייבת עזרה דחוף... תסבירו לי בבקשה על כל הסוגי רוק ותנו דוגמא של להקות פ-ליז!!!!!!!! גלית ובקשר לביטלס. אתה שואל או עונה? ולמה המניאק סטריט פריצ`רס נחשבים? ודפש מוד?

MuffinMan

New member
כל סוגי הרוק??

יש הרבה מדי.. ושואל בקשר לביטלס.. ו אני מוסיף להודעה קישור לאתר מעולה שמסביר על רוק מתקדם... שזה לפי דעתי החלק הכי טוב ברוק... אבל לא בטוח עם זה קום או סי או אי אל אליאב

גלית 14

New member
זה בסי או איי אל

קראתי קצת. עזר בשקל..... תודה בכ``ז אולי עוד מישוו עם הרבה סבלנות רוצה לעזור? גלית

MuffinMan

New member
תקראי בעיקר

את החלק על הבדלים בין רוק רגיל לפרוגרסיב... זהי אולי יעזור... אליאב

גלית 14

New member
אני לא בטוחה שאני

מבינה מה זה בדיוק רוק רגיל.... עזוב... תודה בכל אופן.... גלית

MuffinMan

New member
אבל

ברשימת הבדלים גם זה מסביר פחות או יותר מה זה רוק רגיל... אליאב

Flash_Gordon

New member
מידע חוזר

הביטלס הם חלק ובעצם אבות מה שנקרא ה- British Invasion -גל של להקות שבין השנים1964-1966 שלטו במצעדי הפזמונים גם בארה``ב וגם בבריטניה בין הלהקות הנוספות בגל הזה נמנים גם הרולינג סטונס והיארדבירדס. בעצם הביטלס נחשבים פופ אבל פופ במושגים של פעם. רוק`נ`רול עם נגיעות בלוז והרבה הרמוניות. מאוחר יותר בסרג`נט פפר לדוגמא הם התקדמו יותר לכיוון פסיכדליה

גם זה לא......

כי אני יגיד את זה עוד פעם כל זמן שיהיו אנשים ששומעים רוק יהיה רוק וגם אם יקח לחברות תקליטים זמן להבין את זה זה נכון וואלה אני אכתוב על זה הודעה חדשה.....

למעלה