הרוח נושבת קרירה

הרוח נושבת קרירה

נוסיף עוד קיסם למדורה... ולעת ערב יצאו הרוקדים... לא, לא, לא למלון הוד, גם לא לאילת. לנחל ציפורי, שם חשקה נפשם, לשוח בין עצי הרימונים וכרמי הזיתים. ולאור הירח המלא, הרומנטיקה חוגגת, וההורמונים פורצים, בסערת ריקודים אדירה. חוג גבעתיים עליו כבר סיפרנו בעבר מכה שנית. ובתמונה - דבקה קולקא.

והיו שם מיטב הנוער...

רוקדים מחוגים שונים: מושון ואביבה ושרה'לה ורוחלה ואילן ועליזה ודרור ואמי ושוקי ועוד ועוד.

טנגו מושון...

המדריך שלנו, עמי, תכנן מסע לילי קצר, ככה שלחבר'ה יהיה כוח לרקוד. הוא שכח עם מי יש לו עסק...

שוב העדר נוהר...

היו שם ריקודי מעגל ושורות וסלואים וטנגו וואלסים. וואלסים קצת קשה לרקוד על רצפת הבטון המחוספסת.

הו הו הו עוד לא אהבתי די...

האמת, חסרו לנו קצת גברים (שיודעים לרקוד), מה לעשות בני הזוג (הריקודיים) נשארו בבית. לטיול/קומזיץ כזה לוקחים את החוקיים "טובי הלסת והטלוויזיה". אז היו פחות זוגות ויותר ריקודי מעגל ושורות.

לקומזיץ הוזמן זמר.

הבחור לא ידע מאין זה בא לו... החבר'ה לא רוצים לשיר, רוצים רק לרקוד.

סיימנו עייפים אך רצוצים...

ועם דמדומי הבוקר עלינו לאוטובוס בדרכנו דרומה. את הזריחה כבר ראינו בצומת עין הקורא בראשל"צ.

אליק 31

New member
אתם אחלה צעירים ברוח ובגוף, אבל:

ראיתי נשים נאות עם מעילים וסוודרים, עד כדי כך עייפתם? שהן נאלצו למצוא חום במקום אחר? ועוד שאלה: למה אתה לא רוקד פסדובלה בגנחום? אלא רק בטיול?

אליק לכלכת, הנשים באו עם החוקיים...

אז אתה מצפה שהן לא תלבשנה מעילים... וכמה שהשתדלנו הרוח והקור עשו את שלהם. וחוץ מזה, גם אני הייתי עם האשה שלי. מעניין איך עזרא היה מרגיש לו היה איתנו... כמו תן בלול תרנגולות. מתנצל על העדרותי ממפגש הטרויקה האחרון. את פסדובלת גנחום ארקוד בהזדמנות. וד"ש לנערים: ש.ע., משהא, בעל הכובע, רוח ועוד. הבנתי שמשהא נהנה בשבת זוגות האחרון בגנחום. הפעם העוגיות היבשות כנראה הספיקו לכולם. ואליק תזכיר לי בהזדמנות את התפריט של שיקר, ככה, לקבל תיאבון לארוחת בוקר. אז נשתמע - סש"י

אליק 31

New member
בכלל, סש"י, איפה צילום של האוכל? לא

אכלתם בטיול סרדינים, טונה, לוף? טונה ולוף לא מצטלמים טוב?

אליק היו עוגות מסוגים שונים

ותפוחי אדמה צלויים באש המדורה. ותה צמחים מדהים שעמי המדריך הכין. וכן, גם הסנדוויץ' היבש שהבאתי מהבית. אה, טרפנו גם ענבים ורימונים, אבל זה היה בדרך. אבל עוגיות יבשות א לה שמעון עשור, לא היו. אך, תתאר עוד פעם את עוגת האגוזים של שיקר... שבע ומפוצץ - סש"י

משהא

New member
אליק רק נשים נאות ראית ומה עם הנוף

מעניין אליק שאני הסתכלתי על אותן התמונות ולא הבחנתי בנשים נאות ולא בנשים שמחפשות חום. אולי תלך לאיש אחזקת מחשב שלך שיתן לך תוכנה שרואים בה טוב יותר ואת כל הפריטים המרכיבים את התמונה. אני למשל הבחנתי בקבוצת אנשים שרובם סבים וסבתות שבחרו במקום אולם ממוזג ונוח ליד הבית לצאת לטבע, להנות מאויר נקי ולהשתלב בנופים המקסימים. ראיתי צמחי מדבר, רצפת חול, אנשים שמחים וטייפ נייד במקום מערכת ממוחשבת. גם תאורה מעט רומנטית ואת ש... לא ראיתי רוקד פסדובלה.....ש...יודע כמעט כל ריקוד שתבחר אבל הוא מעדיף אחדים על אחרים. אם תבקש ממנו יפה תוכל לראותו רוקד פסדובלה גם. ריקודים שמחים אורי גבעוני

אליק 31

New member
משהא, המחשב שלך הוא כיפי, איך יצא

לך לראות צמחי מדבר, נשגב מבינתי. וגם חול? אני ראיתי רק חשיכה ורצפת בטון. בגילך הצעיר אתה רואה אותן סבתות, אני בגילי המופלג רואה את הסבתות כצעירות נאות. אבל, התמונה הכי שווה היא זו של שוקי ואביבה, לא רק פוטוגנית, אלא הבעות פנים מוצלחות ביותר.

משהא, אותך לש.ע. לבירור בטרויקה

לא ראית נשים נאות??? רק סבים וסבתות??? אז מה אם אנחנו כאלה... במטותא ממך משהא, אל תלמד את הסבא לעשות נכדים. היו ביננו נשים נאות ועוד איך, ועזרא היה חוגג. ולראיה תמונה נוספת...

משהא

New member
שס"י ואל כשאתם נולדתם לי הייתה חברה

אני רוחש כבוד רב לסבים וסבתות ואחת הנשים הנאות שאני מכיר ומוקיר היא סבתא ל - 9 נכדים ורקדנית מהוללת שבין השאר רוקדת איתי לשמחת ליבי ולא הייתי מחליף אותה באף צעירה גם שתהיה מלכת היופי.!!! לא טענתי גם שלא היו נשים נאות .!!!!!! ניסיתי רק להסביר לאליק, שיש כמו בחיים, גם בתמונות עוד מה לראות מלבד נשים נאות שמחפשות חום, ואני הבחנתי בדברים האחרים שנראו לי והתגלו ביופיים. "אז שלא יעבדו עליכם"............... ריקודים שמחים אורי גבעוני

למעלה