חדשה וכואבת
New member
הרופא הזה פשוט #$^$%^ אוף!!!!
זוכרים ? אז חזרתי אליו כי הוא היה אמור להתייעץ עם רופא נוסף
בקשר למחיצה בנרתיק (להסיר או לא?) אז הוא בכלל לא התייעץ איתו (לפחות ככה זה נראה), רק קבר את ראשו במחשב ואמר "אם אין כאבים ביחסים- לא צריך להסיר". שאלתי אותו מה קורה בשעת לידה- זה הרי אמור להפריע לתינוק לעבור,לא? אז הוא אמר שאין עם זה בעיה.
ביקשתי צילום רחם והוא נזעק "מה פתאום, בשביל מה?".
ביקשתי הפניה לייעוץ נוסף הוא אמר שאין צורך . לחצתי עוד קצת והוא התרצה לשלוח אותי "לבוס שלי". פרופ' ליונס.
שאלתי אותו לגבי דימום לקראת סוף החפיסה השלישית והוא אמר שאני אמשיך לקחת כרגיל את הגלולות
ובסוף בסוף כששאלתי אותו מה עושים עם הבעיה העיקרית לשמה הגעתי אליו כאבים, בחילות, דימום כבד וארוך,הקאות ושיתוק באופן כללי בימי מחזור הוא אמר שהוא עשה לי את כל הבדיקות שאפשר "אם היה עוד משהו את חושבת שלא הייתי שולח אותך לבדיקות" ? ושאין מה לעשות: גלולות ברצף או משככי כאבים. אמרתי לו שאני רוצה לדעת ממה כואב לי כל כך כי זה לא מצב תקין!!!! הוא השיב ש "זה מה שיש לרפואה בשנת 2008 להציע: גלולות או משככי כאבים" .. אמרתי לו בציניות שמזל שהמציאו את הגלולות.. נשים יקרות!!! אני מיואשת, כואבת ומרגישה שמחפפים אותי. המזכירה של הרופא שלי התחרפנה כששמעה שהוא שלח אותי לבוס שלו. היא אמרה שאין טעם שאגש אליו כי הוא יגיד לי בדיוק את אותו הדבר וזה סתם כדי לחפף אותי ממנו. זאת בדיוק ההרגשה שלי. היא המליצה לי לעבור רופא לד"ר עדה מגבעתיים. מכירות ? ממליצות? זה מה שאני אעשה. זהו, אני עוברת רופא ומקווה לטוב!!!!!
אגב, חשבתי ללכת לחוות דעת נוספת אצל ד"ר מיכאל פרידמן. חברה שלי מאוד ממליצה עליו. האם הוא מומחה במומים כמו רחם וצווארי רחם כפולים ובעיקר- לגבי מחיצות?
זוכרים ? אז חזרתי אליו כי הוא היה אמור להתייעץ עם רופא נוסף