הרוצח

tamarhp

New member
הרוצח

שלום לכוווולם! אתמול היה נורא משעמם בצ'אט, אז ניסינו לשחק "הרוצח"
, אבל כל רגע היינו צריכים להתחיל מחדש בשביל להסביר את ההוראות, וזה היה סיוט
. אישית, נורא נהניתי (טוב, אני הייתי הרוצחת ורצחתי את כולם חוץ ממאיה קול שנשארה אחרונה), ובטח נוכל לשחק
את זה שוב. אז פעם אחת ולתמיד - אני כותבת את ההוראות, תקראו, תפנימו, ולא יהיו בעיות להבא.
מטרת המשחק: לגלות מי הרוצח, ולא להירצח.
מהלך המשחק: אחד מהצ'אט משחק בתפקיד "הנייטרלי", כמובן שעדיף שזה יהיה ליאור או הדסה. הנייטרלי בוחר במישהו מהמשתתפים שיהיה הרוצח, ושולח לו הודעה פרטית בצ'אט. רק הנייטרלי והרוצח יודעים מי הרוצח. כל המשתתפים, כולל הרוצח, מתחילים לדבר ולדון על הרוצח. "מי חושב שהרוצח בלונדיני?
" "אתם חושבים שהרוצח הוא בן או בת?" וכו'. הרוצח צריך להתנהג כמו כולם, כדי שלא ידעו שהוא הרוצח. כשמישהו משמשתתפים חושד במישהו מסויים שהוא הרוצח, הוא אומר את הניחוש שלו. ברגע שהניחוש מוטעה - הרוצח שולח הודעה פרטית למנחש, ו"רוצח אותו"
. המנחש יוצא מהמשחק. אם הניחוש נכון - הרוצח נתפס והמנחש מנצח. לפי מה שאני זוכרת מכיתה ו', ברגע שנשאר רק מישהו אחד + הרוצח, הוא גם נרצח (כי אסור להישאר עם הרוצח לבד, מה שגם הגיוני - כי אם נשארו רק שניים, ואחד יודע שהוא לא הרוצח, הוא מבין שזה השני) לכן תזכרו: בכל ניחוש יש סיכון שאולי זו טעות ונצא מהמשחק, אבל מצד שני יש סיכון שנישאר אחרונים ונירצח בכל מקרה. לכן בכל מקרה כדאי לנחש. זה רק משחק...
וכדי לעשות סדר ולמנוע שאלות כמו "מי חי?" "מי נרצח?
" (חבל שלא ספרתי אתמול כמה פעמים שאלנו את זה...) נשמור על החוקים הבאים, שהציע.. אריאל? נדמה לי. כל מי שמשתתף ועדיין חי - כותב בכחול. כל מי שהשתתף ונרצח - כותב באדום. כל מי שיש לו ניחוש, שיכתוב בירוק, ועדיף גם לכתוב "אני מנחש שזה..." כדי למנוע בילבולים, כמו שקרה אתמול שרחלי כתבה "ליאור?" כי הוא לא ענה לה, ורצחו אותה כי חשבו שזה היה ניחוש. כל שאר המצ'וטטים יכתבו בשחור.
המשחק דורש אמון, ולכן - דממה בפרטי! אז.. שיהיה לכולנו יום נהדר ו.. ניפגש בצ'אט!

חחחחחחחח

ב"ה רק סתאם מידע לא חשוב:תמר המשחק התחיל כבר שלשום רק ששלושם לא היו אנשים ..... וזה משחק מגניב!!!!!!! אגב מרוב בקורי בגן עדן ממש יפה שם !!!!!!

tamarhp

New member
אמממ...

איך אפשר לשחק בלי אנשים?? הרוצח רוצח ת'צמו...

למעלה