הרוצח - חלק ראשון.
טוב אז האלפרד הזה פתח את הדלת ושתלתי לו ימנית חדה לבטן. הוא צנח מיד, הייתי חזק מאד, והוא היה מבוגר ורזה יותר
ידעתי שזה הספיק לו אבל בדרך לסלון, אחרי שסגרתי את הדלת בעטתי לו בפנים וגררתי אותו לאחת הפינות, הוא שכב שם שקט וחיפש נשימות ושיניים.
לא נראה לי שהוא הספיק בכלל לחשוב על אשתו, אולי היה לו מוזר שהיא לא צורחת, הוא לא יכל לראות אותה יושבת על הספה הרחוקה ומחייכת, מרוקאית עם
עיינים חוצפניות וגוף הדוק, גבוהה וחד, היא נמתחה מעט לאחור כשהתקרבתי אליה, מבליטה את השדיים הגדולים שלה שכמעט התפרצו מתוך חולצת כפתורים
לבנה וקטנה.
זיינתי אותה כבר חודשיים, אפילו לא חשבתי על כסף בהתחלה, היה כל כך טוב לזיין אותה.
"את צריכה להיות זונה" הייתי אומר לה כשהזין שלי היה עמוק בתוכה והיא כמעט ולא יכלה לנשום.
עייפה מידי לצעוק, גופה התמתח מעט, קיבלתי את זה כהזמנה וחדרתי עמוק יותר לתוכה
התחת שלי היה מתוח ונכנסתי עמוק יותר ויותר לתוכה. היא הזיעה את עצמה כמעט לשיגעון
כורכת סביבי רגליים ועוטפת התחת הנוקשה שלי בידיה.
באחת הפעמים האלה שכשהיא שכבה על הגב וגמרה כשאני מללק אותה שוב ושוב היא התחילה לדבר על הזהב..
האלפרד הזה, היה צורף והוא החזיק כמויות לא סבירות בעליל של תכשיטים בבית בכספת קטנה ומתפקעת.
משם הדרך לתוכנית הייתה קצרה. ניגשתי אליו שוב, הושבתי אותו על הכורסא שלו וסטרתי לו כמעט בכל הכוח.
"אלפרד, התכשיטים, רוץ תביא, תוך עשר שניות אני מזיין אחד ממכם ויורה לשני בחור חרא שלו" הוצאתי אקדח ונפנפתי בו בין שניהם.
הוא רץ לחדר השינה וחזר תוך 7 שניות עם כספת שולחן שנראתה כבדה, הוא הניח אותה על השולחן בסלון בחבטהה רצינית
מטפטף עליה עדיין דם ורוק.
"שב על הספה" אמרתי לו והוא התיישב מיד, כמעט באותה מהירות שהאגרוף הפיל אותו בכניסה לבית
חשבתי שאולי הוא מפחד מספיק שלא הייתי ממש חייב להרביץ לו, יכולתי אולי פשוט להיכנס ולהגיד לו
אלפרד אני בחור טוב, אני מזיין את אשתך, כוס אלוף, באתי לפה לקחת לך את הזהב שאתה מחביא, רוץ תביא.
וזה היה מגיע לאותה נקודה. אולי.
עכשיו כאילו בפעם הראשונה הוא הבחין באשתו שישבה שם רגועה כובשת חיוך מנצח, מי יודע את מה היא חשבה שניצחה.
"אורנה.." הוא התחיל לדבר כשקטעתי אותו.
"איזה אורנה שום אורנה, אורנה תכננה הכל יא אדיוט, אתה באמת סומך על הזונה הזו?"
הוא היה המום ומבולבל, אורנה הקימה את הקומה המפוארת שלה והניחה אותי צמוד אליי. הוא נשאר שקט
הוא היה בסדר בסך הכל.
"אורנה, למה?" הוא פלט בסוף
"זין" היא ענתה
"כסף" עניתי אני, ואז החלפנו תשובות בתזמון חמוד...
