הרווק - במילה אחת -

adidi17

New member
לא הטעם שלי בכלל

הוא מדבר מהצד אם תשימי לי... והוא נראה כועס אני אוהבת כאלו עם פרצוף חמוד...בייבי פייס

¥ Adi ¥

New member
נשאיר אותם במכולת... ../images/Emo6.gif

סתם צוחקת... באמת אי אפשר לשפוט אותו לפי זה ויכול להיות שבאמת זאת הדרך שבה הוא בחר להתמודד עם החיים...או שפשוט זה האופי שלו

zlil7

New member
מסכימה.....

במליון אחוז כנראה זאת הדרך שלו להתמודד עם דברים ובלי קשר הוא חתיך ושווה

lara88

New member
מסכימה לגמרי!!

שישדרו את ג'ו מיליונר עדיף! לפחות שם לא התייחסו לנשים כמו בשר זול בשוק(לדעתי..)!וסליחה על הביטוי.. חח

ניסוי1

New member
לא... ממש לא. ג'ו מיליונר פמינסטית

נו, תעשי לי טובה. ג'ו מיליונר השפילה את הנשים, הציגה אותן כרודפות בצע, אכזריות, טורפות ובעיקר כמי שיעשו הכל למען בצע כסף. לפחות ברווק לא מציבים את הכסף כמטרה. אני באופן אישי לא חושב שהנשים שם הושפלו - נכון, הן יוצאות לפגישה קבוצתית, אבל זה ממש לא שוק בשר, בכל אופן לא בדרך המשפילה והגועלית של ג'ו מיליונר (בואו נקח אותם לנקות חרא של סוסים).

lara88

New member
אני כמעט בטוחה ש..

אני כמעט בטוחה שכתבתי בתגובה שלי "לדעתי"
אבל טוב כל אחד בדעתו

ג'ו מליונר היה אפילו יותר גרוע

הציגו שם את הנשים בצורה מכוערת, כרודפות בצע.

Boran

New member
העיקר

כולם מתלהבים מ"שרון" הרי זה ברור שהיא לא באה לתוכנית למצוא אהבה ולא בטיח, אלא למצוא פירסום. וגם הגברים שם לא באו כי הם רצו את שרון (
) אלא רק בשביל הפרס. מסכים גם עם כל מה שאמרת.

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif.. אבל ...

במקרה של "הרווקה" זה הלך לא רע. ואפילו יצאה מזה חתונה!

חבל שלא שמו את הרווקה במקום הרווק

נראה לי הרבה יותר מעניין לראות תחרותיות בין גברים.. ונראה לי גם פחות משפיל. אני יודעת שגברים יפגעו פחות מקטעים כמו אלו שהיו ב"רווק",.

¥ Adi ¥

New member
מסכימה איתך!

הנשים האלה צריכות להיות ממש נואשות אם הן מסכימות לדבר כזה.. חוץ מזה שאני לא מוצאת סיבה להתחתן עם מישהו שאת מכירה רק 6 שבועות (זה הזמן של התוכנית, לא?!)

למעלה