הרוח נושבת קרירה...

Black Star

New member
הרוח נושבת קרירה...

טוב, זה כבר לא מצחיק, הרוח פה שורקת ממש ממש חזק, אני מרגישה כאילו עוד רגע כל הבית יעוף ואני אגיע לקנזס, או לארץ עוץ- מה שיבוא קודם. מה זה פה כל ההוריקנים האלו? טוב, אז אני בבית, שוב. אני כבר לא אצא לסמינר בגבעת חביבה, מה לעשות... למרות שאני כבר מרגישה הרבה יותר טוב, אני עדיין חולה, ועל אנטיביוטיקה, ואם אני אתחיל להרגיש שם רע- בחור הקטן הזה, אני ממש אהיה תקועה.. אז נראה שאני נשארת כאן. והולכת לבי``ס, כמו כל מי שלא בא לסמינר- השחרור שלי כרגע הוא רק עד היום. בעס. טוב, אני מקווה שלפחות בקיץ תהיה לי הזדמנות להיות בחור- אם ירצה השם וכאלה, ואני אתקבל למתא``ן- המחנה קיץ שלהם שם. גוד, שלושה שבועות לאכול את האוכל המזויע הזה... אבל בכל זאת הלוואי שאני אתקבל :) האמת ש...נורא נורא משעמם לי פה כרגע (לא יכולתם לנחש, מה?). כל שעשוע לשעות הפנאי יתקבל ביותר מברכה. אני מקווה שאני אוכל היום בערב ללכת לשיעור בלט!!! אני אף פעם לא הולכת ביום שלישי כי יש לנו חזרה ביום הזה, אבל היום התבטלה החזרה, ואני אוכל ללכת! זיפידי? יאללה, ביי ביי יעלי השפוכה לגמרי ומשועממת עד אימה. Immerse your soul in love --

N0

New member
הרוח הזו...

מנסה לרצוח את N0. מילא היום בתל אביב שהיא ניסתה לגנוב לו את המטריה. ואז בירידה לרכבת שהיא ניסתה להעיף אותו לתוך איילון. אבל עכשיו הוא כבר בבית הבטוח שלו וי לנו עץ אורן שכל שנה גזמו בצדדים והוא צמח וצמח עד שהיום הוא יותר גבוהה מכל הבניין ביחד ועוד שניה הוא הולך ליפול על החלון של N0 ! הצילו ! תרגישי טוב N0

למעלה