הרווח שברווח

הרווח שברווח

וזה בהתייחס לאז לעומת עכשיו, לשם לעומת כאן והרווח שביניהם... פתאום אני מוצאת את עצמי שוב כאן, בפורום הזה, ומטבע הדברים, זה מחבר אותי ל"אז" שהייתי פה, ואני רואה כאן נקודה יפה לעצירה. אז אני עוצרת רגע, יוצאת טיפה החוצה, מסתכלת על נוף, נושמת, בוחנת מה קרה ברווח הזה, ומשתפת... רואה תהליך שעברתי מאז... או לפחות נקודות מסוימות בו, או צירים כאלה ואחרים בתוכו. רואה איך הייתי אז בתחילה של מפגש, מפגש עם עצמי, עם קולות בתוכי שהתחילו לדבר בקולות אחרים ממה שדיברו עד אז... והקולות דיברו על הרחבת גבולות, על הגדלת מנעד הרגשות, על משהו שהיום אני נותנת לו את השם "חופש". רואה איך אז הייתי כל כך יותר ב"אסור"... את זה אסור לעשות, ואת זה אסור לחוות, ואת זה אסור אפילו להרגיש ובוודאי ובוודאי שלא לפעול על פי... והיום הרשות כל כך הרבה יותר נתונה לי... להרגיש מותר לי להרגיש הכול. ה-כול. וגם הלחוות והלעשות והלפעול התרחבו, אם כי שם עוד יש עבודה... :) אבל העבודה נעשית... ותמיד תיעשה. ומתוך המותר הזה פתאום יש לי רווח ומרחב ואני מרגישה שאני יכולה לפרוש את הזרועות לרוחב, לכל רוחבן, מוטת כנפיים, ולהסתובב בתוך המרחב שלי כמו בריקוד סוּפי שכזה, בלי שאני בכלל מתקרבת לגעת בקירות... אין סכנה כזאת בכלל... ו-וואו! זו הרגשה נפלאה! זרועות שככה פרושות לצדדים, זה תנאי הכרחי לחיבוק ואני... אני מרגישה מחבקת את החיים. סתם כך, בלי שום סיבה. לטוב ולפחות טוב. ואל תוך הרווח הזה נכנסו לי אנשים חדשים, טובים, יקרים, שממלאים אותי באנרגיות חדשות, שתומכות באני החדשה הזאת שיצרתי... המרווחת יותר... וזה רווח בפני עצמו... עם נגיעות והשלכות וחומרים חדשים לעבד וללמוד דרכם... רווחים. חיים. כיף. או לכל הפחות, מעניין. ומה איתכם? איך הרווחים שלכם? גדלו? :) חיבוקים בזרועות פרושות, זאתי

לזאת שהייתה ועודנה!

אני מעתיקה לעצמי את ההודעה הזו.... אתלה אותה על לוח ליבי ועל לוח המודעות בבית.....

המלצה חמה,

לככככככולם. קיראו את הספר: אינטליגנציה רוחנית. קיראו אותו בעיון רב. במיוחד אלו שנוטים להיות מיואשים. על המיואשים, בעיקר, מוטלת המשימה הקשה ביותר.

rainbow too

New member
יווווו איזה קטע!!!../images/Emo12.gif

רק הערב ההיתי בחנות שמוכרת כל מיני ספרים בנושא של מודעות עצמית, ורוחניות. ועיינתי בדיוק בספר הזה. מחר אני חוזר לחנות וקונה את הספר. קבלי
נוגעת. אור לכולם.

א*ל*ד*ד

New member
תגידי, זאתי...

זאתי שעודנה היא אילה ??? אם כן, ברוך שובך - אילת חן...היית חסרה לנו כאן...

זאת ש

New member
הלו אלדד

כןכן, אני... גילטי אז צ´רג´ד... חןחן על הברכה... ואתה, נוספו לך כוכבים, אם אני לא טועה, נכון? זה בשביל הניווט? :)
א י ל ה

א*ל*ד*ד

New member
הכוכבים דולקים על אש קטנה...

