הרוע שבדת היהודית:

BravoMan

Active member
הרוע שבדת היהודית:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4958496,00.html

הנה כתבה על אישה, שבעלה נהג בה באלימות, עד כדי כך שהפילה בהריונה החמישי בגלל המכות שלו!

בעלה יושב כלא, ועדיין כבר 17 שנה היא עגונה.
כי בית הדין הרבני מנובל כמו הבעל הזה, רואה בה רכוש, ולא רוצה לשחררה.

הבעל מצידו, גם לא ממש ממהר - למה מי יוותר על רכוש סתם כך?

וכמובן, זה מה שאלוהים הטוב, המטיב, והמוסרי רצה, כשלחש לחכמיו את ההלכה הזו: לא משנה מה יעשה הבעל לאישתו, כל עוד לא יאמר איזו מילת סרק, היא תישאר רכושו לעד.

והרי מותר לפגוע ברכוש שלך עצמך, זה לגמרי חוקי ומוסרי...

נירובי1

New member
זה רוע, בורות ומלא הבלים. לפתור בעיה שמותרת להם מהמשנה

הם לא יעזו
אבל להשתמש במעלית של שבת מותר
ולהשתמש בחשמל שאותו מייצרים פועלים יהודים זה מותר
ואפילו להתמש ב-"חגז" (אתה לא יודע מה זה? זה מתקן חשמלי שמדליק את הכירים באופן אוטומטי)
ולסחוט כסף מהחילונים זה מותר
ולהשתמט מחובות כלי מדינת היהודים זה מותר
&nbsp
אני עדיין בדעה שהרוב השפוי (שלא מאמין בהזיות) צריך לקום ולעשות מעשה
&nbsp

נירובי1

New member
והנה לך עוד משהו מבחיל

כחלון בתוכנית נטו משפחה, יוזם העלאת נקודות הזיכוי במס להורים עובדים
&nbsp
גפני כבר הודיע "חוקים לא יוצאים ממני כפי שהם נכנסו" והוא כבר מתכנן לסחוט משהו בתמורה עבור החרדים, הוא רוצה לתת נטו למשפחה החרדית (ישר מהכיס שלנו החילונים)
&nbsp
אבל אני לא בא לגפני בטענות, אנחנו החילונים אשמים בזה

Hameln

New member
מה זה "חוזר בשאלה"? לאיפה "חוזר בשאלה" חוזר בדיוק?

'מתחזק' זה המונח הנכון לאדם שהיה דתי ועכשיו כבר לא דתי (אם לא היה מתחזק לא היה יכול לעשות את הצעד הזה).

נירובי1

New member
על רוע אתה מדבר? הנה, רק אתמול התפרסם ב-YNET על הארכת מעצר

של תושב ירושלים בן 38, המשמש אב בית בישיבה בעיר, המואשם בביצוע מעשי סדום (אני מקווה שלא צריך לתרגם לך מה זה מעשה סדום) ומעשים מגונים בכמה קטינים. הוא ניצל שוב ושוב את מעמדו לתקיפת ילדים ונערים בני 17-12. את מעשיו הוא עשה במבנה המשמש את הישיבה כמחסן, ובו כמה חדרים, בביתו או במבנים אחרים שבשימוש הישיבה בירושלים.
זה רוע זה? זה טירוף, מחלת נפש. לא מדובר בהומו, חס ושלום זה אסור לפי הישות הדמיונית שלהם. מדובר באדם חולה הכבול באמונותיו ההזויות ותוקף ילדים קטנים בצורה הכי מחרידה שיש. בטח לפי איזו מצווה סודית
ואתה יודע מה? אני בטוח שמחפשים דרך להוציא אותו חלק מזה ולכל היותר יקבל איזה עונש כספי (שיתקבל כמובן מתרומות) ואיזה עבודות שירות לכל היותר.

למעלה