הרוח והצל

luckdragon

New member
הרוח והצל

שלום לך נשמה טובה... אני מצטער אני נפרד ממך לתמיד.. הרוח והצל, האור והלב.. שכבה דקה של צבע אדמדם מתקלף.. אם לא תראי אותי יותר.. תדעי.. שאני קרוב לסוף חיי,הסוף של לבד.. הסוף של לחיות לשאול למה הריאות בוגדות בך כלכך.. הרוח והצל,האור והלב.. טיפה קטנה מרוחה על שפת הים.. אם לא תדעי יותר מדוע אני מתייסר.. תדעי שלא פגעתי בך לעולם.. תדעי זאת.. תדעי.. שרק אור נמצא בתוכך.. הרוח והצל,האור והלב.. דמעה שלי מרוחה בעינך.. אם תחושי אותי באבני השיש הקפואים, אם תניחי ורד.. ותזילי דמעה..לעולם לא תדעי שניסתי לחייך ולחיות כי החיים לא אפשרו זאת. הרוח והצל,האור והלב.. תקווה קטנה מפלחת את קרני השמש במרום.. מקווה שהסרטן הזה יעבור.. אני רוצה לחיות..

t@gel

New member
לא עלינו

אין לו סרטן, ברוך השם :) חג שמייח דרקון

גם לך נשמה טובה...

היא עוזבת אותך... לא רוצה יותר מכתבים ממך חושבת שאתה מסתדר דיי נחמד בלעדיה נמאס לה לבכות למענך... ומה אתה עושה למענה ?! הלכה היא... אל תכתוב יותר שכחה ממך - יותר מידי זמן עבר ואצלך... אוךךך כמה חושך עד כדי כך שלא הצליחה להדליק פנס שיהיו לך חיים טובים... או שלא - כי הכל בידך אתה יודע הבחירות הקטנות ההן רק לא היא יותר... הרימה ידיים והלכה לא לך עוד... חג חירות שמח לי !

למעלה