הרווקה- איאן/מתיו

dana323

New member
הרווקה- איאן/מתיו

הפורום דיי יבש בשבת, האמת כי אין הרבה על מה לשרשר. רציתי לשבור את זה. אז נתחיל לשרשר: את מי אהבתם יותר את איאן או מתיו ברווקה? אני את איאן תתחילו לשרשר!

Naughty Girl1

New member
מתיו

dana323

New member
הפורום של יס ריל התכוונתי

הפורום היחיד שמעניין אותי

yes REAL

New member
אני חושב שיש קונצנזוס שהוא מעאפן

וגם מגיע עם המטען הגרוע ביותר - אחיו (ו"החבר הטוב שלו", קרי: מאהבו השחור) הקרצייה עם הפנים העקומות. רק מלראות אותו היה עולה לי לחץ הדם, שחלא לדבר על לקבל את היצור הזה כגיס. לו זו היתה טריסטה, היא היתה זורקת אותו לכל הרוחות.

hilapo

New member
נ"ש -סליחה שאני מחזירה אותכם אחורה

אבל אני סקרנית לגביי טריסטה וריאן הם עדיין ביחד ? איפה יש אתר שלהם שאפשר לראות? ומתי סיימו לצלם את העונה שלהם? {ראיתי את העונה בערוץ 10 לכן זה עוד טרי אצלי} תודה הילה

עזרה עזרה עזרה עזרה!

אני יודעת שזה לא ממש קשור אל אני חייבת עזרה: איאן מהרווקה 2 ממש מזכיר לי שחקן קולנוע כאילו ממשששש ממשששש!!! אני זוכרת שיש מישהו שהוא ממש שכפול שלו וזה לא אוון וילסון.. מישהו שממש ממש דומה לו וזה מעצבן אותי שאני לא זוכרת חחחחחח אני שונאת שאני לא זוכרת דברים זה מציק חחחח אז בבקשה אני חייבת עזרה!!! תודה

FetchDixon

New member
האמת..

שלפי מה שראיתי בתמונות (כי אני לא רואה את זה) הוא די מזכיר את פיטר מ-"ימי חיינו" אם את רואה... והוא גם שיחק במשמר המפרץ-הוואי

לא לא לא...

לא פיטר..... אני רואה והוא לא מזכיר לי אותו אני מדברת על מישהו שממש דומה לו!!!! שיכפול שלו!!!!! ממש ממש ממש ממש ממש ממש דומה!

Silly LoveSong

New member
איאן פשוט מתוק ../images/Emo99.gif

ולא ממש אהבתי את מתיו.. הוא היה פשוט רגיל מידיי. הוא מיהר לחשוף את רגשותיו בפני מרידית', הוא חשב שהחבילה כולה אצלו ביד... איאן לעומת זאת היה יותר ביישן כזה - מחכה שמרידית' תפתח את הלב שלו. ואולי זה מה שגרם לה להיתאהב בו - המסתוריות שבו. אני אישית גם הייתי מעדיפה לטייל בעולם ולא להישתקע במקום אחד.

למעלה