הרווחתי 80 שחי"מ!!!

peace n love

New member
הרווחתי 80 שחי"מ!!!

בביבייטר מאוד קשה מ-9 בערב עד 1 בלילה....וואי אני כל ככ אוהבת לעשות בייביסיטר...את יושבת במרפסת מעשנת מחששת מה שאתמ לא רוצימ אוכלימ חופשי...והילדימ ישנימ!!! זה כזה סבבה...אההה וגמ מתקשרת לכל העולמ... בכל מקרה...יש לי עכשיו 80 שחי"מ ויומ ראשונ אני מתחילה לעבוד אצל אבא שלי לשבוע אחד ואני יקבל על זה 370 שחי"מ...בקיצור יש לי מספיק כספ כדיי ליסוע לאילת...ובטח ההורימ ייתנו לי כספ....בקיצור אני מרגישה דיי מיליונרית...!!

כל הכבוד ../images/Emo70.gif

אני לא עובדת החופש ... ההורים שלי עדיין מוכנים לשלם על כל הבזבוזים שלי ... אבל האמת שאני לא כזאת בזבזנית גדולה ... אולי בגלל זה ... אז כל עוד שהם מוכנים לשלם על הביזבוזים שלי אני לא הולכת לעבוד ... מצידי להתבטל כל היום וללכת לים ... הרבה יותר כיף ... אבל שיהיה בהצלחה לכל האנשים שעובדים פה

peace n love

New member
זה לא קשור לזה שאני בזבזנית..

המ דווקא כנ מוכנימ לשלמ לי על ביבוזימ...אני פשוט לא רוצה! כי אני כבר רוצה להיות עצמאית...

אני מת לעבוד בבייביסיטר!!!

זה כזה שור....כמו שאמרת אתה מסתבלט, לא עושה הרבה ומרוויח כסף...רק שאני לא יודע מי רוצה בייביסיטר, וחוץ מזה אני בן, ובטוח יעדיפו בת מעליי וגם כי אני בן 13!

Yael Floyd

New member
גם אני :) ככה קניתי את ממנטו מורי..

ואני שוב מרוששת!! יששש.. בעע... :( אבל יש לי את ממנטו מורי... :)

optimistit

New member
אוף. רק אני לא...

רק אני עדיין לא קניתצי את ממנטו מורי... לא פייר! מחר הולכת לקניון עם הכסף שספתא נתנה לי. וקונה סופסוף את הדיסק..., מחר! מחר ! מיכל קבוצת תמיכה קן נווה נוי מחוז נגב הנוער העובד והלומד we don´t do war ´cause war is bad, we do peace instead

yellow cheese

New member
מיכלי יפתי...אמרת שלא תכתבי כאן..חח

סתאאאאאאאם
מתה עלייך בובעעעע
ואמממ... שמעת את כל הדיסק שהבאתי אותו לקן, לא
אז מה את לחוצה
הא
מתה עלייך, שי(רלי)

optimistit

New member
אאז זה ככה?

את לא אוהבת אותי בכלל בכלל? לא רוצה שאני אכתוב לפורם שלך סניף סניף סניף?חחחח סתם דווקא בא לי לכתוב לכאן אז אני כותבת יש לך בעיה עם זה? וכשהבאת את הדיסק לקן בקושי הקשבתי למשהו. אני רוצה את הדיסק לעצמי אז אני אלך מחר עם הכסך של ספתא
) מתי הפעולה האחרונה שלך עם החניכים שלך? רצית שנבוא ונעשה להם צמות.. .. מיכל קבוצת תמיכה קן נווה נוי מחוז נגב הנוער העובד והלומד we don´t do war ´cause war is bad, we do peace instead

yellow cheese

New member
חחח אני מתההה עלייך בובע../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

בואי לקן, את וחברותייך ביום שלישי, יש לנו מסיבה ויהיה מאאאגניב.. תבקשו הרבה חוטים מביצ בכל הצבעים, החניכים שלי בררנים..
<ראית שבוא בסוף שישה חניכים
> חחח
יווו את הולכת לבקר ת´חבר´ס בקורס מד"צים
איי קנט..
מתה עלייך, שי

optimistit

New member
יום שלישי?

טוב בסדר
נבוא... באו בסוף שישה חניכים..? וואוו... הלוואיי ובקבוצה שלי היו באים לפעמים שש חניכות.. אני עדיין לא יודעת אם אני אסע לבקר אותם עדיין...מדוע את לא נוסעת? מיכל קבוצת תמיכה קן נווה נוי מחוז נגב הנוער העובד והלומד we don´t do war ´cause war is bad, we do peace instead

yellow cheese

New member
המממ הממ גברת מיכלי../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

תבואו
יהיה פאאאאנן
וכן, באו שישה חניכים, אני אוהייבת אותם
להלהלה.. והמממ.. אני לא נוסעת כי... אני לא מרגישה טוב, מצוננת וכאלה..
לי
אם את נוסעת תגידי להן שאני אוהבת אותן <אה יש גם את אור ואביעד..תמסרי גם להם..חחח> וזהו..
תדברי עם ביצביץ על הפאקינג חוטים
שי

optimistit

New member
אל תדאגי...

אנחנו נבוא. כבר היום אני אדבר עם חברותיי לקבוצה. ואת החוטים אני חושבת שנאלץ להביא לבד... ואני גם לא נוסעת כי אני נוסעת למקום אחר עם משפחתי הנחמדה... אבל, נו מילא. הם חוזרים ביום חמישי.... תרגישי טוב
מיכל קבוצת תמיכה קן נווה נוי מחוז נגב הנוער העובד והלומד we don´t do war ´cause war is bad, we do peace instead

peace n love

New member
אמממ שירלי ומיכל...

אנחנו נמצאים בפורום של אביב גפן...לא איך להכין פעולות לנוע"ל...
, סתם בצחוק...משעמם לי תחת!!

גם אני../images/Emo6.gif

אני הולך לעבוד בעבודה שלח אמא שלי ואני ירוויח 16(שקלים בשעה)X8(שעות)X9(ימים)=1150 בערך....גם אני מרגיש מיליונר!!!!!!!!!!!!!!
אבל אני לא הולך לאילת

זיגוטה

New member
היי היי גם אני מרגישה מלונרית!

אני עובגת בתל אביב בסוכנות נסייעות עושה המון עבודה ואני מקבלת 30+ לשעה! וכשאני באה לעבוד אני עובדת 10 עד 11 שעות!!!!!!!!!! הי הי הי היה י הי! חחח ככה שזה יוצא שכל יום אני מרוויחה 300 שקלות!

קרקר...

את לא צריחה להרגיש מליונרית... את כבר מליונרית! אוקי אז לא מליונרית.. מפוצצת עד 0 מקומ בכספ... מנגבת בשירותימ אמ דולרימ... המחברות עשויות מכספ... בקיצור עשירה ביותר!...

למעלה