הרוח במעטפת-הסרט

• פותח הנושא 996
  • פורסם בתאריך

996

New member
הרוח במעטפת-הסרט

אני יודע שזה פורום של DB אבל סרט כזה שווה להקליט ולשמור. ישודר ביום חמישי בשעה 13:57 בyes2. תהנהו. סרט מעולה(לדעתי)אבל אם סוף שמשאיר חשק לעוד. האמת,את הסוף לא כולכך הבנתי.

URNFS

New member
אם הסוף משאיר לך חשק לעוד...

...למה שלא תצפה בסדרת הטלוויזיה ? @_@

996

New member
האמת שראיתי פרק של הסידרה

והיא פשוט לא אותו הדבר כמו הסרט. אם אני זוכר,הדמויות בסידרה יותר עגולות(מצוירות יותר עם קווים עגולים) וגם עשו אותם יותר צעירים ממה שהם היו בסרט(האמת ראיתי את אחד הפרקים די מזמן). ובקיצור אין על הסרט,חבל שלא עשו המשך(ולא סידרה,סרט)

king kazabubu

New member
אי אפשר לשפוט סדרה

על פי פרק אחד בלבד. אני הייתי ממליץ על לפחות שלושה ארבעה פרקים. ולפעמים גם זה לא מספיק כי יש סדרות שהעלילה מתחילה רק אחרי אמצע הסדרה.

URNFS

New member
גוזארו ^^

אני בפרק 9 של קנשין וזה לא מעניין אותי.אני פטור?

Brolly

New member
גאנגרייב סדרה מעולה, פרק 24 היה

פשוט חבל"ז מזמז.... אני כבר מת שאנבו יתרגמו כבר את ה2 פרקים האחרונים... קנשין לא מעניין אותך? מוזר... אני נקלטתי על הסדרה בקיץ שעבר סיימתי אותה בשבועיים...

bebi vegeta1

New member
אני אישית אוהב יותר את התק'

של הנוסטלגיה:p(במאפיה) אבל גאנגרייב אדיר ואגב זה לא anbu זה animeone שעושים אותה:p רק באנבו זה משהו מיוחד אספו את כל המפגרים ביקום ודחפו אותם לשם:S

Piccolo

New member
זה באמת מאוד

משעמם בפרקים הראשונים.. רק בפרק 28 או משהו כזה מתחילה הסאגה הממש ממש מגניבה.. זה לא אומר שעד פרק 28 אין דברים יפים.. אבל אני חושב שאני מבין למה אתה מתכוון שזה לא כזה מושך.. שמצפים ליותר מהבטוסאי הזה.. בכל מקרה כדאי לך להמשיך לראות.. זה בהחלט סידרה טובה.. ובעיקר תנסה לשים לב לדמויות שם שמזכירות המון גיבורי קומיקס.. כמו למשל ההוא שמזכיר את גמביט בהתחלה.. שכחתי איך קוראים לו.. P: וזה ככה לאורך כל הסידרה.. יש אפילו אחד שמזכיר את אפוקליפס במנגה o.o;

bebi vegeta1

New member
מ23~ בערך מתחילת סאגת שישיו

:p אגב הסדרה היא כלום לעומת המאנגה לא סתם יש לי 1.1GB של המנגה^_^ מזכיר את גמביט?! בשיער אולי סאנוסקה:p זאתי סדרה מ-ע-ו-ל-ה וOVA trust&betrayl לא חושב שיש אנימה שמצויירת בכזה כישרון רק חבל שאין OVA עם אאושי:p אגב אתה יודע שבמנגה זה ממשיך הרבה ממה שהסדרה הסתיימה וגם לא תקעו במנגה פילרים דפקטים בסוף ובין סאגות:p

bebi vegeta1

New member
אחי אתה חייב להמשיך לראות !

קנשין היא סדרה איכותית באמת!!!!! אני מודה 23 פרקים נראים שהם לא קשורים לכלום:p (חוץ מהקטעים עם אאושי(עכשיו מישו יבוא וגיד לי כמה לא מוסרי אני
) אבל אחרי זה אני יכול להבטיח לך שרוב הדברים נהים קשורים וזו ממש סדרת איכות יש בה מתח, אקשן, רומנטיקה,קומדיה והיא נותנת פרטים לא רעים בכלל על הmeji era אל תפטור את עצמך כ"כ מהר גם DBZלא הייתה מעניינת ב35 הפרקים הראשונים, נארוטו ב4 הראשונים, גאנגרייב גם 3\4:p הקיצר תן לזה סיכוי אגב בפעם ה10000 תחזור!!!!!!!! :p

URNFS

New member
אז זהו...

שכל הפרקים עכשיו שאמרת מהסדרות השונות היו בשבילי הפרקים הכי טובים לדעתי מאותן סדרות (35 הפרקים הראשונים בדב"ז מעולים,על מה אתה מדבר? אולי הפרקים היחידים בסדרה עם אשכרה עלילה...אותו דבר גם עם נארוטו...)

bebi vegeta1

New member
נארוטו? עלילה?! nani nani nani?

אל תדאג בקנשין יש עלילה! וכל מי שראה את קנשין לא משנה מי יגיד לך שזו סדרה איכותית! DBZ1-35 כן היה עלילה בחלק של ראדיצו-שבג'יטה מגיע אבל תודה שיש מספיק פרקים משעממים שם...

Brolly

New member
אתה מנסה לומר שבנארוטו אין עלילה?

כי אם אתה אומר את זה אז אתה טועה...

bebi vegeta1

New member
עלילה?! לזה אתה קורא עלילה?

... למרות שאני עדיין אוהב לראות את נארוטו:p

Brolly

New member
חסר לך עלילה שם?? אתה בסדר...?

לא קראת את המנגה בטח... חחחח

bebi vegeta1

New member
קראתי את כולה כולל 213

|ספויילר| כולל הקטע שקימימארו מגן על קיבה גארה על רוק לי והבחורה הפוסטמה ההיא על שקימארו. ושוב נארוטו קופץ לו ברברס עלילה עלובה יש שבגיל 12 הייתי כותב יותר טוב למרות שהיא סדרה חמודה רק למה נג'י מת(כנראה)*SNIFF*

Brolly

New member
אם אתה אומר שעלילה גרועה לפחות

תדייק
קנקורו מגן על קיבה, טמארי מגנה על שיקאמארו וגארה על רוק לי זה שאתה חושב שזה לגיל 12 אתה טועה, מאחורי כל סדרה יש עלילה מסובכת, למשל די בי זי, די בי זי מאוד ילדותית, אבל אתה לא יכול לומר שאין עלילה... לומר שזאת עלילה שחוזרת על עצמה ובטוח, אבל 100% שלא היית כותב מנגה יותר טובה, אל תהיה שחצן, זה לא טוב לבריאות

למעלה