הרווק\הרווקה

גלית35

New member
הרווק\הרווקה../images/Emo20.gif

לא יודעת מי מכם צפה בזה...יצא לי לראות פרק פה ופרק שם. לא יודעת אם זה אמיתי או מבוים.....לי באופן אישי זה לא ממש נראה. היתם מוכנים להשתתף בתוכנית כזה? להיות "במלחמה" ותחרות בכדי לזכות בליבו של איש? זה נראה לכם הקטע של להתאהב עד הירח ובחזרה?{עזבו את הקטע של הפרס הכספי שסביר להניח שיש שם),פרק אחד שראיתי היתה שם בחורה שנופתה-והיא ספירה שהיא מאוהבת בבחור....וזה אחרי כמה ימים ובכלל לא יצא לה להיות איתו לבד. מה דעתכם?

סוגי התוכניות האלו

באופן אישי- לא מאמין לשום דבר מהם. לפעמים זה נראה לי הרבה יותר מפוברק ולא אמיתי. כמו לדוגמא : קחי אותי שרון, התוכנית ההיא עם אריק... ועוד כמה סוגים של תוכניות מהסוג הזה. לא מאמין לזה וזה ממש ממש לא מעניין אותי. אגב, גם תוכנית " פיספוסים " לדעתי מפוברקת ובנויה משחקנים ברובה למרות שיש שם קטעים מעטים מאד שאולי אפשר לומר שהם אמינים במידת מה.

DREAM111

New member
הרווק

האמת לא יודעת אם זה מפוברק מה שכן בטוחה שיש קטעים מבויימים אבל לדעתי הרוב אמיתי. אני אישית לא הייתי מוכנה להשתתף בתוכנית שכזו. לא יודעת לא מתחבר לי ה"מסחרה" הזאת שבוחרים אחד/ת מקבוצה. עכשיו בהוט היה את התוכנית של הרווק מארה"ב שבא להכיר כלה יהודיה כשרה. לא יודעת למרות שהיה לו זמן עם הבנות האחרונות אני חושבת שלא ממש היה לו זמן עם הבנות הראשונות שהוא היה איתן ולכן אני לא בטוחה עד כמה הוא באמת מכיר את אלה שהוא כבר שלח הביתה בהתחלה. שתהנה מי שכייף לה עם זה.

קצת מפוברק ולדעתי הרוב אמיתי

אני מכורה לכל תוכניות הריאליטי, וגם את כל עניין הרווק/ה ברור שמראים רק מה שגורם לרייטינג... אך למרות הכל יצאו המון זוגות... אז כנראה יש בזה מין האמת... אם היו מקבלים שמנות ולא רק ברביות, אז אני הייתי מנסה את מזלי נראה לי נחמד ונראה לי שגם הייתי זוכה.... ערב נפלא...

אני היתי מכונה להשתתף בדבר כזה

כי אי אפשר לדעת אולי שם נמצאת אהבת חיי. ואני חושבת שאפשר להתאהב כל כך מהר כי זה מה

לא חושבת שהייתי מוכנה

להשתתף, כי זה נראה לי יותר מידי עומס רגשי... ואני לא חושבת שזה מבויים, אבל אני לא חושבת שזה 100 אחוז ריאליטי, קודם כל כי לא כזה קל להיות 100 אחוז עצמך כשאתה יודע שכל הזמן מצלמים אותך, ודבר שני זה ששאני מאמינה שבאמת יש שם רגשות, אבל לפעמים זה נוצר רק בגלל שההפקה דואגת לאווירה ולאפקטים ולארגן שם עניינים ומצבים ותככים שבאמת גורמים לאנשים להכנס לזה ולהגיב בדרמה. על קחי אותי שרון אני לא מדברת משום שקודם כל שרון בעצמה נראתה מזוייפת מאוד לכל אורך הדרך, ובדיעבד התברר שהיא ויואב הכירו מראש אבל דווקא בארה"ב ראיתי כמה פעמים, זה נראה הרבה יותר אמיתי וגם יצאה משם חתונה באחת הפעמים