אורנה התחילה לללטף את הזין שלי מעל המכנס הדק שלי, למעלה ולמטה, הוא התקשח במהירות.
העברתי את האקדח ליד שלא ליטפה את התחת הבולט שלה וכיוונתי אליו.
"אלפרד מה יהיה איתך, איך התחתנת עם דבר כזה? כמה אמון נתת בויאגרה?"
היא נתנה בי מבט מוזר, אמרתי לכם שהיא הייתה חצופה.
"אל תסתכלי עליי, תוציאי את הזין שלי מהמכנס ותתחילי למצוץ אותו" זו הייתה משפחה של צייתנים.
"יש הבדל בינינו בכלל" אלפרד שאל מהכורסא שלו.
"לך איכפת מהזונה הזו?"
הזונה הזו שלפה את הזין שלי והעלימה אותו לתוך הפה שלה, הרגשתי טוב.
"לי ממש לא" אמרתי ודחפתי את ראשה מעט למטה, הפה החם שלה נזל לאורך הכלי הזקוף שלי.
"אז תדע לך" הוא אמר לי "שהכספת הקטנה הזו הזו היא כלום לעומת מה שעוד יש פה בבית.
אאורנה ניסתה להרים את הראש, עצרתי אותה. היא חירחרה מעט, נהנתי מזה מעט. אלפרד נראה אדיש.
הוא המשיך לדבר "אם תירה לזבל הזו בראש אני אתן לך הכל, לא תעבוד יום אחד בחיים שלך יותר, עם שוד אני יכול לחיות.. בתנאי שהיא לא."
עכשיו נתתי לה להתנתק והיא נשענה לאחור חסרת נשימה ונוטפת.
"תסתמי את הפה שלך" אמרתי לה והכנסתי את הכלי למכנס. את שניהם.
" לך תביא משהו לשתות" אמרתי לו, והוא ביצע מיד. זה הפך להיות מעניין במיוחד..
טוב אז האלפרד הזה פתח את הדלת ושתלתי לו ימנית חדה לבטן. הוא צנח מיד, הייתי חזק מאד, והוא היה מבוגר ורזה יותר
ידעתי שזה הספיק לו אבל בדרך לסלון, אחרי שסגרתי את הדלת בעטתי לו בפנים וגררתי אותו לאחת הפינות, הוא שכב שם שקט וחיפש נשימות ושיניים.
לא נראה לי שהוא הספיק בכלל לחשוב על אשתו, אולי היה לו מוזר שהיא לא צורחת, הוא לא יכל לראות אותה יושבת על הספה הרחוקה ומחייכת, מרוקאית עם
עיינים חוצפניות וגוף הדוק, גבוהה וחד, היא נמתחה מעט לאחור כשהתקרבתי אליה, מבליטה את השדיים הגדולים שלה שכמעט התפרצו מתוך חולצת כפתורים
לבנה וקטנה.
זיינתי אותה כבר חודשיים, אפילו לא חשבתי על כסף בהתחלה, היה כל כך טוב לזיין אותה.
"את צריכה להיות זונה" הייתי אומר לה כשהזין שלי היה עמוק בתוכה והיא כמעט ולא יכלה לנשום.
עייפה מידי לצעוק, גופה התמתח מעט, קיבלתי את זה כהזמנה וחדרתי עמוק יותר לתוכה
התחת שלי היה מתוח ונכנסתי עמוק יותר ויותר לתוכה. היא הזיעה את עצמה כמעט לשיגעון
כורכת סביבי רגליים ועוטפת התחת הנוקשה שלי בידיה.
באחת הפעמים האלה שכשהיא שכבה על הגב וגמרה כשאני מללק אותה שוב ושוב היא התחילה לדבר על הזהב..
האלפרד הזה, היה צורף והוא החזיק כמויות לא סבירות בעליל של תכשיטים בבית בכספת קטנה ומתפקעת.
