הרווק - במילה אחת -

הרווק - במילה אחת -

איכס!!! מישהו פה אמר שאני חובבת ריאליטי רומנטי??? אז הנה ריאליטי רומנטי - ואני לא חובבת אותו בכלל! אני לא רואה פה שום רומנטיקה, אלא גבר אחד, באורגיה אחת גדולה.. מאוד מזכיר את ג'ו מליונר, למרות שלא מעורב שם כסף, פחות או יותר. מאסה עצבנית של נשים שמנסות למכור את עצמן לבחור הזה. ועל מה? לא ראיתי בו אינטיליגנציה יוצאת דופן (והייתי כמעט אומרת שאפילו להיפך), והוא גם לא כל כך יפה בעיני. הדרך שבה הוא מכיר את כל הנשים (בבת אחת, כשכל אחת מהן צריכה להתחרות נואשות על תשומת ליבו) הופכת את הכל לזול, ודוחה. כשכל פעם הוא ממזמז מישהי אחרת, לעיני האחרות. תחרות משפילה, וגם לא ממש מעניינת, לסיכום.

אה ושכחתי -

שטחית, ומגוחכת! איך בנאדם אמור להחליט עם מי הוא מתחתן כל כך מהר, והכל על פי בחירה של תוכנית טלויזיה??? אידיוטי! לא ריאליסטי!

חשישה

New member
יכולה רק להסכים איתך

באמת התוכנית לא ריאליסטית..אכן זה טיפשי לחשוב שמהיכרות כזאת שיטחית יכולה לצאת חתונה? והבחור הוא כל-כך פרווה..עבד כי ימלוך..ויש לו את החוצפה עוד להתמזמז עם כל המתמודדות, כך מתנהג גבר שמחפש משהי לחתונה בלבד? אני מתאכזבת מעצמי שאני צופה בתכנית אבל מה לעשות זה קצת ממכר רק בגלל יצר הסקרנות. בכל מקרה אם אני אפסיד פרק זה לא נורא כמו להפסיד פרק של המירוץ למילון.

חנן פרץ

New member
זה לא כל כך נורא כי.........

זאת תכנית סבבה רצח, והיא שיגעה את אמריקה. בסוף התכנית הוא יתחתן עם מישהי שם וצפו בפרק 17 מיליון באמריקה. אני חושב שהתכנית חמודה. וחוץ מיזה שהאנשים שם כבר בגיל 30-25 אז באמת הגיע הזמן להתחתן לא? תגובות!

חשישה

New member
ניתן לתוכנית צ'אנס

נראה אם זה משתפר. לגבי גיל לחתונה..לדעתי אין גיל מוגדר אבל באופן כללי אני לא מתלהבת בכלל ממוסד הנישואין, לדעתי אנשים עושים את זה רק בגלל לחץ חברתי ואז מגלים שזה מאוחר מדי!! להתחתן רק אם רוצים ילדים ורק אם מוכנים להשקיע את הנשמה בילידים (שלא יהיו תוצאות לוואי כמו זאק מפרדייז)

ניסוי1

New member
נו מה הבעיה? אפשר כמו אמא של זאק

(אשה חכמה) לזרוק אותו באיזה סופר. ילד כזה, כבר מזמן הייתי בועט אותו.

ניסוי1

New member
את צופה בתוכנית בכלל?

הוא שחצן, מגעיל והאמת היא שהוא גם די מכוער ודומה לקוף. מה ההתלהבות שלו מעצמו? וזה שהאיימי המגעילה הזאת נדבקת אליו.. פיכס.

אתה ממש טועה לפי דעתי!!!

הוא אולי שחצן אבל הוא ממש לא מגעיל ובטוח שהוא לא מכוער!!!!! וממש לא דומה לקוף... ההפך הוא בן אדם מאוד יפה!!! ואיימי ממש לא מגעילה והיא לא מדבקת אליו. אם אתה אומר את כל זה, אני חושבת שאתה זה שלא מסתכל פרדייז הוטל... אין לי מושג איך הגעת לזה... אולי נשמע מה שאחרים אומרים?? מה איתם חושבים? מי צודק אני או ניסוי1??

ל"שונאי" זאק.. (לתגובות מעליי)

תסלחו לי, אבל אתם ממש חסרי לב... אם אתם אומרים שהייתם מעדיפים שינטשו בני-אדם ועוד ילדים קטנים אז אתם ממש חסרי לב!!!! זה שהוא שחצן זה לא אומר שום דבר! יכול להיות שזאת הדרך שהוא בחר להתמודד עם העבר! תחשבו קצת עליו... אמא שלו נטשה אותו בגיל צעיר, איך אתם הייתם מרגישים אם זה היה קורה לכם? באמת... תחשבו על זה!!

adidi17

New member
אל תקחי קשה

רק צחקנו... לא נשאיר את ילדינו (לעתיד) בסופר... וזאק עדיין מכוער

למעלה