איני רואה ב\כוכבים (עוד לא חטפתי נבוט על הראש...), איני אסטרולוג וגם לא ממנויי סלקום... כן, הכוכבים הם סימנים שבדרך. תמיד מסמנים לי את הדרך לירח שלי, שנמצא ממש מעל ראשי אך לעיתים אורו נבלע בחשכה...ירח חמקמק... ומה איתך אילה ? האם ביקרת במקומות רחוקים, קיפצת ודילגת בין הרים וואדיות אל מרחבים ירוקים או שמא התעוררת זה עתה מתרדמת הסתיו ?!

פזומט

New member
ואילו

אני... צמצמתי את מושג הרווח. השולי. אולי נחווה אותו פעם אחרת, בהקשרים אחרים. ובזמן ההוא שלא הסתובבתי פה, עשיתי עבודה. בעצם... כשאני מסתכל אחורה באותם חודשים שנמנעתי, ולאו דווקא באשמתו של מי מפה, שיניתי חיים. עברתי פאזה. לא נלאה, כי העורך ביקש לתמצת. רק אומר כי בזמן ההוא נחשפתי לחוויית הטיפול באנשים. היופי שבהבאת האנשים לפוטנציאל הריפוי שלהם, עשה ועושה לי את זה. התחושות שעולות במגע, העברת האנרגיות, הרגשת המטופל לאחר הטיפול והרצון שלו להכנס למעגל ריפוי, אין להם תחליף. איך אוכל לספר לכם איפה הייתי לפני שנתיים, לפני שהגלגל התחיל לסוב על צירו. בשממת אגו של מנהל שתכליתו להוכיח לעצמו ולסביבה שיש בו יכולת ופוטנציאל. סלמאת. וחיבוקים לרוב. ושוב תודות לזאתי, מעל גלי האתר, שהביאתני עד הלום.

jongler

New member
וואו איזה ../images/Emo59.gif הפלת

ספר בבקשה על השינוי... ספר את הסיפור שלך ומי יודע איזה תובנות יפלו כאן באהבה Jongler

פזומט

New member
ג´ונגלר...

תודה.... אני צריך לחשוב איך מצד אחד נזהרים מפני "זילות", ומצד שני משתפים באותה הרגשה שזה נכון מה שאומרים. שאנחנו יכולים לעשות מה שבא לנו בחיים. עם כל התובנות שבאות לפני ואחרי. וזה דורש חשיפה עצומה. מתנגן לי פתאום.... "תן לי דקה להתרגל אלייך שוב...." מכיר? [לב] אני לא בורח. צריך לחשוב ולהתעמת.

יופיאל

New member
איש יקר ../images/Emo24.gif

כל פעם עם שם חדש ואנרגיות מחודשות...
כמה טוב לראות אותך שוב... מקווה שתשתף אותנו בחוויות שעברת באור ואהבה , יופיאל המלאך

זאתי..

לא יכולתי שלא לבוא לחיבוק ולקרוא מה שכתבת.. בדיוק ברגע הזה היתה מתנה גדולה. איך באת לי בדיוק על הרגע אה?! שנרקוד?

פזומט

New member
חאתמה....

איך לא ראיתי אותך מציצה מפה? ולי... לא מגיע איזה חיבוק או שניים? אז מה אם אני לא מפליא במילותי כמו זאתי. כמה כבר עולה לך [חיבוק] אחד קטן? קטנצ´יק? וירטואלצ´יק? פזוש.

אה... תזכיר לי?..

זה היית אתה שם על הדשא? מפליא.. אה?! תבוא פה מהר לחיבוק. תגיד.. זה מן בלקאווט ה-
שיוצא לך [חיבוק]? צריך שיעורי עזר?

זאת שהיית... מה שלומך?../images/Emo24.gif

היי ושלום לך!!! אני כל כך שמחה שקפצת לבקר. אני כל כך שמחה שהצלחת לעבור תהליכים. אני כל כך שמחה שאולי היינו עבורך כלים לעזרה. תמשיכי בדרכך הנפלאה. מצאי את כל הסודות הקסומים שמסתתרים להם בתוך נשמתך. אנחנו נמשיך להיות כאן תמיד. אוהבת אותך באהבת אמת וללא תנאי. מיכל

למעלה