ולמי שיש כוח לאנגלית:

תפילת הרווקה ותפילת הרווק
Single Woman's Prayer: Now I lay me down to sleep, Please don't send me no more creeps. Please just send me one good man, One without a wedding band. One good man who's sweet as pie, Who brushed his teeth and doesn't lie. Who dresses neat and doesn't smell, And is sexy like my man Denzel. Is super-rich like Michael J., On second thought, that's okay. Man, if I should die before I wake, That would truly take the cake. No matrimony or honeymoon, No fancy reception planned for June. No throwing of the wedding bouquet, Please, God, don't let me go out that way. If I die before I meet Mr. Right, I won't go out without a fight. But then again with my luck, He'd probably be just some schmuck. The single life is not that bad, I know it's just a passing fad. I won't be blue, nor will I frown, Besides, I like my toilet seat down. No more makeup, won't comb my hair, So never mind this stupid prayer. The single life will do just fine, So what's up, girlfriend? IT'S PARTY TIME!! Single Man's Prayer: Lord, please let me find a big hooter'd deaf-mute nymphomaniac who owns a liquor store. Amen.

shelly1975

New member
לא ולא ולא

אני בכלל לא מוכנה להילחם מול בחורה אחרת על ליבו של גבר אפילו אם זה מישהו שמוצא חן בעיני, אז עוד להיאבק על ליבו של גבר שאני לא מכירה? ועוד מול איזה 20 בנות (פלוס-מינוס). ועוד מול המצלמות באופן פתאטי???? גאד no

phizik

New member
בשביל החוויה ...למה לא...

בצעירותי השתתפתי בתוכנית הכרויות בTV (ואפילו זכיתי
) בתוכניות מסוג הרווק הכל בעיקרון מבויים (לא המילים שיצאו להם מהפה אבל כל מיני מצבים שמכניסים אותם כמו שפתאום האקס יצלצל לבחורה וכו') ויש עריכה וקאטים. ולמעשה אני חושב שהמשיכה היחידה שקיימת בסוף התוכנית היא פיזית. אני לא רואה איך אני בוחר מישהי מתוך 15 תוך כדי בילוי עם כולן אני מאמין שזה יותר מדי מבלבל בשביל להכיר מישהי ברמה המנטלית. אני מין הסתם אבחר בזאת שהכי תעשה לי "אוהל"

shelly1975

New member
דווקא התגלה ש....

גם הטקסט נכתב ע"י תסריטאים. עיתונאית שעקבה אחרי יום צילום אחרון של "מכל הבנות בעולם" אמרה שהוא שינן את הטקסטים כמו כל שחקן. ועשו כמה טייקים על אותם משפטים והבמאי היה מתקן אותו על זה וכו'... ה-כ-ל מבוים. ה-כ-ל. מסתבר. בחיים לא הייתי חושבת עליך כאחד שהולך לשעשועון הכרויות

phizik

New member
זה מוקלט אצלי.....מה לעשות

הייתי בן 23 אחרי טיול בדרום אמריקה חופשי ומאושר נפלו עלי ועל חבר במועדון והלכנו עם זה. מה שהיה שם זה בכלל למופע סטנד-אפ אבל בסיכומו של דבר זאת חוויה.

shelly1975

New member
גם אני חטאתי....

הלכתי לתוכנית של גיא פינס כשאירחו את הצ'יפנדלס, היום בחייייייים לא הייתי אפילו מבזבזת ת'שיחת טלפון. להגנתי הייתי בת 22.

התהילה

גורמת לרמוס כל חלקה טובה ולאבד את המהות, המלחמה הזו היא מלחמה להבליט ולחשוף פוזה מלאכותית בשביל האהדה. מי שבולט-מצליח.לא צפיתי בזה, אבל מתוך כמה ימים עמוסים באנשי הפקה, צלמים, נערות מצחקקות, נשים העורגות לארי היקר, הרבה לחץ ואימה- כמה זמן זה יחזיק אין לדעת. כשאהבה לא באה ממקום פנימי שום דבר לא תופס באמת.

למעלה