משם הדרך לתוכנית הייתה קצרה. ניגשתי אליו שוב, הושבתי אותו על הכורסא שלו וסטרתי לו כמעט בכל הכוח.
"אלפרד, התכשיטים, רוץ תביא, תוך עשר שניות אני מזיין אחד ממכם ויורה לשני בחור חרא שלו" הוצאתי אקדח ונפנפתי בו בין שניהם.
הוא רץ לחדר השינה וחזר תוך 7 שניות עם כספת שולחן שנראתה כבדה, הוא הניח אותה על השולחן בסלון בחבטהה רצינית
מטפטף עליה עדיין דם ורוק.
"שב על הספה" אמרתי לו והוא התיישב מיד, כמעט באותה מהירות שהאגרוף הפיל אותו בכניסה לבית
חשבתי שאולי הוא מפחד מספיק שלא הייתי ממש חייב להרביץ לו, יכולתי אולי פשוט להיכנס ולהגיד לו
אלפרד אני בחור טוב, אני מזיין את אשתך, כוס אלוף, באתי לפה לקחת לך את הזהב שאתה מחביא, רוץ תביא.
וזה היה מגיע לאותה נקודה. אולי.
עכשיו כאילו בפעם הראשונה הוא הבחין באשתו שישבה שם רגועה כובשת חיוך מנצח, מי יודע את מה היא חשבה שניצחה.
"אורנה.." הוא התחיל לדבר כשקטעתי אותו.
"איזה אורנה שום אורנה, אורנה תכננה הכל יא אדיוט, אתה באמת סומך על הזונה הזו?"
הוא היה המום ומבולבל, אורנה הקימה את הקומה המפוארת שלה והניחה אותי צמוד אליי. הוא נשאר שקט
הוא היה בסדר בסך הכל.
"אורנה, למה?" הוא פלט בסוף
"זין" היא ענתה
"כסף" עניתי אני, ואז החלפנו תשובות בתזמון חמוד...
אורנה התחילה לללטף את הזין שלי מעל המכנס הדק שלי, למעלה ולמטה, הוא התקשח במהירות.
העברתי את האקדח ליד שלא ליטפה את התחת הבולט שלה וכיוונתי אליו.
"אלפרד מה יהיה איתך, איך התחתנת עם דבר כזה? כמה אמון נתת בויאגרה?"
היא נתנה בי מבט מוזר, אמרתי לכם שהיא הייתה חצופה.
"אל תסתכלי עליי, תוציאי את הזין שלי מהמכנס ותתחילי למצוץ אותו" זו הייתה משפחה של צייתנים.
"יש הבדל בינינו בכלל" אלפרד שאל מהכורסא שלו.
"לך איכפת מהזונה הזו?"
הזונה הזו שלפה את הזין שלי והעלימה אותו לתוך הפה שלה, הרגשתי טוב.
"לי ממש לא" אמרתי ודחפתי את ראשה מעט למטה, הפה החם שלה נזל לאורך הכלי הזקוף שלי.
"אז תדע לך" הוא אמר לי "שהכספת הקטנה הזו הזו היא כלום לעומת מה שעוד יש פה בבית.
אאורנה ניסתה להרים את הראש, עצרתי אותה. היא חירחרה מעט, נהנתי מזה מעט. אלפרד נראה אדיש.
הוא המשיך לדבר "אם תירה לזבל הזו בראש אני אתן לך הכל, לא תעבוד יום אחד בחיים שלך יותר, עם שוד אני יכול לחיות.. בתנאי שהיא לא."
עכשיו נתתי לה להתנתק והיא נשענה לאחור חסרת נשימה ונוטפת.
"תסתמי את הפה שלך" אמרתי לה והכנסתי את הכלי למכנס. את שניהם.
" לך תביא משהו לשתות" אמרתי לו, והוא ביצע מיד. זה הפך להיות מעניין במיוחד..