הרוק הישראלי מת

M a y h e m

New member
הרוק הישראלי מת../images/Emo70.gif

מצטער להודיע אבל הרוק הישראלי פשוט מת
אין רוק ישראלי טוב בכלל! כולם פשוט גרועים ועלובים! רוק ישראלי פשוט לא הולך טוב! אין בכלל רוק ישראלי כבד או מטאל ישראלי, הכל רק שירים שקטים!

טוב סתום

אני אתן רשימה חלקית רק כי אין לי כוח למפגרים אורפלנד אינפקציה היהודים סיילם בצפר ואין לי עוד כוח להמשיך אבל כמובן שזה לא הסוף !

הלהקה

New member
MAYHEM כנס לכאן בבקשה!

ללהקת גיס חמישי יש אלבום מלא להורדה ב-MP3 ואתה מוזמן לפתוח ת'ראש ולשמוע רוק ישראלי טוב. אני מסכים איתך שהרבה מהמוזיקת רוק בארץ שווה לתחת בשנים האחרונות מאז שנות ה-90 אין יותר מיד מה לחדש.. היהודים ממחזרים ברי מחדש אלקטרוני פורטיס על פסנתר עם שלומי שבן רק צביקה פיק נשאר..:) חחח.. שורה תחתונה אחי , תבדוק ותהנה! לאתר הרישמי של הלהקה - http://www.G-5.co.il

Vdrums

New member
בבקשה רוק ומטאל תוצרת הארץ!!!

תבוא, תראה, תשמע אח"כ תתלונן!

וווהאאאללה... אני אבוא ../images/Emo13.gif

אני לא מבינה למה אורפלנד החליטו שהם חייבים להופיע דווקא ב-5.8 !!

אוקיי אם אתה כבר מבקר וקוטל

ככה אומנים הרשה לי לומר לך שהמוזיקה שלכם מסריחה ואפשר להבין את זה אפילו מלשמוע ת'שם של הלהקה אין סיגנון מוגדר נראה לי שעוד לא החלטתם איזה סוג של רוק אתם רוצים לעשות בהצלחה

ואם אני כבר בשוונג

היהודים הוציאו 3 דיסקים, הראשון בהם הגיע לפלטינה אם היית טורח להקשיב למילים ולנושא השירים היית מגלה שהיהודים לא ממחזרים, ומביאים לנו בכל אלבום חומר שונה ואחר שמראה פן אחר אצלם. ברי סחרוף הוא אגדה, וואלה לא הסגנון האישי שלי, אבל אין בכלל מה להתווכח פה הוא אומן גדול ולא לחינם הוא הגיע לאן שהוא הגיע. לימדו אותי פעם שעם הצלחה לא מתווכחים מותק.

Miss Tika

New member
../images/Emo45.gif

כנ"ל לגבי פורטיס. מלך. אחד היוצרים הכי מוכשרים וותיקים ברוק הישראלי. בכנות- יש כאן פוטנציאל כלשהו, אבל יש לכם עוד הרבה מה ללמוד ועל מה לעבוד. והאמת שגם אם הייתם הכי טובים בעולם, זו טעות פרסומית להגיד דבר כזה. כי אמנים כמו היהודים, ברי סחרוף ורמי פורטיס, הם מה שמחזיק את הרוק הישראלי כרגע. אני לא מכירה מישהו שאוהב רוק ישראלי, ולא אוהב לשמוע לפחות אחד מהאמנים הנ"ל. ברגע שאתם שוללים אותם בכזאת קלות, אתם גורמים לאנשים לשלול אתכם בדיוק באותה קלות. תלמדו לפרגן לאחרים (וטובים מכם!), אח"כ תבקשו שיפרגנו לכם.

למעלה